Meer resultaten voor haptonomie arnhem noord

 
haptonomie arnhem noord
Praktijk voor Haptotherapie mw. M.E.L. van Leeuwe te Arnhem Home.
Op zoek naar een haptotherapeut of benieuwd naar haptonomie? Lees hieronder verder. Of ga naar mijn praktijk voor Ervaringsgerichte Supervisie en Coaching. In onze maatschappij wordt er veel van je verwacht. Collega's, familie en vrienden rekenen op jou en je verlangt het een en ander van jezelf. Het is moeilijk om aan alle verwachtingen te voldoen. Als je dat toch probeert, kan dit ertoe leiden dat je je grenzen overschrijdt, zonder de signalen van je lichaam te herkennen. De spanning die dan ongemerkt ontstaat, kan de oorzaak zijn van verschillende klachten, zoals.: nek en rugpijn. De balans van je gevoelsleven kan ook verstoord raken door.: een ingrijpende verandering in je leven. acceptatieproblemen bij verlies, ziekte of handicap. een traumatische ervaring. onvrede met de bestaande situatie. Lees hoe je met haptotherapie de balans tussen voelen, denken en handelen kunt herstellen. Verder vindt je op deze site iets over wie ik ben en hoe je contact met mij kunt opnemen voor vragen of om een afspraak te maken. Cuypstraat 2-B, 6814LD Arnhem.
kruiswoordraadsel online
Haptotherapie-Arnhem Leer Beter/Voelen.
Vakvrouw in het versterken van je Voelende Vermogens. Ze werkt 35 jaar in de gezondheidszorg, waarvan ruim 10 jaar als zelfstandig Haptotherapeut Self-care Coach in Arnhem. Zij hielp al honderden mensen om hun gezondheid, kracht én regie te versterken. 6824 HK Arnhem.
argenta
Haptotherapie Arnhem Charlotte Stelder.
In jullie relatie kom je steeds terecht in hetzelfde gesprek, je draait in een cirkeltje rond, je komt er samen niet uit. Wil je concrete ervaringen lezen van mijn cliënten? Klik dan op de button. ervaringen met haptonomie. 2017 Charlotte Stelder.
dakwerken mechelen
Praktijk voor Haptotherapie Arnhem Wout Elzinga.
Praktijk voor Haptotherapie Arnhem. Hallo, en welkom op de website van de praktijk voor haptotherapie van Wout Elzinga. Op deze website vind je informatie over wat haptotherapie nu precies is en wanneer je het zou kunnen gebruiken, op de pagina Haptotherapie. Voor een uitleg wat haptonomie is kan je terecht op de haptonomie pagina.
Praktijk voor Osteopathie, CranioSacraal, Haptonomie, Arnhem.
6814 BM Arnhem. Welkom op de website van de praktijk voor craniosacraaltherapie, counseling en haptonomie. Vanuit onze brede scholingsachtergrond, enthousiaste beroepsattitude en een jarenlange ervaring, onderzoeken en behandelen we volwassenen, kinderen en baby's' met een grote diversiteit aan klachten en problemen.
Haptonomie Arnhem Spreng Haptonomie. Haptonomie Arnhem Spreng Haptonomie.
Haptonomie gaat over jou in relatie tot de ander, over communicatie en dat wat er niet verteld maar wel gecommuniceerd wordt. Geen wonder dat steeds meer bedrijven en instanties de meerwaarde van haptonomie in het bedrijfsleven en op de werkvloer ontdekken.
Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische begeleiding Liesbeth Woldendorp.
Praktijk voor Haptonomische Begeleiding en Haptotherapie Welkom.
Mijn praktijk bevindt zich op 3 minuten loopafstand van station Arnhem Zuid. Goed bereikbaar vanuit Arnhem, Huissen, Bemmel, Lent, Elst, Driel, Heteren, Oosterbeek, Renkum, Bennekom en Wageningen. Als GZ-Haptotherapeut bied ik begeleiding aan volgens de recente richtlijnen van de Vereniging van Haptotherapeuten VVH.
Welkom op de website van HdH Haptotherapie de Hagen.
Welkom op de site van Haptotherapie de Hagen, Arnhem. Haptotherapie is de therapeutische toepassing van haptonomie. Haptonomie gaat over het raken of geraakt worden in het gevoel. Je lijf geeft je meer signalen over hoe jij je voelt dan je denkt.
Haptotherapie Fysio Donders Arnhem.
Sinds 2005 werk ik als GZ-Haptotherapeut. Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie bij Veldman Junior en aan de Akademie voor Haptonomie in Doorn. Tevens heb ik een eigen praktijk voor haptotherapie in Gezondheidscentrum Onder de Linden in Arnhem.

Contacteer ons