Op zoek naar haptonomie amstelveen?

 
haptonomie amstelveen
Hapto.nu Welkom.
Terug in je eigen kracht. Met haptonomie creëer je een betere balans tussen denken en voelen. Heb je het gevoel dat je tussen wal en schip valt? Een dokter kan je niet helpen en ook bij een psycholoog kom je niet verder.
pyjamas
Contact met Els Boon Haptotherapie en haptonomie in Amsterdam.
De praktijk ligt tegenover de Rai in Amsterdam Zuid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. tram 4 en bus 65 stoppen voor de deur, NS station Amsterdam Rai op loop afstand. Met de auto ook makkelijk bereikbaar vanuit Amstelveen, Diemen, Amsterdam oost Weesp, en Badhoevedorp.
SEO Website optimalisatie
Haptonomie Haptotherapie Coaching Loenen aan de Vecht, Amstelveen, Abcoude, Breukelen Wilma Bosma haptotherapie en coaching.
Haptonomie Haptotherapie Coaching Loenen aan de Vecht, Amstelveen, Abcoude, Breukelen. Welke rol speelt voelen in het dagelijks leven? Mijn praktijk voor haptotherapie en coaching is gevestigd in Amsterdam-Zuid, Rivierenbuurt, nabij de RAI en daardoor ook makkelijk te bereiken vanuit Loenen aan de Vecht, Amstelveen, Abcoude, Breukelen.
leningen
Haptonomie Haptotherapie Frans Kok Bob Boot Amstelveen.
airport taxi belgium
fysiotherapie jeanne d'arclaan.nl' fysiotherapie amstelveen.
Het team van Fysiotherapie Amstelveen Jeanne dArclaan helpt u graag! Op deze site hopen we al veel van uw vragen te kunnen beantwoorden. We hopen dat u de informatie zinvol vindt. Als u toch nog vragen heeft, dan helpen we u graag verder. Via telefoon of email kunt u contact met ons opnemen. Anja van der Eijk. Onder sportfysiotherapie wordt de zorg verstaan die specifiek gericht is op het behoud, herstel en bevordering van de gezondheid van de sportende of bewegende populatie. Haptonomie biedt de mogelijkheid om opnieuw kennis te maken met het lichaam en wat het lichaam vertelt over uzelf, over uw omgeving en over uw relaties met anderen.
brandblusser horeca
Marjolein Marcus MTC Medisch Trainings Centrum Mijdrecht Leimuiden.
Vanaf 1999 heb ik mensen behandeld met verslavingen, lichamelijke klachten die stress-gerelateerd zijn en mensen met overspanning en burn-out. Tijdens mijn werk heb ik veel ervaring opgedaan met lichaamsbewustwording, haptonomie en haptotherapie. Het was voor mij een logische stap om de opleiding tot Journey therapeut te volgen om nog meer methodes en verdieping in mijn werk te verkrijgen.
Wie Zijn Wij? Medisch Centrum IBIS Fysiotherapie Amstelveen.
2004 2013 Medische staff van meerdere Nationale hockeyelftallen/KNHB o.a. Jong Oranje dames, Nationale Heren XI-tal en Nationale dames XI-tal. Specialisme: Fysiotherapeut Haptonoom. In 1980 als fysiotherapeut. In 1984 Haptonomie. In 1985 1993 Vervolg haptonomie. In 1993 1998 verdiepingscursussen RSIKANS, Hyperventilatie, Nek/schouder/armklachten.
Zoek op telefoonnummer.
Home Mijn vermelding Aanmelden Inloggen Zoek Adverteren Adressenboek Algemene voorwaarden. Adres Naam Postcode Nummer Snel Navigeren. U zoek nu in de bedrijvengids wijzig deze door op particulier of vereniging te klikken. Zoekopdracht Plaats Zoeken. zoek eerste tekens deel van woord.
Nicolette Bogaers Haptotherapie Amstelveen.
Haptotherapie en haptonomie. 020 441 56 62. Mijn cliënten omschrijven mij als een warme, vrolijke vrouw met beide voeten op de grond met een luisterend oor en confronterend vermogen. Ik ben geboren in 1970 en als zovele fanatieke sporters ging ik fysiotherapie studeren. Ik heb altijd met veel plezier als fysiotherapeut gewerkt. Daarbij werd het me steeds duidelijker dat de balans tussen lichaam en geest van essentieel belang is voor het welbevinden van de mens. Mijn interesse voor de mens met al zijn eigenheden is daardoor steeds groter geworden. De essentie van het voelen en het feit dat je lichaam jouw geschiedenis met zich mee draagt is voor mij een reden geweest om haptotherapie te gaan studeren. Reacties van klanten. Bijzonder" om te voelen wat bepaalde dingen echt met me doen." Lichamelijk" en geestelijk tot rust." Jeanne d'Arclaan' 116 A. 1183 BC Amstelveen.
Haptotherapie, mindfulness en psychologie Amstelveen Mindfulness met Afke.
Mijn naam is Afke Geerlings, ik ben gediplomeerd Mindfulness Trainer, Psycholoog en Haptotherapeut. Als moeder van vier jonge kinderen combineer ik mijn moederschap met een eigen praktijk waarin ik parttime werk en binnen Amstelveen ben ik ook actief voor een aantal overkoepelende organisaties.

Contacteer ons