Meer resultaten voor haptonomie breda

 
haptonomie breda
Veerkracht Haptonomie Veerkracht Haptonomie kan je helpen te luisteren naar de signalen die jouw lichaam geeft, zodat er meer ruimte komt voor jouw gevoelens, wensen en verlangens.
Veerkracht Haptonomie biedt haptotherapie aan die geschikt is voor volwassenen, jongeren en professionals binnen de jeugdzorg. voor wie is haptotherapie geschikt. Wie ben ik. Ik ben Nicky de Troije. Ik nodig je graag uit voor een kennismaking om samen te ontdekken wat haptotherapie jou te bieden heeft. lees hier mee over mij. Ben je geinteresseerd of haptotherapie iets voor jou is? Wil je meer weten of alvast kort kennis maken, neem dan contact met mij op. Tijdens een eerste afspraak ontdekken we of er een klik is en jouw vraag binnen de Haptotherapie past. Een afspraak maken kan door te mailen naar: info@veerkrachthaptonomie.nl. Of te bellen met: 0648185232. Future Dome, Kloosterlaan 172 in Breda.
best google adwords agency
20-05-2016: Haptonomie, de balans tussen lichaam en geest IHBV.
Haptonomie helpt je juist de gevoelens in balans te houden. Wat is haptonomie eigenlijk? Een groot deel van de aanwezige geïnteresseerden hebben geen ervaring met haptonomie en weten niet wat het is. Haptonomie is de wetenschap van het gevoel. Maar wat is het gevoel eigenlijk?
slotenmaker dordrecht
Haptonomie Paramedisch Centrum Heksenwiel.
Haptonomie leert je luisteren naar wat je in jezelf voelt en beleeft, en leert je van daaruit keuzes te maken. Door haptonomie kun je anders proberen om te gaan met de klachten. Wat is het doel? Haptonomie helpt je de innerlijke balans, het welbevinden, terug te vinden.
aanrijding
Stichting Kwaliteit Haptotherapie Nederland.
GZ-Haptotherapeuten die gekwalificeerd zijn als Kinderhaptotherapeut, kunnen hun praktijk Haptotherapie per e-mail aanmelden voor opname in dit overzicht: kinderhaptotherapie@gmail.com. International Journal of Haptonomy and Haptotherapy. Academie voor Haptonomie. Instituut voor Toegepaste Haptonomie. Stichting Kwaliteit Haptotherapie Nederland. KvK-nummer: 08149393 / Statuten.
nachtkastjes boxspring ikea
haptotherapie relatietherapie praktijk voor haptonomie.
Praktijk voor Haptonomie. Welkom op de site van de Praktijk voor Haptonomie van Jose Leeflang. Op deze site vindt u informatie over haptonomie en de toepassingen daarvan binnen de praktijk zoals haptotherapie bij volwassenen en bij pubers haptonomische zwangerschapsbegeleiding en postnatale begeleiding.
robot
Op zoek naar het kind in jezelf MT.nl.
Haptonomie zorgt ervoor dat we dat gevoel van veiligheid ontwikkelen, waardoor we overlevingsstrategieën zoals verslavingen of perfectionisme kunnen loslaten. De Jong ontvangt in haar praktijk veel overspannen mensen waaronder managers die het contact met zichzelf zijn kwijtgeraakt of zelfs nog nooit hebben beleefd.
glazen binnendeuren
Over Saskia.
Het resulteerde in een heel eigen wijze van mensen helpen: in de combinatie van de psychologische kennis, de praktische lichaamsgerichte aanpak van de haptonomie, de basis van werken vanuit echt contact en het intuïtief werken met energetische middelen heb ik een aanpak gevonden waarbij ik al mijn kwaliteiten optimaal kan benutten om jou zo snel mogelijk weer op weg te helpen op jouw eigen pad.
motorrijschool dordrecht
Janneke Ywema Hapsis Haptonomie Den Bosch.
Dat leidde in 2008 tot de beslissing om voor mijzelf te beginnen. Na de opleiding fysiotherapie in Utrecht ving ik de opleiding manueel therapie aan in Eindhoven, ronde ik de kinderfysiotherapie af in Breda, volgde na 10 jaar voor de 2 e keer de opleiding tot oedeemtherapeut op Papendal en als laatste, in 2010, ontving ik een diploma aan de academie voor haptonomie in Doorn.
autolening argenta
Haptonomie helpt je te voelen wat je lichaam je vertelt.
De praktijk biedt een veilige omgeving met prettige en creatieve therapievormen die bij jou passen. Als je na het lezen nog vragen hebt over haptonomie of een afspraak wilt maken, dan kun je vrijblijvend bellen naar 06-19184175 of het contactformulier gebruiken.
hotel
Harrie Aarts.
In Breda heb ik de opleiding fysiotherapie gevolgd en in 1978 ben ik afgestudeerd. Direct na het afstuderen ben ik in het van Dam ziekenhuis in Rotterdam gaan werken. In heb diverse cursussen gedaan: Bindweefselmassage; meridiaantherapie 1979, Cyriax 1980, Haptonomie 1980, Medische fitness trainer.
google adwords boek

Contacteer ons