Resultaten voor haptonomie veldhoven

 
haptonomie veldhoven
Haptotherapeut in Bergeijk, Veldhoven en Waalre haptotherapeut-info.nl.
Vind haptotherapeuten in jouw regio. Kaart weergeven Haptotherapeut in Bergeijk, Veldhoven en Waalre. Praktijk voor haptotherapie Carolien Bazelmans Veldhoven. Haptonomie, haptotherapie en fysiotherapie op haptonomische basis. Kijk op de website van het Haptocentrum voor meer informatie. In de omgeving binnen 10 km.
lening
Over Jolanda zelf Haptonomie en haptotherapie Veldhoven.
Vanaf mijn leerlingentijd deed ik leer en werkervaring op binnen de geestelijke gezondheidszorg. Deze ervaringen hebben ertoe geleid dat ik nu vol enthousiasme mijn eigen praktijk voor haptonomie haptotherapie Veldhoven draai. Binnen mijn vak houd ik van helderheid en openheid.
bulletkrediet
Haptonomie en haptotherapie Veldhoven Over jou jou en de ander, over voelen gevoeld worden, over haptonomie haptotherapie.
Haptonomie en Haptotherapie Veldhoven haptonomie veldhoven 2018-04-26T1329480000.: Goed in je vel voelt gewoon beter! Welkom op de website van Haptonomie en Haptotherapie Veldhoven. Op deze website vindt u informatie over onder andere haptonomie, haptotherapie en mijn manier van werken binnen deze op de mens en het proces gerichte therapie.
parkeren
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
bruidsjurken oudere bruid
Haptonomie Haptotherapie Veldhoven Veldhoven.
Drimble Bedrijvenregister Noord-Brabant Regio Veldhoven Haptonomie Haptotherapie Veldhoven. Haptonomie Haptotherapie Veldhoven. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Veldhoven. Het adres van Haptonomie Haptotherapie Veldhoven is Provincialeweg 44 in Veldhoven. informatie alleen over veldhoven. Wijken in gemeente. Haptonomie Haptotherapie Veldhoven Dit is mijn bedrijf!
Haptonomie Veldhoven Het Meck.
Home Over het Meck Haptonomie Veldhoven. Diagnostiek voor U. Orthopedagogiek en Kinderneuropsychologie. Hypno en Gedragstherapie. Healthy Mind Prive praktijk Psychiatrie. Over het Meck. Haptonomie houdt zich bezig met de ontwikkeling van het gevoelsleven en in ruimere zin met de gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen.
Haptonomie Jeanne de Bie.
We vervreemden van onszelf en van de dingen die ons zin geven, inspireren en vervullen. In contact zijn Haptonomie beoogt het contact te herstellen. Het in contact zijn met jezelf, met de ander en met de wereld om ons heen.
hapto haptonomie praktijk haptonomie veldhoven.
Haptonomie en haptotherapie Veldhoven Over jou jou en de ander, over voelen gevoeld worden, over haptonomie haptotherapie. Haptonomie en Haptotherapie Veldhoven haptonomie veldhoven 2018-04-26T1329480000: Goed in je vel voelt gewoon beter! Welkom op de website van Haptonomie en Haptotherapie Veldhoven.
Haptotherapie Fysiotherapie Heikant.
040 253 9665. Dommelshei 19, 5508 VE Veldhoven. Volg ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Wat is Haptonomie? De pijler van de haptotherapie is de HAPTONOMIE: de kunst of kunde van het in contact komen met je gevoel. Haptonomie is de basis van mijn haptotherapeutische begeleiding.

Contacteer ons