Zoeken naar ith haptonomie nijmegen

 
ith haptonomie nijmegen
Haptonomie opleidingen. ITH-Haptonomie cursussen voor de haptonoom.
Kennismaken met het ITH en de haptonomie? Wilt u meer weten over haptonomie in het algemeen, u oriënteren op wat haptonomie voor u kan betekenen en wat u er allemaal mee kan in uw werk, privé en relaties dit door ervaringsgericht met elkaar bezig te zijn?
sea life blankenberge
Informatiebijeenkomst Haptonomie opleidingen Nijmegen nieuws.
NIJMEGEN ONLINE Informatie pagina voor Nijmegen en omstreken. 4 augustus 2018 KOOPZONDAG Nijmegen, 5 aug. 4 augustus 2018 Vakantie: beeldhouwen in de Bourgogne, 19-25 aug. 31 juli 2018 Politie zoekt twee jongens op witte scooter. 31 juli 2018 Schoonheidssalon Beauty Massage Berg en Dal. 31 juli 2018 Nijmeegse kinderboerderijen, wijkspeeltuinen en wijkcentra rookvrij vanaf 1 aug. Zoeken naar: Zoeken. Home Algemeen Informatiebijeenkomst Haptonomie opleidingen. Instituut voor Toegepaste Haptonomie. 13 februari 2018. Belangstelling in onze haptonomie-opleidingen en/of cursusaanbod? Onze jaarlijkse informatiebijenkomsten zijn een uitstekende gelegenheid om uitgebreid kennis te maken met ons instituut, onze visie op haptonomie en haptotherapie, ons aanbod aan lezingen, cursussen, trainingen en opleidingen. Het programma biedt een evenwichtige mix van informatie over toegepaste haptonomie in de samenleving en door demonstratie krijgt u zicht op onze visie en werkwijze. Mocht u meer willen ervaren, voelen en beleven wat haptonomie voor u kan betekenen biedt het ITH een divers aanbod.
simulatie lening
Instituut voor Toegepaste Haptonomie Millian.
Bezoek adres Hoofdlocatie. 6511 PS Nijmegen. Hampshire Landgoedhotel Holthurnsche Hof Zevenheuvelenweg 48 a. 6571 CK Berg en Dal. 6570 AA Berg en Dal. van Bilderbeek Directie. Niet praten maar doen. Met praten alleen kun je niet altijd een verandering bewerkstelligen. Soms moet je dingen ook voelen en ervaren. Dat doet de haptotherapie. En deze opleiding ook: je bent continu aan het oefenen, je leert niet uit boeken maar door iets te doen en ervaren. De opleiding van het ITH zit goed in elkaar, er zit duidelijk een opbouw in. Het eerste jaar gaat vooral over jezelf, het tweede jaar ben je bezig met de intake, het derde jaar gaat over de haptotherapeutische begeleiding en in het vierde jaar werk je aan de afronding. Heel fijn is dat je meteen in het tweede jaar al met cliënten aan de slag kunt. Docenten en studenten zijn gelijkwaardig. En wat de docenten zeggen over haptonomie, laten ze ook in hun gedrag zien: wat ze prediken brengen ze zelf ook in de praktijk.
dakwerker genk
ITH-Haptonomie-logo Agenda Nijmegen.
2018 Agenda Nijmegen. Deze website gebruikt cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
luchthavenvervoer gent
Instituut voor Toegepaste Haptonomie Nijmegen Online.
67 Mariënburg Nijmegen Gelderland 6511 PS NL. 024 6452451 024 6452451. Instituut voor Toegepaste Haptonomie. Het ITH verbindt haptonomie met het dagelijks leven, werken en relaties. Deze verbindingen versterken de groei en ontwikkeling van jou als persoon, als professional en als medemens.
schuim brandblusser kopen
Instituut voor Toegepaste Haptonomie I.T.H. B.V. in Nijmegen Bedrijfsopleiding Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Instituut voor Toegepaste Haptonomie I.T.H. Marienburg 67 6511PS Nijmegen. Bedrijf nu anoniem bellen.: Waarom anoniem bellen? Privacy op uw telefoon, geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden.
hypothecaire lening
Informatiebijeenkomst haptonomie ITH gratis Agenda Nijmegen.
Voor ons volledige cursusaanbod haptonomie kunt u verder kijken op de site. Op 23 januari 2018 van 19.00 uur tot 21.15 uur. Voor meer informatie en aanmelden: www.ith-haptonomie.nl/aanbod/open-dag. Instituut voor Toegepaste Haptonomie ITH. 6511 PS Nijmegen. Uitgaan exposities winkels en bedrijven.

Contacteer ons