Meer resultaten voor haptonomie praktijk

 
haptonomie praktijk
Praktijk voor Haptonomische Begeleiding Haptonomie Antwerpen Marinus Vergouwen.
Tarieven leningen
Home Haptonomie praktijk Sneek.
Haptonomie praktijk Sneek. Ik heb tijdelijk een patiƫntenstop., een consult aanvragen is dus niet mogelijk. Wat is Haptonomie? Haptonomie is een wetenschap die de wetmatigheden van het menselijke gevoelsleven bestudeert. Haptonomie is een samenvoeging van twee Griekse begrippen Hapsis gevoel, tast en Nomos wet.
Transport en logistiek vacatures
Haptonomie Praktijk voor haptonomie SULIS-Patricia Wichman.
Dit tactiele contact karakteriseert de haptonomische benadering: het ontmoetend, helend heel makend, heel de mens omvattend aanraken om de ander in zijn wezen te bevestigen. In de praktijk wordt haptonomie toegepast onder de vorm van individuele begeleiding haptotherapie en pre en postnatale begeleiding van ouders en kind.
binnendeur
Praktijk voor haptonomie SULIS-Patricia Wichman Praktijk voor haptonomie.
The LOVE Method. Stand Up Peddle SUP. Wie ben ik? Welkom bij de Praktijk voor haptonomie Sulis.: Individuele haptonomische begeleiding. Pre en postnatale haptonomische begeleiding van ouders en kind. Neurostructurele integratietechniek N.S.T. Coachen van perfectionisme O.C.P. PSYCH-K The LOVE Method.
centrale voor kredieten aan particulieren
Praktijk voor Haptotherapie Angelique de Pooter Mulder.
Kom op 10 november naar onze inspirerende workshop van een hele dag aan om te proeven wat haptonomie te bieden heeft voor de individuele mens, maar ook voor groepen. Lees meer bij trainingen en workshops! Ook interessant voor verwijzers! Haptotherapie bij seksuele problematiek en intimiteit. Haptotherapie bij stress en burn-outklachten. Workshops en trainingen. 414A Mobiel: 06-28464589. E-mail: angeliquedepooter@gmail.com AGB-praktijkcode: 90-017259. AGB-zorgverlenerscode: 90-034590 Zeelandkliniek. 4537 BB Terneuzen Haptotherapie praktijk Angelique de Pooter Mulder 2014 Voorwaarden.
Haptonomie praktijk De Wijk Haptonomie praktijk De Wijk.
Toggle navigation Haptonomie praktijk De Wijk. Haptonomie praktijk De Wijk. Haptonomie voor volwassenen. Haptonomie voor kinderen. Praktijk voor Haptonomie. De Wijk Zeist. Haptonomie maakt voelbaar. Header button labelWat: kan haptonomie voor u betekenen? Wat kan haptonomie voor u betekenen? Wat is Haptonomie.
Haptonomie praktijk De Wijk Haptonomie praktijk De Wijk.
Toggle navigation Haptonomie praktijk De Wijk. Haptonomie praktijk De Wijk. Haptonomie voor volwassenen. Haptonomie voor kinderen. Praktijk voor Haptonomie De Wijk e.o. Haptonomie maakt voelbaar. Header button labelWat: kan haptonomie voor u betekenen? Wat kan haptonomie voor u betekenen? Wat is Haptonomie.
Welkom InVerbinding, Praktijk voor Authentieke Haptonomie Wijchen.
Welkom op de site van InVerbinding, Praktijk voor Authentieke Haptonomie in Wijchen van. Hetty van Dalen-Wilkens. Haptonomie is voor mensen van alle leeftijden. Het helpt je bij jouw persoonlijke vragen of klachten en in verschillende situaties en levensfasen. Je kunt bij InVerbinding terecht voor.:
John Kivits Praktijk voor haptonomie en psychosociale therapie.
Geef u zelf de ruimte om een vrijblijvende kennismakings afspraak te maken en te ervaren of ik iets voor u kan betekenen. De therapie is er voor volwassenen, kinderen en relaties. De praktijk houdt vast aan beroepsethiek van het Nederlands Instituut van Psychologie NIP. Praktijk voor haptonomie en psychosociale therapie.
Welkom bij Haptonomie Center.
Welkom bij Haptonomie Center. Agnes van den Hoogen geeft in haar praktijk voor haptonomie en haptotherapie therapeutische begeleidingen voor kinderen, jong volwassenen en volwassenen. Haar specialisaties zijn: Faalangst en hooggevoeligheid bij kinderen, zwangerschappen, verwerking van borstkanker. Bij de begeleiding van en de toepassing van haptotherapie maakt Agnes ook gebruik van het muziektherapiewaterbed.

Contacteer ons