Resultaten voor haptonomie zeeland

 
haptonomie zeeland
Wie ben ik Veerkracht Haptonomie.
In 1986 ben ik geboren in Biezelinge, een dorp in de provincie Zeeland. Voor mijn studie Pedagogiek ben ik naar Brabant gekomen, om me daarna in Breda te vestigen. Ik ben ervaren Ambulant Pedagogisch Hulpverlener met als specialisatie crisissituaties. Ik mag gezinnen in Rotterdam en omstreken helpen waar het tijdelijk of al wat langer niet goed gaat. Dit werk doe ik met heel mijn hart. Veerkracht praktisch en simpel. Daarnaast ben ik vol passie mijn eigen praktijk voor Haptotherapie gestart. Inmiddels zon 11 jaar geleden ben ik zelf in aanraking gekomen met Haptotherapie. Deze manier van hulpverlenen raakte mij letterlijk en figuurlijk. Op een praktische en simpele manier helpt Haptotherapie de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Zo kwam ik erachter hoe veerkrachtig de mens met zijn eigen gedachten, bewegingen en gevoelens is. Zo is de naam voor mijn praktijk Veerkracht Haptonomie ontstaan.
lijst
20-05-2016: Haptonomie, de balans tussen lichaam en geest IHBV.
Haptonomie helpt je juist de gevoelens in balans te houden. Wat is haptonomie eigenlijk? Een groot deel van de aanwezige geïnteresseerden hebben geen ervaring met haptonomie en weten niet wat het is. Haptonomie is de wetenschap van het gevoel. Maar wat is het gevoel eigenlijk?
opstijgend vocht binnenmuur behandelen
Adressenlijst Haptonomie Haptonomie.
Haptonomie is een benadering. die zich richt op het menselijke. Therapie Prenatale Begeleiding. 4336 DB Middelburg. Smit van Es. Hans Lipperheystraat 13. 4336 DB Middelburg. De Heer L. Hans Lipperheystraat 13. 4333 EJ Middelburg. 4333 EJ Middelburg. De Heer M. 4386 HE Vlissingen. v Haptonomie Korte Rogstraat 2B 5361 GJ GRAVE info@haptonomie.com Telefoon 0033 0676809852.
4 seizoenen donsdeken
Hulp bij: in Zeeland haptotherapeut-info.nl.
Mijn bedrijf toevoegen. Kaart weergeven Hulp bij: in Zeeland. Mariette Bogaers haptonomie en therapie Cuijk. Persoonlijke begeleiding vanuit haptonomie en dieptetherapie. Jouw persoonlijke verhaal krijgt door het voelen woorden en wordt verwerkt. er ontstaat een nieuwe ruimte. Haptonomie Maasland Oss.
tutorial
Adreslijst Praktijken Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding VHZB.
Ze hebben een opleiding voltooid aan één van de academies voor Haptonomie. Ook volgen ze regelmatig nascholingen om hun kennis up-to-date te houden. Ga direct door naar de provincie Friesland, Gelderland, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid Holland of naar België.
hybride
haptonomie jouwportaal.nl.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9. Baby Op Komst. begeleiding jonge ouders. Tast Baar Baby. boeken over haptonomie. haptonomie en muziek. Haptonomie Praktijk Alkmaar.
goedkoopste lening
Zeeuws Kollektief voor Haptonomie.
Menu Het Zeeuws kollektief voor haptonomie. Haptonomie is de wetenschap van het menselijk gevoel en gevoelsleven, kortweg de wetenschap van de affectiviteit. Haptonomie is een algemeen menselijke benaderingswijze waarbij de mens wordt aangesproken op zijn mogelijkheden tot zijn eigen weg in het leven te gaan en wordt aangesproken en gerespecteerd als de zelfverantwoordelijke mens die hij is.
chiptunning
Praktijk voor Haptotherapie Angelique de Pooter Mulder.
We bieden, naast individuele begeleiding, ook praktische trainingen aan voor groepen. Voor hen die hun thema's' in een groep willen uitdiepen, of voor mensen die eens willen proeven van haptonomie bieden we ook trainingen van een paar avonden of een dagworkshop.
zoekmachine optimalisatie
hapto haptonomie praktijk haptonomie zeeland.
Wanneer u na het lezen vragen hebt of een afspraak wilt maken kan dat via de menu optie contact of via het nummer van de praktijk: 0628043354. Haptonomie Zeeland Geneesjewijzer. Zoek Een praktijk. Listings Psychotherapie Haptonomie Haptonomie Zeeland. Write a review Review.
scherm
Fysiotherapie in Zeeland Praktijken.
We hebben 7 praktijken gevonden die hier gevestigd zijn. Heeft u een praktijk in Zeeland en wilt u uw praktijk toevoegen? Dan horen we dit natuurlijk graag. Praktijken in Zeeland. Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.
spanplafond

Contacteer ons