Op zoek naar haptonomie zeist?

 
haptonomie zeist
Haptomove Haptonomie Zeist.
Welkom op de site van HAPTOMOVE, de praktijk voor haptonomie en fysiotherapie. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in diverse haptonomie en fysiotherapiepraktijken ben ik mijn droom gaan verwezenlijken. Zelfstandig, op eigen wijze, mijn praktijk voor haptonomie en fysiotherapie gestart.
persoonlijke leningen
Haptonomie.
Haptonomie maakt je bewuster van deze en andere signalen van je lichaam en helpt je die te verstaan. Kuiltjes Haptotherapie Coaching Utrechtseweg 97 3702 AA Zeist 06 45 58 45 31 mkuiltjes@kpnmail.nl. Marie-Anne Kuiltjes, GZ-Haptotherapeut, Lid Vereniging van Haptotherapeuten VVH, registratienr.
opkoper auto
Haptonoom nodig? Marie Anne Kuiltjes.
Praktijk in Zeist. Wat is haptonomie? Haptonomie is een menswetenschap die bestudeert hoe mensen van nature contact maken en die beschrijft wat zich voordoet als dit natuurlijke vermogen tot contact beschadigd raakt. Lees meer over haptonomie. Wat is haptotherapie? Haptotherapie is de therapeutische toepassing van de haptonomie.
sea life
Home Haptotherapie Zeist.
Wijk bij Duurstede Veenendaal Heuvelrug Zeist Oosterbeek Houten Odijk. Haptotherapie Zeist is onderdeel van een groter geheel. Wij vormen een samenwerkingsverband van zeven onafhankelijke praktijken die krachten bundelen in het midden van Nederland. Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
haptonomie utrecht
BeMoved Praktijk voor Haptotherapie Den Dolder Zeist Baarn Soest Bilthoven.
Bewegen en bewogen worden In deze gevoelsmatige wisselwerking ontmoeten we elkaar. Wil jij een gratis kennismaking een afspraak voor een intakegesprek deelnemen aan een workshop dat ik contact met je opneem. BeMoved praktijk voor haptotherapie. Haptotherapie leert je niet iets nieuws.
Home Haptotherapeut Zeist.
Op deze site wil ik je graag vertellen wat haptonomie inhoud en wat deze therapievorm voor je kan betekenen. Daarnaast vind je informatie over wie ik ben en wat mijn drijfveren zijn. Onder het kopje Overige informatie vind je gegevens over kosten en vergoedingen, route en contact gegevens.
Haptotherapie Corine Eijsermans Haptotherapie in Zeist.
Wil jij je grenzen leren voelen en aangeven? Wil jij betekenisvolle relaties aan kunnen gaan met de mensen om je heen? Wil jij jezelf zijn in het contact met anderen? Wil jij helemaal tevoorschijn komen en uitdrukking geven aan jezelf?
Praktijk voor Haptotherapie van Hettie Zur Muhlen Welkom.
Je leert jezelf dus beter begrijpen, en op grond daarvan kun je verantwoorde keuzes maken om stappen in je ontwikkeling te zetten die bij je passen. Op deze site staat informatie over mijn praktijk voor Haptotherapie Coaching Relatiebegeleiding in Amersfoort en Zeist.
Praktijk in Zeist.
De Praktijk Haptotherapie Coaching is gevestigd aan de Utrechtseweg 97, te Zeist naast het Shellbenzinestation, in U97 waar meerdere therapeuten onder één dak zitten. Grotere kaart weergeven. Kuiltjes Haptotherapie Coaching Utrechtseweg 97 3702 AA Zeist 06 45 58 45 31 mkuiltjes@kpnmail.nl.

Contacteer ons