Meer resultaten voor haptonomie zuid holland

 
haptonomie zuid holland
Behandeling eetstoornis anorexia, boulimia, eetbuistoornis en NAO Human Concern.
Stichting Human Concern is een specialistische GGZ-instelling die een hoog specialistische behandeling van eetstoornissen als Anorexia Nervosa, Boulimia Nervosa, Eetbuistoornis ofwel BED en Andere Gespecificeerde voedings of eetstoornis alles wat hier tussen in valt koppelt aan een grote mate van persoonlijke betrokkenheid en gastvrijheid.
zoekmachine optimalisatie specialist
Fysiocentrum Huta Galung Paulien de Haan.
Blij verrast dat ik zoveel stevigheid kon voelen in contact met een ander. Dat was voor mij het begin van vele opleidingen in de haptonomie en nog steeds blijf ik mij verder ontwikkelen, want jezelf ontplooien houdt gelukkig nooit op.
afbetaling
Puur Jij Haptotherapie en Coaching.
Om dat te doen, heb ik een programma ontwikkeld op basis van lichaamswerk haptonomie en coaching, met theorie en huiswerkopdrachten: het Puur Jij Programma. Hierdoor weet je van tevoren waar je aan begint en wat je kan verwachten. Het motiveert je om door te zetten wanneer het moeilijk wordt, en biedt verschillende stokken achter de deur om voor jezelf zoveel mogelijk uit dit programma te halen.
wave
haptotherapie nijmegen haptonomie opleiding nijmegen haptonomie leiden.
Kaartweergave Suzan Lucas Haptonomie Leiden. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Suzan Lucas Haptonomie in Leiden. Algemene indruk van dit bedrijf: Gerelateerde bedrijven Suzan Lucas Haptonomie Leiden. Anne van Rijn. Regionale Eerstelijns Ond. haptonomie zuid holland.
macbook
178 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Nederland.
Praktijk voor Fysiotherapie en Haptonomie Marie-Louise van Heijst, Sint-Oedenrode. Fysio 4 Noorderhoogebrug, Groningen. Gezondheidscentrum Laan 7, Geldrop. Praktijk voor fysiotherapie J. Doef, Ouderkerk aan de Amstel. Groepspraktijk Oud Zuid, Amsterdam. Haptotherapie Oud Zuid, Amsterdam. Heersche Tiehatten, Praktijk voor Fysiotherapie, Enschede.
kroatie vakantiewoningen met zwembad
Haptonomie in Delft of Zoetermeer. Kom langs bij Haptobron!
Als jij merkt dat je iets anders wilt in je leven, dat je klaar bent met het oude of toe bent aan verdieping in jezelf, dan is haptonomie iets voor jou! Je merkt het snel genoeg: als je voelend verder leest dan weet je of haptonomie op dit moment bij jou aansluit.
Haptotherapie Amsterdam Wilma Bosma Haptotherapie en Coaching.
Haptonomie wil hier weer balans in brengen en maakt mensen bewust van het samenspel tussen voelen en emoties en denken en handelen. De aanraking speelt hierbij een belangrijke rol. Meer over haptonomie. 06 23 97 96 33. 1078 LA Amsterdam.
Home De Tweede Verdieping.
Heb je last van spanningen bij jezelf of bij relaties met anderen? Zit je met een hoofd vol vragen en kom je er alleen niet uit? Wil je naar jezelf kijken en veranderingen aangaan? De combinatie haptonomie, coaching en training biedt verschillende mogelijkheden.
Haptotherapie en Haptonomie in Amsterdam Zuidde Pijp en Oost. Haptotherapie en Haptonomie in Amsterdam Zuidde Pijp en Oost.
De haptonomische aanraking kan bijvoorbeeld steun en bevestiging geven. In onze praktijk in Amsterdam kunnen wij je begeleiden je eigen veerkracht te laten voelen, je eigen kracht en je ruimte. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak inplannen?
Meet-ing: haptotherapie en fysiotherapie in Zuidland.
Ook kan je lezen over wat haptonomie nou eigenlijk is en hoe het werkt. Ditzelfde geldt voor relatiebegeleiding. Mocht je naar aanleiding van de website vragen hebben of een afspraak willen maken, dan kan je via contact altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Contacteer ons