Op zoek naar haptonomie doorn?

 
haptonomie doorn
Home haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
Hoe mooi sluit dit aan bij het symposium Harde bewijzen voor zachte krachten https//t.co/Vd3Gy76TEq: https//t.co/MZ4GqGI8rM.: Ad Vingerhoets, hoogleraar Emoties en Welbevinden aan de Universiteit van Tilburg. Een van de sprekers https//t.co/vCfaf5uxYw.: Academie voor Haptonomie. Jan Ligthartlaan 1. 3941 BG Doorn.
sea life blankenberge
Academie voor Haptonomie Facebook.
Zaterdag 23 juni 2018 ben je van harte welkom op De Academie voor Haptonomie in Doorn om de sfeer te proeven, kennis te maken met een aantal docenten, studenten en medewerkers en natuurlijk om je uitgebreid te informeren over ons aanbod.
lening
Haptotherapeut in Doorn haptotherapeut-info.nl.
De 1 manier om de beste haptotherapeuten te vinden in jouw regio. Kaart weergeven Haptotherapeut in Doorn. Haptotherapie Odijk Odijk. Praktijk voor haptonomie en haptotherapie in gezondheidscentrum Odijk met een nevenvestiging in Houten van Margot Buitenhof. Er is geen wachtlijst.
puzzel van de dag
Haptonomie Doorn De Telefoongids.
Haptonomie in Doorn. Haptonomie in Doorn. Academie Haptonomie voor. Jan Ligthartlaan 1, 3941BG, Doorn. Beoordeel dit bedrijf. 0343-515178 Toon nummer. Lien Wetters Psychologische Begeleiding en Haptotherapie. Jan Ligthartlaan 1, 3941BG, Doorn. Beoordeel dit bedrijf. 06-51104909 Toon nummer. Therapeutische Praktijk Doorn.
autonieuws
Over ons Centrum voor Haptonomie en Haptotherapie.
In 1982 en 1983 heb ik de alpha-opleiding voor haptonomie gevolgd op de Academie voor Haptonomie te Doorn en in 1996 heb ik aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie te Berg en dal de opleiding voor haptotherapeut afgerond. Naast mijn werk in de psychiatrie ben ik sinds 1997 werkzaam in het Centrum voor Haptonomie.
Academie voor Haptonomie Doorn.
Omega Health Coaching. Opleidingsinstituut, Cursussen en Trainingen. Reconnection Reconnective Healing. Speyertherapie of Speyer-Methode. Stoppen met Roken. T'ai' Chi Chuan Tai Chi. TCM Traditional Chinese Medicine. Touch for Health. Touch of Matrix. Voeding en Dieet. Academie voor Haptonomie Doorn. Jan ligthartlaan 1.

In 2010 rondde ik met succes de haptonomie-opleiding af aan de Academie voor Haptonomie in Doorn NL en specialiseerde ik me verder in de haptonomische zwangerschapsbegeleiding en de ouder-kind begeleiding. Geleidelijk aan schakelde ik de vroedvrouwpraktijk om naar een haptonomiepraktijk.

Contacteer ons