Op zoek naar academie haptonomie?

 
academie haptonomie
Millie de Jong Haptotherapeut.
Academie voor Haptonomie in Doorn: opleiding haptotherapie, opleiding haptotherapie en relatieproblematiek en diverse bij en nascholingen voor haptotherapie. Instituut voor toegepaste Haptonomie in Nijmegen: diverse nascholingen voor haptotherapie. Om mezelf te blijven ontwikkelen neem ik deel aan intervisie en volg ik bij en nascholingen.
noord
Academie voor Haptonomie ervaringen van opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Ons aanbod van opleidingen en scholingen wordt gekenmerkt door grote beweeglijkheid en variatie met als basis een gedegen en modern onderwijssysteem. De programmas vernieuwen en ontwikkelen zich voortdurend, maar blijven stevig geworteld in de uitgangspunten van de haptonomie. Ervaring met Academie voor Haptonomie?
pret hypothecaire ing
Zeeuws Kollektief voor Haptonomie.
opleiding sociale academie. Voortgezette opleiding gericht op systeemgerichte hulpverlening en begeleiding interactie academie in Antwerpen. Haptosynesie 1 en 2 en supervisie aan het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie F.Veldman. Trauma and Resilience aan de Universiteit Jeruzalem The Israeli Center for the Treatment of Psychotrauma D.Brom Ph.D.
bedrukte
MiraVita praktijk voor Haptotherapie amp; Coaching lichter denken en sterker voelen.
In die tijd ontmoette ik een fysiotherapeute die mij vertelde over haptonomie. Ik heb de 5 jarige post HBO opleiding aan de academie voor Haptonomie te Doorn afgerond en inmiddels ben ik geregistreerd GZ-haptotherapeut. Ik richt mij op kinderen, jongeren en volwassenen.
frozen step aanbieding
Monica Pollmann Haptotherapie Wijk bij Duurstede.
Monica Pollmann MSc, GZ-haptotherapeut, pedagoge opvoedingsondersteuner, docente aan de academie voor haptonomie Doorn, haptonomisch zwangerschapsbegeleider. 0343-592251 Monica Pollmann. Met heel veel plezier werk ik sinds 1996 als haptotherapeut in deze praktijk. Daarnaast werk ik ook als docent aan de academie voor haptonomie in Doorn, de Hoge Scholen Utrecht en Leiden en het Centrum voor Pedagogisch Contact.
business to consumer marketing
Start.
Sinds 2006 heeft Roel ervaring met behandeling van SOLK klachten vanuit een multidisciplinaire aanpak. Roel heeft zijn opleidingen gevolgd aan de Haagse Academie voor lichamelijke opvoeding, de Academie voor Haptonomie in Doorn, het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Berg en Dal, Het Balkon in Vasse.
bovengrondse mazouttank verwijderen
haptotherapeut.
2015, Opleiding tot Rots en Water trainer, Gadaku Institute. 2015, Workshops Drieluik deel 1 en 2, Academie voor Haptonomie. 2014, Nascholing Veerkracht, Academie voor Haptonomie. 2014, Workshop Ruimte en Grenzen, Academie voor Haptonomie. 2014, Workshop Ademverruimende handgrepen en technieken, Academie voor Haptonomie.
belfius
Haptotherapie Arnhem Geeke Booij It's' Just Therapy.
Academie voor Haptonomie in Doorn. Geeke heeft mij geholpen om uit mijn hoofd in mijn lijf te komen, mijn eigen grenzen te voelen en aan te geven. Dit deed ze op een hele respectvolle manier. Ik heb de begeleiding als heel waardevol ervaren en sta weer helemaal in mijn kracht.
Vintage design meubels
Praktijk voor haptotherapie boeken.
De auteur, die een eigen haptonomiepraktijk heeft en lesgeeft aan de academie voor haptonomie legt, na een voorwoord en inleiding, in drie hoofdstukken uit wat haptonomie is, hoe het is ontstaan alsmede wat de therapeutische toepassingen zijn. In duidelijke bewoordingen zonder vakjargon laat zij zien hoe belangrijk lichamelijke aanrakingen zijn voor jong en oud.
www.ikbenzomooi.nl
Irene van Dantzig: Haptotherapie en Relatietherapie Rotterdam.
In de jaren volgend op de cursus ben ik mijn werk als fysiotherapeut steeds meer op haptonomische wijze gaan doen: ik richtte me op de behandeling van de persoon en diens relatie tot zijn of haar klachten en steeds minder op symptoombestrijding. In deze periode heb ik veel bij en nascholingscursussen gevolgd aan de Academie voor Haptonomie te Doorn.

Contacteer ons