Op zoek naar ith haptonomie nijmegen?

 
ith haptonomie nijmegen
Home haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
Ik zoek een opleiding haptonomie, haptotherapie of haptonomisch verplaatsen. Lees hier meer. Ik zoek een nascholing of specialisatie als haptotherapeut of haptonomisch professional. Lees hier meer. Coachen en Haptonomie. Do 14 en vrij 15 juni 2018. Partner, familie of vriendendag.
kruiswoordpuzzels
Instituut voor Toegepaste Haptonomie Millian.
Bezoek adres Hoofdlocatie. 6511 PS Nijmegen. Hampshire Landgoedhotel Holthurnsche Hof Zevenheuvelenweg 48 a. 6571 CK Berg en Dal. 6570 AA Berg en Dal. van Bilderbeek Directie. Niet praten maar doen. Met praten alleen kun je niet altijd een verandering bewerkstelligen. Soms moet je dingen ook voelen en ervaren. Dat doet de haptotherapie. En deze opleiding ook: je bent continu aan het oefenen, je leert niet uit boeken maar door iets te doen en ervaren. De opleiding van het ITH zit goed in elkaar, er zit duidelijk een opbouw in. Het eerste jaar gaat vooral over jezelf, het tweede jaar ben je bezig met de intake, het derde jaar gaat over de haptotherapeutische begeleiding en in het vierde jaar werk je aan de afronding. Heel fijn is dat je meteen in het tweede jaar al met cliënten aan de slag kunt. Docenten en studenten zijn gelijkwaardig. En wat de docenten zeggen over haptonomie, laten ze ook in hun gedrag zien: wat ze prediken brengen ze zelf ook in de praktijk.
tweedehands auto
Informatiebijeenkomst ITH gratis Agenda Nijmegen.
StAAd verkiezingsdebat Dukenburg Lijsttrekkersdebat. Informatiebijeenkomst ITH gratis. Geplaatst op 12 september 2018 door ithhaptonomie februari 14, 2018. Datum/Tijd Datum wo 12 sep 2018. Locatie Instituut voor Toegepaste Haptonomie. Belangstelling in een haptonomie opleiding? Is uw interesse gewekt voor een haptonomie opleiding? Dan zijn onze jaarlijkse informatiebijenkomsten een uitstekende gelegenheid om u goed te oriënteren. U kunt dan uitgebreid kennismaken met ons instituut, onze visie op haptonomie en haptotherapie, ons cursusaanbod haptonomie, de mogelijkheden van een eigen praktijk als haptonomisch counselor en haptotherapeut en het perspectief dat onze opleiding op uw levenspad kan bieden. Voor ons volledige cursusaanbod haptonomie kunt u verder kijken op de site. Op woensdag 12 september 2018 van 19.00 uur tot 21.15 uur. Voor meer informatie en aanmelden: www.ith-haptonomie.nl/aanbod/open-dag. Uitgaan exposities winkels en bedrijven. Kaart wordt geladen. Instituut voor Toegepaste Haptonomie Mariënburg 67 Nijmegen Details.
dakwerken mechelen
Informatiebijeenkomst haptonomie ITH gratis Agenda Nijmegen.
Voor ons volledige cursusaanbod haptonomie kunt u verder kijken op de site. Op 23 januari 2018 van 19.00 uur tot 21.15 uur. Voor meer informatie en aanmelden: www.ith-haptonomie.nl/aanbod/open-dag. Instituut voor Toegepaste Haptonomie ITH. 6511 PS Nijmegen. Uitgaan exposities winkels en bedrijven.
Instituut voor Toegepaste Haptonomie I.T.H. B.V. in Nijmegen Bedrijfsopleiding Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Instituut voor Toegepaste Haptonomie I.T.H. Marienburg 67 6511PS Nijmegen. Bedrijf nu anoniem bellen.: Waarom anoniem bellen? Privacy op uw telefoon, geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden.

Contacteer ons