Op zoek naar haptonomie intimiteit?

 
haptonomie intimiteit
Relatiebegeleiding Rineke Brinkman.
Themas die aan de orde kunnen komen gaan over: vrijheid en afhankelijkheid, macht en onmacht, vertrouwen, ruimte en grenzen, trouw zijn aan jezelf en aan de ander, je openen en je sluiten, intimiteit, nabijheid, seksualiteit. Het verleden van beide partners is belangrijk.
opstijgend vocht binnenmuur behandelen
Haptotherapie Leidscherijn Haptotherapie Haptonomie.
Binnen de haptonomie wordt het lichaam als drager van onze gevoelens gezien. Herinneringen van pijn, verdriet, angst en eenzaamheid, maar ook van vreugde, liefde en intimiteit worden door ons onbewust onthouden en liggen in ons lichaam opgeslagen. Deze ervaringen beïnvloeden je bewegen, voelen en het vermogen tot het aangaan en beleven van contact in je huidige dagelijks leven.
rugpijn bed
Over mijzelf.
Vanaf 2001 heb ik een praktijk voor haptotherapie in Zaltbommel. Ik volg jaarlijks nascholingen op de academie voor haptonomie waaronder, omgaan met boosheid, intimiteit en nabijheid, belastbaarheid en stilte. Daarnaast heb ik in de afgelopen jaren diverse trainingen gevolgd op het gebied van lichaamswerk, gestallttherapie en systemisch werk.
seo plugin wordpress
Haptotherapie Leerdam Haptotherapie Leerdam.
problemen hebt rond intimiteit en nabijheid. je onzeker voelt, het gevoel hebt niet lekker in je vel te zitten. je overbelast voelt of juist geen interesse meer hebt in je omgeving. overmatige behoefte hebt aan controle. een negatief zelfbeeld hebt.
split
Praktijk Confidentia een praktijk voor haptotherapie.
Haptotherapie betekent letterlijk een vorm van hulp gericht op het voelen en is een therapeutische toepassing van haptonomie hapsos gevoel, tast, geraakt worden, nomos leer, wet, norm. De haptotherapie is dus gericht op het contact maken met jezelf en de ander in de ontmoeting. Het gaat om wisselwerking in relatie waardoor je verder kunt groeien in het vergroten van je eigen veiligheid, je eigenheid, je intimiteit en je zelfstandigheid.
leningen berekenen
Haptotherapeut Esser Leeuwarden.
Lichamelijke klachten als slapeloosheid, nervositeit, het gevoel vast te zitten. Problemen met relaties, intimiteit en verbinding. De verwerking van verlies, trauma, ziekte of handicap. Spanningen op het werk. Zingevingsvragen: wie ben ik, wat wil ik, waar wil ik naar toe?
cv
MiraVita praktijk voor Haptotherapie amp; Coaching lichter denken en sterker voelen.
intimiteit en relationele problemen., onzeker zelfbeeld of lichaamsbeeld., ADD/ADHD/ASS en het leren omgaan met de bijkomende klachten., lichamelijke klachten zonder duidelijk aanwijsbare medische oorzaak. Wie ben ik? Ik ben Mira Kurris en als kind had ik al een fascinatie voor mensen. Ik ging personeelswetenschappen studeren en wilde de werkende mens in zijn/haar ontwikkeling ondersteunen. Ik heb vele jaren als HR manager in het bedrijfsleven gewerkt toch begon het te kriebelen want de budgetten, arbeidsvoorwaarden en spreadsheets kwamen mijn oren uit. Ik wilde terug naar mijn passie; de mens laten floreren en vitaliseren. In die tijd ontmoette ik een fysiotherapeute die mij vertelde over haptonomie.
building quality backlinks
Haptotherapie Pofa.
Haptonomie betekent letterlijk de leer van de aanraking of tastzin. De huid is het grootste zintuig dat de mens heeft en door de tastzin serieus te nemen, word je je bewust van wat je voelt en hoe je daarmee omgaat. Haptotherapie begeleidt je hierin. Aanraking en gevoel staan centraal in de behandeling. Je leert dat je naast denken ook mag voelen en hoe je de signalen van je lichaam kan interpreteren. Dit helpt je bij het aanvoelen van je mogelijkheden en beperkingen, het maken van keuzes met gevoel voor jezelf in relatie tot anderen. Redenen voor behandeling. Lichamelijke klachten zonder duidelijk aanwijsbare oorzaak of veroorzaakt door spanningen, zoals rug, buik en hoofdpijn, spierverkramping of slaapstoornissen. Stress en overbelasting en klachten als een burn out, chronische pijn en RSI. Problemen met acceptatie, bijvoorbeeld van een ziekte, handicap of persoonlijk verlies. Relationele problemen, vooral met intimiteit.
hergroeperen leningen
Haptonomie, Nienke van Wieringen.
Elk jaar volg ik nascholingen op de Academie voor Haptonomie te Doorn en bij het ITH Instituut voor Toegepaste Haptonomie te Nijmegen. Ik volgde diverse bij en nascholingen op het gebied van.: Zwangerschap en geboorte. Trauma en herstel. Zingeving en filosofie. Intimiteit en seksualiteit.
spanplafond
Haptotherapie voor relaties Sentire Haptotherapie Tilburg.
Sentire Haptotherapie Tilburg. Haptonomie in Tilburg. Haptotherapie voor relaties. Er zijn verschillende oorzaken waardoor relaties vastlopen, maar meestal zijn problemen in de relatie het gevolg van een verstoorde communicatie. Als de communicatie vast loopt heeft dat vaak ook invloed op de intimiteit en nabijheid.
dakwerker

Contacteer ons