Zoeken naar haptonomie veldhoven

 
haptonomie veldhoven
Home Haptocentrum.
Door verschillende specialisaties ben ik bekend met houding en bewegingsproblemathiek, overbelaste spieren en problemen zoals hoofdpijn, hyperventilatie en kanker. Toen ik in 2016 afstudeerde als haptotherapeut aan de Academie voor Haptonomie in Doorn, ben ik mijn eigen praktijk gestart in zowel Geldrop als Veldhoven.
lenen simulatie
Haptonomie Jeanne de Bie.
We vervreemden van onszelf en van de dingen die ons zin geven, inspireren en vervullen. In contact zijn Haptonomie beoogt het contact te herstellen. Het in contact zijn met jezelf, met de ander en met de wereld om ons heen.
samenvoegen leningen
Over Jolanda zelf Haptonomie en haptotherapie Veldhoven.
Vanaf mijn leerlingentijd deed ik leer en werkervaring op binnen de geestelijke gezondheidszorg. Deze ervaringen hebben ertoe geleid dat ik nu vol enthousiasme mijn eigen praktijk voor haptonomie haptotherapie Veldhoven draai. Binnen mijn vak houd ik van helderheid en openheid.
fysio eindhoven
Goed Gevoed Goed Gevoel Praktijk Voor Borstvoeding En Haptonomie Veldhoven 5506 AX Veldhoven, De Wever 78, KAMER VAN KOOPHANDEL NUMMER 17253409.
Opzoeking te breed. Verfijn uw zoekopdracht Locatie Wat, wie? Noord-Brabant Veldhoven GOED GEVOED GOED GEVOEL PRAKTIJK VOOR BORSTVOEDING EN HAPTONOMIE. GOED GEVOED GOED GEVOEL PRAKTIJK VOOR BORSTVOEDING EN HAPTONOMIE. DE WEVER 78. 5506 AX VELDHOVEN. Online aankoop van bedrijvenlijst. Uw prospectielijst aanmaken.
cheap fly tickets
Haptonomie Haptotherapie Veldhoven Haptotherapeut Veldhoven.
Afstand 50 km. Haptonomie Haptotherapie Veldhoven haptotherapeut. Deel uw ervaring. Over Haptonomie Haptotherapie Veldhoven. Haptonomie Haptotherapie Veldhoven is een haptotherapeut gevestigd in Veldhoven. De praktijk bevindt zich aan de Provincialeweg 44 in Veldhoven. Route naar Haptonomie Haptotherapie Veldhoven. Vertrekplaats Plan route.
prijs keuring auto
Haptotherapie, psychosomatische fysiotherapie Praktijk Mieke Stevens.
Sinds enige jaren is het mogelijk om zonder tussenkomst van de huisarts een verwijzing direct contact met de praktijk op te nemen. Mensen die specifiek deze website bezoeken voor haptotherapie kunnen hier klikken om rechtstreeks naar de bijbehorende informatie te gaan.
haptotherapie nijmegen haptonomie haptonomie veldhoven.
Binnen mijn vak houd ik van helderheid en openheid. Haptonomie en haptotherapie Veldhoven Over jou jou en de ander, over voelen gevoeld worden, over haptonomie haptotherapie. Haptonomie en Haptotherapie Veldhoven haptonomie veldhoven 2018-01-19T0929380000: Goed in je vel voelt gewoon beter!
Haptotherapeut in Bergeijk, Veldhoven en Waalre haptotherapeut-info.nl.
Vind haptotherapeuten in jouw regio. Kaart weergeven Haptotherapeut in Bergeijk, Veldhoven en Waalre. Praktijk voor haptotherapie Carolien Bazelmans Veldhoven. Haptonomie, haptotherapie en fysiotherapie op haptonomische basis. Kijk op de website van het Haptocentrum voor meer informatie. In de omgeving binnen 10 km.
Gemeentelijke informatiegids Veldhoven Goed Gevoed Goed Gevoel, Praktijk voor Borstvoeding en Haptonomie.
Goed Gevoed Goed Gevoel, Praktijk voor Borstvoeding en Haptonomie. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! De Wever 78, 5506 AX Veldhoven. Share op Facebook. Tweet deze vermelding. Voeg toe aan Google. Download als visitekaartje. Veldhoven Organisaties en verenigingen Z Zwangerschap.
Haptonomie en haptotherapie Veldhoven Over jou jou en de ander, over voelen gevoeld worden, over haptonomie haptotherapie.
Haptonomie en Haptotherapie Veldhoven haptonomie veldhoven 2018-04-26T1329480000.: Goed in je vel voelt gewoon beter! Welkom op de website van Haptonomie en Haptotherapie Veldhoven. Op deze website vindt u informatie over onder andere haptonomie, haptotherapie en mijn manier van werken binnen deze op de mens en het proces gerichte therapie.

Contacteer ons