Op zoek naar haptonomie zoetermeer?

 
haptonomie zoetermeer
Home.
Door het contact met Haptonomie leerde ik hoe waardevol de taal van het lichaam is en wat het brengt als we het kunnen verstaan. De uitgangspunten van Haptonomie passen in mijn levenswijze. Zo zie ik in haptotherapie een benadering en bevestiging van het goede in de ander met als resultaat meer vertrouwen en eigenheid.
kbc
Haptonomie Zoetermeer Therapeuticum Aurum.
Hier kunt u de doosjes van u medicijnen in doen of een briefje waarop staat vermeld: uw naam en telefoonnummer, naam van het medicijn, de dosering en het aantal dat u nodig heeft. Download hier informatie, brochures of onze laatste nieuwsbrief.
studentenjob
Agnes Hinlopen haptotherapie Zoetermeer.
Aanpassen, nog eens aanpassen en in iedere situatie rekening houden met. Hiermee zijn we direct bij de kern van haptonomie. In onze westerse cultuur leer je dat je je moet aanpassen. Als je geboren wordt heb je nog geen enkel aanpassingsvermogen.
online krediet afsluiten
Agnes Hinlopen Haptotherapie Voor Elkaar.
Slecht Matig Neutraal Goed Uitstekend Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? Ja Nee Selecteer een of meer van de onderstaande opties. Ik heb meer informatie nodig De informatie is niet correct De pagina is moeilijk te begrijpen Toelichting.
installaties
Haptotherapie Zoetermeer.
Haptonomie Paramedisch Centrum Impact.
Haptonomie maakt gebruik van de tastzin, het aanraken, om u weer uw eigen gevoel te laten ervaren, weer in contact te brengen met uw eigen behoeftes. Zo kunnen keuzes weer uw eigen keuzes worden en kunt u uw grenzen weer leren bewaken. Uw eerste afspraak. Paramedisch Centrum Impact. Neem contact op.: 079 331 30 65. Plan een afspraak. Stuur een bericht. Jul 21, 2018. Je bent zo oud als je je voelt! Jul 21, 2018. Jul 21, 2018. Jul 12, 2018. Medical Taping tegen hooikoorts. Jul 12, 2018. Jul 12, 2018. Jun 30, 2018. Symposium over stuitklachten. Jun 30, 2018. Jun 30, 2018. Jun 29, 2018. Wat zijn de voordelen van training. Jun 29, 2018. Jun 29, 2018. Jun 8, 2018. Cursus Frozen Shoulder. Jun 8, 2018. Jun 8, 2018. Uw eerste afspraak. Een afspraak maken. 2727 AK Zoetermeer.
Hofje van Pauw home.
De praktijk is gevestigd in Poorthuis, voorheen de regenten kamer die toegang geeft aan het rustieke pauwshofje aan de Paardenmarkt 54 te Delft. Tevens is er een filiaal in Zoetermeer. De praktijk bestaande uit Ineke Dicker en Harm Muntinga biedt al sinds 1994 haptotherapeutische hulpverlening aan mensen met diverse lichamelijke en geestelijke klachten.
Met gevoel Praktijk voor haptotherapie in Zoetermeer.
Haptotherapie is de therapeutische toepassingsvorm van haptonomie. Wanneer je door de mensen om je heen aandacht en ondersteuning krijgt ben je in staat te groeien. Lees verder over haptotherapie. Een behandeling beginnen we met een gesprek, hoe kom je binnen, wat staat vooraan op dit moment. We maken kennis met elkaar en onderzoeken samen de vraag waar jij mee komt. Kom meer te weten over mijn werkwijze. Ik ben Imke Ebben 1980, door eigen ervaringen kwam ik in aanraking met haptotherapie. De manier van contact maken, sprak mij zo aan dat ik hier meer van wilde weten. Imke Ebben haptotherapie met gevoel Imke Ebben Zoetermeer Zoetermeer Zoetermeer haptotherapie Imke ebben Imke Ebben met gevoel haptotherapie Zoetermeer.
Haptonomie in Delft of Zoetermeer. Kom langs bij Haptobron!
Haptonomie voor stellen. Tarieven en vergoedingen. Haptonomie Delft en Zoetermeer. Breng meer balans in je leven met haptonomie op locatie Delft of Zoetermeer. Met haptonomie help ik jou naar binnen te keren en te kiezen voor jouw ruimte en richting.

Contacteer ons