Resultaten voor haptonomie zoetermeer

 
haptonomie zoetermeer
Handige website's.'
www.luisternaarjelichaam.com praktijk voor holistische massage. Informatie over kraamzorg. Informatie over bevallingsbenodigdheden. Cursus samen bevallen in Zoetermeer. Yoga studio Citta. Haptonomie, het hofje van Pauw. Mom in Balance. Zoek op de website.: Zoek Volg ons op Facebook KNOV Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen.
tv kast ikea
Haptonomie Zoetermeer Therapeuticum Aurum.
Balans tussen denken en voelen, doen en stilstaan, spanning en ontspanning, aandacht voor jezelf en de ander. Haptotherapie is een ervaringsgerichte therapie, je ervaart aan den lijve onbewuste patronen en nieuwe mogelijkheden en dit neem je mee in je dagelijks leven.
gevelrenovatie antwerpen
Hofje van Pauw home.
De praktijk is gevestigd in Poorthuis, voorheen de regenten kamer die toegang geeft aan het rustieke pauwshofje aan de Paardenmarkt 54 te Delft. Tevens is er een filiaal in Zoetermeer. De praktijk bestaande uit Ineke Dicker en Harm Muntinga biedt al sinds 1994 haptotherapeutische hulpverlening aan mensen met diverse lichamelijke en geestelijke klachten.
axa
Met gevoel Praktijk voor haptotherapie in Zoetermeer.
Haptotherapie is de therapeutische toepassingsvorm van haptonomie. Wanneer je door de mensen om je heen aandacht en ondersteuning krijgt ben je in staat te groeien. Lees verder over haptotherapie. Een behandeling beginnen we met een gesprek, hoe kom je binnen, wat staat vooraan op dit moment. We maken kennis met elkaar en onderzoeken samen de vraag waar jij mee komt. Kom meer te weten over mijn werkwijze. Ik ben Imke Ebben 1980, door eigen ervaringen kwam ik in aanraking met haptotherapie. De manier van contact maken, sprak mij zo aan dat ik hier meer van wilde weten. Imke Ebben haptotherapie met gevoel Imke Ebben Zoetermeer Zoetermeer Zoetermeer haptotherapie Imke ebben Imke Ebben met gevoel haptotherapie Zoetermeer.
wat is een investeringskrediet
Haptotherapeut Zuid-Holland AlleHaptonomen.nl. Haptotherapeut Zuid-Holland AlleHaptonomen.nl.
Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! naam m/v adres postcode plaats telefoon e-mail info beroep website. Marjan van Veen. Haptonomie en fysio. Praktijk voor Haptonomie. Laan van Braat 32.
goede dakwerker limburg
Haptonomie Zoetermeer Haptotherapie, Haptonoom De Telefoongids.
Haptonomie in Zoetermeer. Hofje Van Pauw praktijk voor Haptonomie. Denemarkenlaan 2, 2711EL, Zoetermeer. Hofje van Pauw is een praktijk voor haptotherapie. Mensen komen bij een haptotherapeut met een breed scala aan klachten. Omdat ze gespannen zijn, of het gevoel h Lees meer.
vincotte
Hulp bij: in Zoetermeer haptotherapeut-info.nl.
In de praktijk kun je terecht voor Haptotherapie, Haptonomie voor volwasenen en kinderen en fysiotherapie., Fysioexperts Rokkeveen Oost Zoetermeer. Fysioexperts is gevestigd in het gezondheidscentrum Rokkeveen-Oost. U kunt er terecht voor Haptotherapie, Haptonomie, Fysiotherapie, Manuele therapie en. Agnes Hinlopen Haptotherapie Zoetermeer.
bol.com Haptonomie, Bob Boot 9789021558608 Boeken.
In het voorwoord staat dat het boek niet bedoeld is voor professionele hulpverleners in de haptonomie, maar meer voor geinteresseerden. Die interesse weet de auteur die zelf fysiotherapeut en haptonoom is, zeker te wekken met zijn interpretatie van de haptonomie.
Agnes Hinlopen Haptotherapie in Zoetermeer Therapie Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Agnes Hinlopen Haptotherapie in Zoetermeer. Agnes Hinlopen Haptotherapie in Zoetermeer is gespecialiseerd in een therapievorm die zich richt om je weer in contact te brengen met deze emoties. U kunt bij Agnes Hinlopen Haptotherapie terecht voor haptonomie, relatiebemiddeling en coaching.
Zoetermeer.
De praktijk bevindt zich in het Gezondheidscentrum De Leyens op de 1e etage bij Huisartsen praktijk De Jong. De Leyens is wijk 25 en ligt nabij het Het Langeland Ziekenhuis. Stel vrijblijvend je vraag. Vul het contactformulier in. Voer de tekst in.:

Contacteer ons