Meer resultaten voor haptonomie almere

 
haptonomie almere
Fysiotherapie Almere.
Met haptonomie fysiotherapie leert u.: inzien wanneer u te veel hooi op uw vork neemt.; uw grenzen herkennen, zodat u meer rust en ruimte kunt maken voor uzelf en uw eigen dingen.; moeilijke of nare gevoelens te herkennen en hoe hiermee om te gaan.; emotionele gebeurtenissen te verwerken. Heeft u fysiotherapie nodig? Maak een afspraak. Of bel ons op 036 5454111. Fysiotherapie Zorggroep Almere. Postadres: Kathleen Ferrierstraat 53. 1311 KH Almere.
psychotherapie almere
Haptotherapie Almere: Home.
auto verzekeren
Wat weet u van haptotherapie?
Netwerk Palliatieve Zorg Almere. Thema's' en werkwijzen. Wat weet u van haptotherapie? De GGZ is volop in beweging. Voor de Almeerse haptotherapeuten is dat aanleiding om hun vakgebied nog eens onder de aandacht te brengen van huisartsen, POHers-GGZ en eerstelijns psychologen.
dakwerken mechelen
Haptotherapeut in Almere haptotherapeut-info.nl.
Vind haptotherapeuten in jouw regio. Kaart weergeven Haptotherapeut in Almere. Praktijk voor haptotherapie begeleiding bij verlies en verandering Christine Buschgens. Praktijk voor haptotherapie en begeleiding bij verlies, rouw en verandering. Doelenstraat 18 G, Utrecht. 0650 240 131. Bij Haptonomie Waterland kunt u terecht voor individuele therapie, relatietherapie en zwangerschapsbegeleiding.
De Witte Steen Haptotherapie Haptotherapie Volwassenen.
In de haptotherapie de therapeutische toepassing van de haptonomie houden we ons bezig met al deze schakeringen van het gevoel. We werken veel met aanraking, omdat het geraakt worden op je lichaam de meest directe toegang geeft tot het geraakt worden in je gemoed.
Richtys Haptotherapie.
Voel je je niet gezien of gehoord en vind je het moeilijk om voor jezelf op te komen? Ben je vastgelopen op je werk of in je relatie en kom je hier zelf niet meer uit, waardoor je op zoek bent naar deskundige hulp?
In het weekend geopend in Almere Stad haptotherapeut-info.nl.
Vind haptotherapeuten in jouw regio. Kaart weergeven In het weekend geopend in Almere Stad. Movaere, Praktijk voor haptotherapie Hilversum. MOVAERE, Praktijk voor haptotherapie in Hilversum, staat voor beweging en balans. Door gesprek, aanraking en oefenvormen krijg je inzicht in jezelf en je problemen om zo. GZ Haptotherapie-Amsterdam Amsterdam. Persoonsgerichte haptotherapie bij vragen en problemen rondom: uitdrukken van gevoelens vitaliteit: stress en burn-out angst, verdriet en rouw vergroten van. In de omgeving binnen 25 km. Haptotherapie Prinsvan der Reest Zeewolde. Per 15 december 2017 stopt Haptotherapie Prins en vd Reest in Zeewolde. Life coaches Jopi Prins en Monique van der Reest bieden de helpende hand wanneer je niet lekker in. De haptotherapeutische begeleiding is voor Ina een creatief proces, waarin ze de cliƫnt helpt de ontwikkeling die gestagneerd is weer op gang te helpen. De sessies gaan. Praktijk de Kwintessens: haptonomie, ontspanningstherapie en fysiotherapie.
De Witte Steen Welkom bij De Witte Steen.
Voor onszelf is er de mogelijkheid van onderlinge uitwisseling en samenwerking, wat ten goede komt aan de kwaliteit, maar ook heel inspirerend werkt. Meer informatie over ons, alsmede de contactgegevens per medewerker, vindt u onder het kopje medewerkers links in de menubalk.

Contacteer ons