Resultaten voor haptonomie boek

 
haptonomie boek
bol.com Ankertjes 248 Werken met haptonomie, Pieter van der Slikke 9789020201222 Boeken.
Haptonomie is een methode om onze zintuigen ten volle te leren gebruiken bij het vormen, het ervaren en het waarderen van al onze relaties. In dit boek wordt zeer treffend en scherpzinnig beschreven hoe het contact tussen mensen van ongevoelig en onvolledig, naar prettig en werkelijk contact kan worden getransformeerd.
lening
bol.com Haptonomie, Bob Boot 9789021558608 Boeken.
Toon meer Toon minder. In het voorwoord staat dat het boek niet bedoeld is voor professionele hulpverleners in de haptonomie, maar meer voor geinteresseerden. Die interesse weet de auteur die zelf fysiotherapeut en haptonoom is, zeker te wekken met zijn interpretatie van de haptonomie.
rendement
Boekwinkeltjes.nl.
95 p, Softcover, Zeer goed. Boek Haptonomie / wetenschap van de affectiviteit meer info. 3de Druk / 2003 / 444pp / Paperback / Zeer Goede Staat. Pieter van der Slikke. Haptonomie en haptotherapie aanraken en geraakt worden meer info. Goed, Paperback, 128p.
tms software
Boeken over Haptonomie Geneesjewijzer.
Over haptonomie zijn in het verleden vele goede, waardevolle en mooie boeken geschreven. Heb je naast de informatie op Genees je Wijzer interesse om je verder te verdiepen in haptonomie? Dan hebben wij hieronder voor jou een selectie van interessante boeken over haptonomie geplaatst.
eenvoudige bruidsjurken
Haptonomie Standaard Boekhandel.
In deel 1 en 2 van Haptonomie maakt Bob Boot, aan de hand van de haptonomische theorie en de praktische toepassing ervan haptotherapie, de lezer bewust van het gevaar van een verschraald gevoelsleven en het belang van het vinden van een juiste balans tussen voelen en denken. In het derde deel van dit boek beschrijft hij, met gebruik van voorbeelden uit zijn eigen praktijk, verschillende aspecten van het leven vanuit haptonomisch perspectief.
Boeken Praktijk voor Haptotherapie Angelique de Pooter Mulder.
Het eerste fundamentele standaardwerk over haptonomie, geschreven door de grondlegger, Frans Veldman, zelf. Met dit boek beoogt hij een helder geordend beeld te geven van de haptonomie door de wisselwerking tussen theoretische achtergronden en praktische verkenning zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven.
Jos Zandvliet, haptonomie.
In dit boek laat hij zijn licht schijnen over haptonomie en geeft hij zijn opmerkelijke visie op allerlei emoties, die mensen zo kunnen kwellen dat ze er tenslotte ziek van kunnen worden. Dit boek geeft de lezer een onthullende kijk op het eigen gevoelsleven.
bol.com Haptonomie ebook, Bob Boot 9789021558615 Boeken.
In het voorwoord staat dat het boek niet bedoeld is voor professionele hulpverleners in de haptonomie, maar meer voor geinteresseerden. Die interesse weet de auteur die zelf fysiotherapeut en haptonoom is, zeker te wekken met zijn interpretatie van de haptonomie.

Contacteer ons