Meer resultaten voor haptonomie arnhem noord

 
haptonomie arnhem noord
Haptotherapie Nijmegen en Oss.
Wanneer u komt naar de haptotherapie praktijk van Raak in Nijmegen kunt u gerust zijn van een professionele en daadkrachtige aanpak. Graag maak ik kennis met u, dus belt u gerust voor een afspraak. Welkom bij de praktijk van Anita van Raak.
search engine optimization tutorial

6843 HP Arnhem. Mijn praktijk bevindt zich op 3 minuten loopafstand van station Arnhem Zuid. Als GZ-Haptotherapeut bied ik begeleiding aan volgens de recente richtlijnen van de Vereniging van Haptotherapeuten VVH. Geregisteerd onder nummer 553A bij Vereniging Van Haptotherapeuten te Amsterdam.
lenen simulatie
Fysiotherapie Amsterdam Noord bij fysio GOED.
Met een groot team van gespecialiseerde en ervaren fysiotherapeuten heeft GOED alle deskundigheid in huis om uw klachten te verminderen en te verhelpen. GOED heeft vier moderne praktijken in Amsterdam Noord: wij zijn gevestigd in Schellingwoude, Nieuwendam, Tuindorp Oostzaan en in de Buiksloterham.
samenvoegen kredieten
Lisette Roobol Haptotherapie Oefentherapie.
Ik kan je helpen met lichamelijke en mentale klachten. Je hebt pijn in je rug, nek, of hoofd etc, je zit niet lekker in je vel, je kan en weet niet meer hoe je moet ontspannen, je beweegt niet soepel, je hebt chronische pijn, je hebt last van je partner en /of je hebt geen intimiteit meer met elkaar en je weet niet meer hoe je daar zelf uit kunt komen dan kan ik je vast helpen.
bootcamp arnhem
Praktijk de Klingelbeek Osteopathie en Acupunctuur praktijk Arnhem.
Behandeling van werk gerelateerde klachten in nek, rug en armen. Door de behandelaars samen te brengen op een locatie in Praktijk de Klingelbeek aan de Klingelbeekseweg 90 in Arnhem zijn de lijnen kort geworden wat de samenwerking ten goede komt.
stookolietank keuring
Adreslijst Praktijken Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding VHZB.
Ze hebben een opleiding voltooid aan één van de academies voor Haptonomie. Ook volgen ze regelmatig nascholingen om hun kennis up-to-date te houden. Ga direct door naar de provincie Friesland, Gelderland, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid Holland of naar België.
Fysiotherapie Arnhem Fysiotherapie Musis, praktijk voor Arnhem centrum.
Fysiotherapie voor Arnhem centrum en omgeving. Welkom bij Fysiotherapie Musis. Wij zijn een kleinschalige praktijk voor fysiotherapie met inmiddels 2 locaties in en nabij het centrum van Arnhem. Wij maken op beide locaties deel uit van een gezondheidscentrum, waardoor de overleglijntjes prettig kort zijn.
Haptonomische begeleiding Zwanger in Arnhem.
De derde fase vindt plaats na de geboorte van jullie kindje. Praktijk voor Haptonomische Begeleiding en Haptotherapie. Spreng Coaching en Haptonomie. Praktijk voor Haptotherapie Liesbeth Woldendorp. Zwanger In Arnhem. De website voor aanstaande ouders, zorgverleners en iedereen die zich bezig houdt met dit thema.
Home Therapeuticum Aquamarijn.
Eenieder die nieuwsgierig is naar de therapeutische werking van een bad kan éénmalig terecht voor een begroeting bad. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.: Onder de Linden 21-8 en 21-9 6822 KG Arnhem.
Haptotherapie Fysio Donders Arnhem.
Haptotherapie is de therapeutische toepassing van haptonomie, de wetenschap van de tast en het gevoel. Tijdens de intake vertel je waar je tegenaan loopt en samen met de therapeut formuleer je je hulpvraag. Meestal duurt de intake zon drie keer, waarbij door middel van gesprek, ervaringsoefeningen en aanraking aan je lichaam, een verzameling wordt gemaakt van gegevens gevoelens en beleving en patronen hoe reageer je.

Contacteer ons