Meer resultaten voor haptonomie nunspeet

 
haptonomie nunspeet
Haptotherapie Nunspeet.
Een kennismakingsgesprek is mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nicolette van Berkel-Hellemans, telefoonnummer: 06-51387400. Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische begeleiding N. van Berkel-Hellemans, haptotherapeut geregistreerd lid van de VVH Boterdijk 3 8072 DK Nunspeet tel. 06-51387400 email: info@haptotherapie-nunspeet.nl.
Autolening
Praktijk voor Haptonomie Jeannette Uyttenboogaart Over mezelf.
Een logisch vervolg werd voor mij de 5 jarige post-HBO opleiding haptotherapie aan de Academie voor Haptonomie in Doorn, in 2011 heb ik de medische basiskennis afgerond. Daarnaast heb ik de cursus Eye Movement Desensitization and Reprocessing EMDR gevolgd bij ITAN.
zweedse
Praktijk voor Haptonomie Jeannette Uyttenboogaart Begin.
Het is geheimzinnig omdat het zo ingrijpend en zo belangrijk is en toch zo onbeduidend. Het is symbolisch en toch kan het soms ook helemaal niets te betekenen hebben. Aanraken is heerlijk tot in het extatische en toch kan het ondraaglijke pijn veroorzaken.
dakwerken mechelen
Haptotherapie Haptotherapeut Luc d'Hondt.'
Wat is het verschil tussen Haptonomie en Haptotherapie? Het is niet zo zeer een verschil, maar meer een uitbreiding. Haptonomie is de wetenschap van de affectiviteit, na jarenlange studie beschreven door Frans Veldman eind jaren 80. Haptonomie is een levenswijze gebaseerd op de ontwikkelingspsychologie.
Haptotherapie Nunspeet.
Door te luisteren naar de signalen van uw lichaam, kunt u gaan ontdekken wat uw mogelijkheden, behoeften en grenzen zijn. Haptonomie biedt de mogelijkheid om opnieuw kennis te maken met uw gevoelsleven en wat uw lichaam u vertelt over uzelf, over uw omgeving en over uw relaties met anderen.
Praktijk voor Haptonomie Jeannette Uyttenboogaart Contact.
Praktijk voor haptotherapie N. van Berkel-Hellemans in Nunspeet Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
van Berkel-Hellemans in Nunspeet. Gerelateerde bedrijven Praktijk voor haptotherapie N. van Berkel-Hellemans Nunspeet. GW Gezondheidswinkel Tormenti. The Nail Shop. Woonlocatie de Klokkenberg. Stichting Vrienden Ittmannshof. Website Praktijk voor haptotherapie N. Uw website aanpassen? Aanverwante rubrieken in Nunspeet. Geestelijke zorg Nunspeet.

Ik heb de opleiding voor de authentieke haptonmie gevolgd en ben sinds februari 2004 opgnomen in het register van het wetenschappelijk instituut voor Haptonomie te Grave. Op het ogenblik ben ik weer werkzaam in de algemene fysiotherapie maar ik richt ik me wel steeds meer op het behandelen van spanningsklachten.
Praktijk voor Haptonomie Jeannette Uyttenboogaart Haptotherapie.
Haptotherapeutische begeleiding bestaat uit praten en aanraken met als doel de cliƫnt weer in contact te laten komen met zijn/haar gevoelens van verdriet, angst, onzekerheid, wilskracht en vreugde, etc om zodoende weer de balans te herstellen tussen voelen, denken en het uiten van emoties.

Contacteer ons