Meer resultaten voor haptonomie amstelveen

 
haptonomie amstelveen
Haptotherapeut in Amstelveen en Ouder-Amstel haptotherapeut-info.nl.
Als je denken en je voelen uit balans zijn geraakt dan geeft dit vaak allerlei. Haptotherapie Amstelveen Amstelveen. Haptotherapie Amstelveen is de praktijk van Nicolette Bogaers zij wordt door haar cliƫnten omschreven als een warme, vrolijke vrouw met beide voeten op de grond met een.
kruiswoordraadsel
Trudie de Beijl Haptotherapie en Hartcoherentie Amstelveen.
Westelijk Halfrond 101 1183 HR Amstelveen T: 020 453 50 57 E: info@trudiedebeijl.nl. Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief. AVG en psychologisch kapitaal. Een daverend succes: de kunst van contact. Haptonomie in de hoofdrol. De kracht van dankbaarheid.
fortis
Haptotherapie, mindfulness en psychologie Amstelveen Mindfulness met Afke.
Mijn naam is Afke Geerlings, ik ben gediplomeerd Mindfulness Trainer, Psycholoog en Haptotherapeut. Als moeder van vier jonge kinderen combineer ik mijn moederschap met een eigen praktijk waarin ik parttime werk en binnen Amstelveen ben ik ook actief voor een aantal overkoepelende organisaties.
dakwerken mechelen
Gemeentegids Amstelveen Praktijk voor Haptonomie en Haptotherapie Frans Kok en Bob Boot.
Praktijk voor Haptonomie en Haptotherapie Frans Kok en Bob Boot. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Texelstraat 80, 1181 ES Amstelveen. Lid van: VVH Vereniging van Haptotherapeuten. ma vrij van 9.00 tot 17.00. Share op Facebook. Tweet deze vermelding.
Haptonomie Haptotherapie Coaching Loenen aan de Vecht, Amstelveen, Abcoude, Breukelen Wilma Bosma haptotherapie en coaching.
Haptonomie Haptotherapie Coaching Loenen aan de Vecht, Amstelveen, Abcoude, Breukelen. Welke rol speelt voelen in het dagelijks leven? Mijn praktijk voor haptotherapie en coaching is gevestigd in Amsterdam-Zuid, Rivierenbuurt, nabij de RAI en daardoor ook makkelijk te bereiken vanuit Loenen aan de Vecht, Amstelveen, Abcoude, Breukelen.
Trui Verwer Haptotherapie Amstelveen.
1181 VB Amstelveen. De kaart hieronder kunt u gebruiken als routebeschrijving naar Heemraadschapslaan 22, de werkruimte is aan de achterkant van het huis zie kaartje onderaan deze pagina. BOOST training Beleef bewust, Ontdek, Ontspan, Sta stil en Transformeer www.ltcboost.nl. Vereniging van haptotherapeuten www.haptotherapeuten-vvh.nl. Academie voor haptonomie www.haptonomie.nl.

Contacteer ons