Op zoek naar haptonomie arnhem noord?

 
haptonomie arnhem noord
Praktijk voor Haptotherapie en EFT in Velp GLD en Arnhem Bineke Heringa.
Als piekeren en praten je niet helpen, kunnen haptotherapie en EFT veel betekenen. De behandelingen worden door bijna alle ziektekostenverzekeraars vergoed, ook zonder verwijzing van de huisarts. Ben je geïnteresseerd lees dan verder of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
persoonlijke lening
Haptotherapie Arnhem Charlotte Stelder.
In jullie relatie kom je steeds terecht in hetzelfde gesprek, je draait in een cirkeltje rond, je komt er samen niet uit. Wil je concrete ervaringen lezen van mijn cliënten? Klik dan op de button. ervaringen met haptonomie. 2017 Charlotte Stelder.
traplift
Praktijk voor Haptotherapie Arnhem Wout Elzinga.
Praktijk voor Haptotherapie Arnhem. Hallo, en welkom op de website van de praktijk voor haptotherapie van Wout Elzinga. Op deze website vind je informatie over wat haptotherapie nu precies is en wanneer je het zou kunnen gebruiken, op de pagina Haptotherapie. Voor een uitleg wat haptonomie is kan je terecht op de haptonomie pagina.
puzzelen
Haptotherapiepraktijk Anke van Kalsbeek.
Je leert contact maken met je gevoel en wanneer je beter kan voelen, communiceer je gemakkelijker met jezelf en met je omgeving. Voelen hoe het werkelijk met je gaat. Wat staat je in de weg om contact te maken met je gevoelens? Vereniging van Haptotherapeuten. Haptotherapiepraktijk Anke van Kalsbeek Roemer Visscherstraat 68 6824 MZ Arnhem.
https://attorno.be/
Haptonomie Arnhem Spreng Haptonomie. Haptonomie Arnhem Spreng Haptonomie.
Haptonomie gaat over jou in relatie tot de ander, over communicatie en dat wat er niet verteld maar wel gecommuniceerd wordt. Geen wonder dat steeds meer bedrijven en instanties de meerwaarde van haptonomie in het bedrijfsleven en op de werkvloer ontdekken.
Praktijk voor Haptonomische Begeleiding en Haptotherapie Welkom.
Mijn praktijk bevindt zich op 3 minuten loopafstand van station Arnhem Zuid. Goed bereikbaar vanuit Arnhem, Huissen, Bemmel, Lent, Elst, Driel, Heteren, Oosterbeek, Renkum, Bennekom en Wageningen. Als GZ-Haptotherapeut bied ik begeleiding aan volgens de recente richtlijnen van de Vereniging van Haptotherapeuten VVH.
Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische begeleiding Liesbeth Woldendorp.
Haptotherapie Fysio Donders Arnhem.
Sinds 2005 werk ik als GZ-Haptotherapeut. Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie bij Veldman Junior en aan de Akademie voor Haptonomie in Doorn. Tevens heb ik een eigen praktijk voor haptotherapie in Gezondheidscentrum Onder de Linden in Arnhem.
Haptotherapie-Arnhem Leer Beter/Voelen.
Vakvrouw in het versterken van je Voelende Vermogens. Ze werkt 35 jaar in de gezondheidszorg, waarvan ruim 10 jaar als zelfstandig Haptotherapeut Self-care Coach in Arnhem. Zij hielp al honderden mensen om hun gezondheid, kracht én regie te versterken. 6824 HK Arnhem.

Contacteer ons