Resultaten voor vergoeding haptonomie

 
vergoeding haptonomie
Alternatieve geneeswijzen 2017 Vergoeding Salland zorgverzekering.
U heeft vanuit de basisverzekering geen recht op alternatieve geneeswijzen. Vanuit twee van onze aanvullende verzekeringen bieden wij wel een vergoeding van alternatieve geneeswijzen. De maximale vergoeding geldt voor alternatieve geneesmiddelen en alternatieve geneeswijzen samen. Zorgverzekering Vergoeding 2017. Aanvullende verzekering Vergoeding 2017.
lening
Aanvullende module Alternatieve geneeswijzen FBTO.
De module Alternatieve geneeswijzen is een aanvullende module van de FBTO Zorgverzekering. Je krijgt alleen een vergoeding voor alternatieve geneeswijzen als de alternatief genezer of therapeut is aangesloten bij een beroepsvereniging die staat op de FBTO Beroepsverenigingenlijst. De vergoeding voor alternatieve geneeswijzen valt niet onder je eigen risico.
van dyck dekbedovertrek
Vergoeding alternatieve geneeswijzen alternatieve zorg CZ.
In 2019 krijgt u deze vergoeding voor: acupunctuur, chiropractie, homeopathie, natuurgeneeskunde Onder de vergoeding van natuurgeneeswijzen vallen, antroposofische consulten, auriculotherapie ooracupunctuur, haptonomie, kinesiologie, musculoskeletale geneeskunde, orthomanuele geneeskunde, reflexzonetherapie/voetreflextherapie, manuele therapie E.S en shiatsu., osteopathie, psychosociale behandelingen. De vergoeding geldt voor de alternatieve geneeswijzen en alternatieve geneesmiddelen samen.
Goedkoop geld lenen
Vergoeding Haptotherapie zorgverzekering Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Haptotherapie is een persoonsgerichte therapie/begeleidingsvorm die je als aanvulling kunt gebruiken op fysiotherapie en/of psychotherapie. Hapthotherapie wordt geschaard onder de alternatieve therapie├źn en wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. Als je een vergoeding wilt voor haptotherapie kun je je hiervoor aanvullend verzekeren.
centrum mechelen
Haptotherapie DSW Zorgverzekeraar.
Het deel dat boven de maximale vergoeding uitkomt, betaalt u zelf. Er is daarnaast geen sprake van een. Het eigen risico is het bedrag aan zorgkosten dat in een kalenderjaar niet door de zorgverzekeraar wordt vergoed en dus voor rekening van de verzekerde komt.
co2 brandblusser kopen
Haptotherapie Apeldoorn Tarief en Vergoeding haptotherapie Anneke van den Biggelaar.
Tarief en Vergoeding haptotherapie. U kunt zich aanmelden op eigen iniatief, of na verwijzing van bijvoorbeeld een huisarts, specialist, psycholoog, bedrijfsarts of maatschappelijk werker. Een sessie kost 85 euro incl BTW. De vergoeding voor haptotherapie door de zorgverzekeraar verschilt per verzekeringsmaatschappij.
NVPA.
Vergoeding op basis van lidmaatschap NVPA. Informeer vooraf bij verzekeraar naar vergoedingsmogelijkheden haptotherapie. Polis Vergoeding Bijzonderheden. 40, per dag, max. 350, per kalenderjaar inclusief alternatieve geneesmiddelen. Vergoeding op basis van lidmaatschap NVPA. Voor beide pakketten geldt alleen vergoeding voor haptotherapie.
Haptonomie Wageningen Marianne de Bever.
Het tarief per 1 Januari 2016.: Behandeling van een uur: EUR 80. Behandeling van 45 minuten: EUR 65. Intake: EUR 65. Bij afspraken die binnen 24 uur van te voren worden afgezegd, wordt het gehele consult bedrag in rekening gebracht.
Haptonomie Moergestel Topfysiotherapie.
Haptonomie is gericht op deze relatie tussen lichaam en geest en besteed veel aandacht aan de gevoelsmatige kant van de aanraking. Het is geen geneeswijze of therapie maar een benaderingswijze binnen de fysiotherapie. Door haptonomie leert u luisteren naar uw lichaam en dit serieus te nemen.
Vergoeding Haptotherapie Vereniging van Haptotherapeuten VVH.
Eerste Keucheniusstraat 35 H. 1051 HP Amsterdam. T 31 20 488 7116. E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het bureau is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 0900: 1200: uur.

Contacteer ons