Resultaten voor haptonomie beuningen

 
haptonomie beuningen
praktijk voor Haptotherapie Beuningen Neem contact op.
lening
Welkom op de website van Haptotherapie Beuningen en Nijmegen.
Welkom op de website van Haptotherapie Beuningen en Nijmegen. Op deze site vindt u informatie over onze praktijk voor Haptotherapie gevestigd in Beuningen en Nijmegen. Haptonomie betekent: de leer van het voelen. Hapsis is Grieks voor voelen / tasten en nomos betekent wet/ norm.
traplift
Openingstijden van Praktijk Voor Haptotherapie Beuningen in Nederland.
Praktijk Voor Haptotherapie Beuningen. Openingstijden Praktijk Voor Haptotherapie Beuningen. 267 Praktijk Voor Haptotherapie Beuningen vestigingen gevonden. Praktijk voor Haptotherapie Carin van Hooff. Melisse 58 Dronten. Praktijk Haptotherapie Goes. Kloetingseweg 48 Goes. Praktijk Hapsis voor Haptonomie en Haptotherapie. Stationsplein 49 Heerhugowaard.
optimization
Haptotherapeut in Beuningen, Druten, Neder-Betuwe en Overbetuwe haptotherapeut-info.nl.
Alle Haptotherapeuten In de regio.: Kaart weergeven Haptotherapeut in Beuningen, Druten, Neder-Betuwe en Overbetuwe. Praktijk voor haptotherapie begeleiding bij verlies en verandering Christine Buschgens. Praktijk voor haptotherapie en begeleiding bij verlies, rouw en verandering. Doelenstraat 18 G, Utrecht. 0650 240 131.
Goedkoop geld lenen
Haptotherapie Baak Nijmegen e.o. Haptotherapie Baak.
Kort samengevat kom je m.b.v. haptonomie weer in contact met je voelende vermogen. Je wordt bewust van de informatie van je lichaam. Door daar gehoor aan te geven ontstaat balans en verandering. je gevoel speelt een belangrijke rol in je manier van handelen en bewegen.
Haptotherapie Beuningen Gelderland Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Maatschap van Raak. Praktijk voor haptonomie Saskia Vugts. Wij vinden het telefoonnummer dat u zoekt. Ook voor adressen, openingstijden of anders. Indien gewenst verbinden wij u direct door. Of bel nu altijd bereikbaar. Bent u bedrijfseigenaar? Uw bedrijf online vindbaar maken voor onze 66, miljoen bezoekers? Meld u dan nu gratis aan op Telefoonboek.nl. Haptotherapie Beuningen Gelderland kaartweergave. Kaartweergave Haptotherapie Beuningen Gelderland.
Haptotherapie Beuningen Lilian van den Einden.
Onzekerheid, minderwaardigheidsgevoelens, negatief zelfbeeld: Ik heb weinig zelfvertrouwen of vertrouwen in anderen, ik vind mezelf niet goed genoeg. Rationeel ingesteld zijn: Ik weet het allemaal wel, maar kan niet bij mijn gevoel komen, ik luister niet naar wat mijn lichaam vertelt.
Gericht op heel de mens.
Te denken valt aan b.v hoofdpijn, hyperventilatie, spanningsklachten, slaapproblemen, relatieproblemen, overspannenheid, onzekerheidsgevoelens. Ook ouders die zich willen voorbereiden op de komst van hun kindje of zij die moeite hebben bij het vinden van een nieuwe balans in het leven met elkaar.

Contacteer ons