Meer resultaten voor haptonomie kampen

 
haptonomie kampen
Haptotherapeut in Kampen, Staphorst, Steenwijkerland en Zwartewaterland haptotherapeut-info.nl.
Persoonlijke begeleiding en coaching Psychosociaal therapie, Haptotherapie, EMDR therapie Begeleiding op basis van de authentieke haptonomie. Generaal van Heutszlaan 64, Apeldoorn. s avonds geopend. s avonds geopend 24. In het weekend geopend. In het weekend geopend 7. Haptotherapeut met foto. Haptotherapeut met foto 14. Haptotherapeut met website. Haptotherapeut met website 15. Vind jouw haptotherapeut in de regio. Apeldoorn Dalfsen Deventer Dronten Elburg Emmeloord Epe Gorredijk Hasselt Hattem Heerde Heerenveen Heino. Hoogeveen Kampen Meppel Oldebroek Raalte Staphorst Steenwijk Twello Urk Vaassen Voorst Wolvega Zwolle.
vacature fiscalist
Carin.
Haptotherapie Carin van Hooff. Kampen en Dronten. Mijn naam is Carin van Hooff, ik ben geboren in 1971 en vanaf 1994 werkzaam in de hulpverlening. Ik ben al heel lang geboeid door mensen en de wijze waarop ze zich ontwikkelen.
lening
Home.
Haptotherapie Carin van Hooff. Kampen en Dronten. Haptotherapie is een therapievorm waarin het ervaren en voelen centraal staan. Leren luisteren naar wat je voelt en daarmee om leren gaan in het contact met anderen is een belangrijk thema in de therapie.
photobooth eigen achtergrond
Haptonomie Nienke Mellink Haptonomie KampenHaptonomie Kampen Nienke Mellink.
Door de focus op het gevoelde lichaam te leggen komen er antwoorden. Over Nienke Mellink Kampen. Praktijk voor Haptonomie en Craniosacraal therapie Zwolle en Kampen. info AT dezevenderichting DOT nl. Bekijk Facebook pagina. Praktijk voor Haptonomie en Craniosacraal therapie Zwolle en Kampen.
centrale voor kredieten aan particulieren
Nienke Mellink.
Bindweefselmassage, Meridianentherapie, Neuro Development Treatment NDT voor volwassenen, Neurotraining en de opleiding voor Haptonomie bij het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie van Frans Veldman jr. in Grave 1992-2000. Vanaf 1995 startte ik, naast mijn werk als fysiotherapeut, mijn eigen praktijk voor haptonomie in Kampen.
Home.
Marleen van der Vegte, Zwolle, tel. Welkom op de site van de praktijk voor haptonomie en craniosacraal therapie van Nienke Mellink. De praktijk is sinds 1997 gevestigd in Kampen, eerst als praktijk voor haptonomie, sinds 2003 ook voor craniosacraal therapie.
Haptotherapie Luc d'Hondt' IJsselmuiden.
Haptonomie en sport. Ligt de lat te hoog? Ken elkaars kracht. goede communicatie is het halve werk. of vertrouwt u te weinig op uw gevoel? Luc dHondt Haptotherapeut. praktiserend gz-haptotherapeut sinds 2006. Luc dHondt praktiserend GZ-haptotherapeut. Mijn naam is Luc dHondt en ik ben praktiserend gz-haptotherapeut sinds 2006.
Haptotherapeut in Kampen haptotherapeut-info.nl.
Praktijk voor Haptotherapie Carin van Hooff Kampen. Praktijk voor Haptotherapie. In de omgeving binnen 15 km. Jesper Beunk Haptotherapie Topsportbegeleiding Zwolle. Praktijk voor Haptotherapie Topsportbegeleiding in Zwolle. Praktijk voor Haptotherapie Carin van Hooff Dronten. Praktijk voor Haptotherapie. Gevoelskracht, praktijk voor haptotherapie Zwolle. Praktijk voor haptotherapie en relatietherapie. Haptotherapie Bert Adolfsen Zwolle. Haptotherapie Lid VVH. In de omgeving binnen 20 km. Haptotherapie Huisman Zwolle. Haptotherapie is voor jong tot oud: wanneer: Je bewust wil worden van je eigen gevoel. Je niet goed in je vel zit. Je beter wil leren omgaan met gevoelens: o.a. Praktijk voor Fysiotherapie en Haptonomie Biddinghuizen.
Haptotherapie Goedzorg Fysiotherapie Kampen IJsselmuiden.
Wat is het verschil tussen Haptonomie en Haptotherapie? Het is niet zo zeer een verschil, maar meer een uitbreiding. Haptonomie is de wetenschap van de affectiviteit, na jarenlange studie beschreven door Frans Veldman eind jaren 80. Haptonomie is een levenswijze gebaseerd op de ontwikkelingspsychologie.

Contacteer ons