Meer resultaten voor haptonomie zeeland

 
haptonomie zeeland
Zeeuws Kollektief voor Haptonomie Middelburg.
Adres: Hans Lipperheystraat 13. Haptonomie is de wetenschap van het menselijk gevoel en gevoelsleven, kortweg de wetenschap van de affectiviteit. Haptonomie is een algemeen menselijke benaderingswijze waarbij de mens wordt aangesproken op zijn mogelijkheden tot zijn eigen weg in het leven te gaan en wordt aangesproken en gerespecteerd als de zelfverantwoordelijke mens die hij is.
dekbedovertrek paw patrol
Haptonoom haptonomie Vind-een-therapeut.nl.
we halen uw resultaten op. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren. Contact met de beheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie Drenthe, Zeeland, Utrecht, Overijssel, Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Groningen, Gelderland, Friesland, Zuid-Holland of Flevoland. Vind-een-therapeut.nl 2010-2019 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
2dehands auto
Zeeuws Kollektief voor Haptonomie.
Menu Het Zeeuws kollektief voor haptonomie. Haptonomie is de wetenschap van het menselijk gevoel en gevoelsleven, kortweg de wetenschap van de affectiviteit. Haptonomie is een algemeen menselijke benaderingswijze waarbij de mens wordt aangesproken op zijn mogelijkheden tot zijn eigen weg in het leven te gaan en wordt aangesproken en gerespecteerd als de zelfverantwoordelijke mens die hij is.
SEO diensten
Haptotherapiepraktijk Middelburg.
Haptonomie en aanraken. Haptonomie in beeld. Ineke Los de Mare. Gang van zaken. Selecteer een pagina. Alles wat aandacht krijgt, groeit.; Londense kaai 13-15, 4331 JG Middelburg. Je beter voelen. Wij kunnen in situaties terechtkomen waarbij het luisteren naar ons lichaam en gevoel niet meer lukt.
Online geld lenen
Haptonomie Zeeland Geneesjewijzer.
Listings Psychotherapie Haptonomie Haptonomie Zeeland. Write a review Review. Voor welke behandelingen kan je bij mijn praktijk terecht? Psycho Trauma therapie en begeleiding. Iets aanpassen aan jouw profiel? Neem dan even contact met ons op. Rate and write a review Reactie annuleren.
luchthavenvervoer gent
eft relatietherapie eft relatietherapie amsterdam haptotherapie zeeland.
Haptotherapeut in Zeeland haptotherapeut-info.nl. Alle Haptotherapeuten In de regio: Kaart weergeven Haptotherapeut in Zeeland. Haptonomie Maasland Oss. Zit je niet lekker in je vel in je werk of privé? Pieker je veel en kom je niet verder? Last van onbegrepen lichamelijke klachten?
elektrische keuring niet conform
Haptotherapeut Zeeland AlleHaptonomen.nl. Haptotherapeut Zeeland AlleHaptonomen.nl.
Haptonomie: wat is dat? Wanneer haptonomie/ haptotherapie? Wat is een Hapthotherapeut of Haptonooom? Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! naam m/v adres postcode plaats telefoon e-mail info beroep website.
Wie ben ik Veerkracht Haptonomie.
In 1986 ben ik geboren in Biezelinge, een dorp in de provincie Zeeland. Voor mijn studie Pedagogiek ben ik naar Brabant gekomen, om me daarna in Breda te vestigen. Ik ben ervaren Ambulant Pedagogisch Hulpverlener met als specialisatie crisissituaties. Ik mag gezinnen in Rotterdam en omstreken helpen waar het tijdelijk of al wat langer niet goed gaat. Dit werk doe ik met heel mijn hart. Veerkracht praktisch en simpel. Daarnaast ben ik vol passie mijn eigen praktijk voor Haptotherapie gestart. Inmiddels zon 11 jaar geleden ben ik zelf in aanraking gekomen met Haptotherapie. Deze manier van hulpverlenen raakte mij letterlijk en figuurlijk. Op een praktische en simpele manier helpt Haptotherapie de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Zo kwam ik erachter hoe veerkrachtig de mens met zijn eigen gedachten, bewegingen en gevoelens is. Zo is de naam voor mijn praktijk Veerkracht Haptonomie ontstaan.
Durf te zijn wie je bent Arenalokaal.nl.
Nathalie had inmiddels kennis gemaakt met haptonomie. Haar ervaring in het werken met mensen met alle mogelijke soorten problemen kwam haar goed van pas: Het ondersteunen en inzicht geven in iemands mogelijkheden en de keuzes die iemand mag of kan maken die bij hem of haar horen, was me op het lijf geschreven.
Adressenlijst Haptonomie Haptonomie.
4336 DB Middelburg. Smit van Es. Hans Lipperheystraat 13. 4336 DB Middelburg. De Heer L. Hans Lipperheystraat 13. 4333 EJ Middelburg. 4333 EJ Middelburg. De Heer M. 4386 HE Vlissingen. v Haptonomie Korte Rogstraat 2B 5361 GJ GRAVE info@haptonomie.com Telefoon 0033 0676809852.

Contacteer ons