Op zoek naar haptonomie zuid holland?

 
haptonomie zuid holland
010 Haptotherapie Coaching.
Coaching geeft inzicht in je eigen denken en handelen. Coaching op haptonomische basis onderscheidt zich door zich niet alleen op cognitieve processen te richten, maar ook op gevoel en je beleving. Wat is haptonomie? Wil je een korte animatie wat haptonomie is, klik.
leningen zonder bkr controle
AlleHaptonomen.nl AlleHaptonomen.nl. AlleHaptonomen.nl AlleHaptonomen.nl.
Welke specialisaties, kwalificaties en registraties heeft een haptonoom of haptotherapeut? Wanneer kunt u hulp krijgen van een haptonoom of haptotherapeut? Vergoedingen door zorgverzekeraars. En vooral veel adressen van hulpverleners die werken met haptonomie, van coaches en fysiotherapeuten tot gekwalificeerde haptonomen en haptotherapeuten.
slotenmaker ekeren
Haptotherapeut Zuid-Holland AlleHaptonomen.nl. Haptotherapeut Zuid-Holland AlleHaptonomen.nl.
Haptonomie: wat is dat? Wanneer haptonomie/ haptotherapie? Wat is een Hapthotherapeut of Haptonooom? Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! naam m/v adres postcode plaats telefoon e-mail info beroep website.
AdWords
Adreslijst Praktijken Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding VHZB.
Ze hebben een opleiding voltooid aan één van de academies voor Haptonomie. Ook volgen ze regelmatig nascholingen om hun kennis up-to-date te houden. Ga direct door naar de provincie Friesland, Gelderland, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid Holland of naar België.
kbc
179 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Nederland.
Fysiopoint, locatie Montfoort, Montfoort. E-Movere Sportfysiotherapie en Haptonomie, Houten. Praktijk voor Fysio en Haptotherapie, Castricum. Praktijk voor Haptotherapie voor volwassenen en kinderen, Bennebroek. Praktijk voor Fysiotherapie en Haptonomie Marie-Louise van Heijst, Sint-Oedenrode. Opaalstraat, Praktijk Tuinenburg voor fysiotherapie en haptonomie, Alphen aan den Rijn.
Puur Jij Haptotherapie en Coaching.
Met Puur Jij bied ik programmas gericht op het vinden van balans tussen denken en voelen, innerlijke rust en balans, en op het leren jezelf te accepteren met al je mooie en minder mooie gedachten, gevoelens, emoties en eigenschappen, zodat je écht jezelf kan zijn en het leven kan leiden dat bij je past. Dit doe ik door vanuit mijn praktijk in Rotterdam centrum, maar ook online via Skype / Zoom unieke programmas aan te bieden die bestaan uit een combinatie van haptotherapie / haptonomie en coaching.
Ars Vivendi Haptonomie en Haptotherapie in Gouda.
Naast mijn werk als haptotherapeut geef ik les aan de academie voor haptonomie in Doorn en werk ik als trainer en coach voor het LTC, een trainingsbureau van Achmea. Voor mij gaat het in essentie over het maken van écht contact.
Suzan Lucas Haptonomie.
Via aanraken, oefeningen en gesprekken kom je in contact met je eigen lichaam en je eigen gevoel. Dit opent de weg naar een betere relatie met jezelf én met je omgeving. Haptonomische zwangerschapsbegeleiding is een volledige voorbereiding op je bevalling.
Home Haptonomie Leeflang.
Haptonomie geeft mij het gevoel met iets wezenlijks bezig te zijn, het gáát ergens over. Met haptonomie haal je de franje ervan af en kom je uit bij wat echt is en waarachtig. Welkom op de site van de Praktijk voor Haptonomie van José Leeflang.

Contacteer ons