Resultaten voor haptonomie doorn

 
haptonomie doorn
Haptotherapeut in Doorn haptotherapeut-info.nl.
De 1 manier om de beste haptotherapeuten te vinden in jouw regio. Kaart weergeven Haptotherapeut in Doorn. Haptotherapie Odijk Odijk. Praktijk voor haptonomie en haptotherapie in gezondheidscentrum Odijk met een nevenvestiging in Houten van Margot Buitenhof. Er is geen wachtlijst.
radio cd speler draadloze boxen
Academie Haptonomie @AvHaptonomie Twitter.
Stichting contactmens Zit er in Doorn niet al een stichting die zich bezighoudt met het belang van liefdevol aanraken? stichtingacademievoorhaptonomie contactdatraakt haptonomie @ arnonyy pic.twitter.com/uBipDrXmf0. 1 réponse 4 Retweets 4 j'aime.' Twitter en tiendra compte pour améliorer votre fil. Academie Haptonomie @ AvHaptonomie 12 mars.
Cryptogram

In 2010 rondde ik met succes de haptonomie-opleiding af aan de Academie voor Haptonomie in Doorn NL en specialiseerde ik me verder in de haptonomische zwangerschapsbegeleiding en de ouder-kind begeleiding. Geleidelijk aan schakelde ik de vroedvrouwpraktijk om naar een haptonomiepraktijk.
elektrische fiets
Academie voor Haptonomie Doorn.
Omega Health Coaching. Opleidingsinstituut, Cursussen en Trainingen. Reconnection Reconnective Healing. Speyertherapie of Speyer-Methode. Stoppen met Roken. T'ai' Chi Chuan Tai Chi. TCM Traditional Chinese Medicine. Touch for Health. Touch of Matrix. Voeding en Dieet. Academie voor Haptonomie Doorn. Jan ligthartlaan 1.
Praktijk Zuiderboomgaard Haptotherapeut Ammelie van Beurden.
Haptonomische begeleiding voor, tijdens en na de zwangerschap, Academie voor Haptonomie te Doorn 2011-2014. Babymodule 0-2 jaar, Anders kijken naar kinderen 2013. Haptotherapie opleiding, Academie voor Haptonomie te Doorn, www.haptonomie.nl 2005-2009. Basisopleiding Haptonomie, Academie voor Haptonomie te Doorn 2002-2004. Hogere Kaderopleiding Pedagogiek, EFA te Amsterdam, Master of Education 2000-2002.
Home haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
dank voor de retweet! SAVE THE DATE Op woensdag 28 november 2018 organiseert de Academie voor Haptonomie het symposium Harde bewijzen v https//t.co/S8mku9MuKx.: Academie voor Haptonomie. Jan Ligthartlaan 1. 3941 BG Doorn. 0343 51 51 78. Het kantoor is bereikbaar op.:

Contacteer ons