Resultaten voor haptonomie houten

 
haptonomie houten
Haptonomie in Houten en IJsselstein E-movere.
Haptonomie in Houten IJsselstein Door een haptonomische scholing komt in de werkwijze van de fysiotherapeut meer een gevoelsmatige benadering tot uiting. De haptonomie maakt het vermogen om beter met ons gevoel te leren omgaan mogelijk en daarmee is een haptische therapie geschikt om.:
Wandtegels
Home Haptotherapie t Palet.
De praktijk is 5 minuten lopen vanaf het station Houten. Haptotherapie t Palet werkt samen met. Welkom op de site van haptotherapie t Palet. Op deze site informeer ik u over mijn werk als haptotherapeut. In het menu vindt u informatie over wat haptotherapie is en wanneer dat van toepassing kan zijn. Hoe is de werkwijze en wie is de therapeut? Nog meer informatie over haptonomie en haptotherapie vindt u op de pagina met de links.
dakwerker
Margot Buitenhof Haptotherapie Wijk bij Duurstede.
GZ-haptotherapeut, Fysiotherapeut, Master Health Sciences. 06-30 79 01 46 Margot Buitenhof in Houten Margot Buitenhof in Odijk. Eén van de mooiste dingen die je kunt geven of krijgen, is iemand die jou laat voelen dat je er helemaal mag zijn, precies zoals jij bent. Sinds mijn eerste kennismaking met haptonomie tijdens de zwangerschap heeft dit mij nooit meer losgelaten.
fortis
E-Movere Sportfysiotherapie en Haptonomie Houten.
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling E-Movere Sportfysiotherapie en Haptonomie, Houten. Alle fysiotherapiepraktijken in Houten. Alle zorgaanbieders in Houten.
iused
Home Haptotherapie Heuvelrug.
Haptotherapie is praten en voelen. Info voor cliënten Info voor verwijzers. Door haptotherapie begrijp ik de signalen van mijn lichaam beter, zorg ik beter voor mezelf en voel ik me meer in balans. Wijk bij Duurstede Veenendaal Heuvelrug Zeist Oosterbeek Houten Odijk.
vacature fiscalist

3991 GJ Houten. Martine de Jong Bubberman. Fysiotherapie Houten Hoefbladhof werkt samen met Haptotherapie t Palet. Welkom op de site van Fysiotherapie Hoefbladhof. Fysiotherapie Hoefbladhof is een praktijk die staat voor persoonlijke aandacht en professionele behandeling. De behandelingen worden één op één gegeven.
Haptotherapeut in De Bilt, Bunnik, Houten en Zeist haptotherapeut-info.nl.
Praktijk voor haptonomie en haptotherapie in Houten met een nevenvestiging in Odijk van Margot Buitenhof. Er is geen wachtlijst. Motto: het lichaam liegt nooit. Haptotherapie t'Palet' Houten. In 1976 ben ik begonnen met mijn praktijk Oefentherapie Cesar in Houten, tevens werkte ik als docente aan de opleiding voor Oefentherapie Cesar.
Margot Buitenhof haptonomie Haptotherapie Heuvelrug.
Werkzaam in praktijk. Wijk bij Duurstede Veenendaal Heuvelrug Zeist Oosterbeek Houten Odijk. Haptotherapie Heuvelrug is onderdeel van een groter geheel. Wij vormen een samenwerkingsverband van zeven onafhankelijke praktijken die krachten bundelen in het midden van Nederland. Wij maken gebruik van cookies.

Contacteer ons