Meer resultaten voor haptonomie arnhem

 
haptonomie arnhem
Haptotherapie-Arnhem Leer Beter/Voelen.
Vakvrouw in het versterken van je Voelende Vermogens. Ze werkt 35 jaar in de gezondheidszorg, waarvan ruim 10 jaar als zelfstandig Haptotherapeut Self-care Coach in Arnhem. Zij hielp al honderden mensen om hun gezondheid, kracht én regie te versterken. 6824 HK Arnhem.
persoonlijke leningen
Haptonomie Arnhem Spreng Haptonomie. Haptonomie Arnhem Spreng Haptonomie.
Haptonomie gaat over jou in relatie tot de ander, over communicatie en dat wat er niet verteld maar wel gecommuniceerd wordt. Geen wonder dat steeds meer bedrijven en instanties de meerwaarde van haptonomie in het bedrijfsleven en op de werkvloer ontdekken.
traplift
Praktijk voor Haptonomische Begeleiding en Haptotherapie Welkom.
Mijn praktijk bevindt zich op 3 minuten loopafstand van station Arnhem Zuid. Goed bereikbaar vanuit Arnhem, Huissen, Bemmel, Lent, Elst, Driel, Heteren, Oosterbeek, Renkum, Bennekom en Wageningen. Als GZ-Haptotherapeut bied ik begeleiding aan volgens de recente richtlijnen van de Vereniging van Haptotherapeuten VVH.
haptotherapie
Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische begeleiding Liesbeth Woldendorp.
ifta.fr
Praktijk voor Haptotherapie Arnhem Wout Elzinga.
Praktijk voor Haptotherapie Arnhem. Hallo, en welkom op de website van de praktijk voor haptotherapie van Wout Elzinga. Op deze website vind je informatie over wat haptotherapie nu precies is en wanneer je het zou kunnen gebruiken, op de pagina Haptotherapie. Voor een uitleg wat haptonomie is kan je terecht op de haptonomie pagina.
Haptotherapie Fysio Donders Arnhem.
Sinds 2005 werk ik als GZ-Haptotherapeut. Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie bij Veldman Junior en aan de Akademie voor Haptonomie in Doorn. Tevens heb ik een eigen praktijk voor haptotherapie in Gezondheidscentrum Onder de Linden in Arnhem.
HaptoConsult, GZ-haptotherapeut te Arnhem. 1e gesprek vrijblijvend.
Recensies en klanten Wat zeggen anderen over HaptoConsult? Diana: De heer Arntz is wat mij betreft een topper in zijn vak en we. Over HaptoConsult HaptoConsult is een haptotherapie praktijk in Arnhem. René Arntz is eigenaar en GZ haptotherapeut sinds 2003.
Haptotherapeut in Arnhem-Zuid Mirjam Broeksteeg biedt relatietherapie en individuele therapie Mirjam Broeksteeg haptotherapeut.
wat haptotherapie is. Haptotherapie is een begeleidingsvorm die gebaseerd is op de haptonomie, de leer van de hapsis, wat Grieks is voor gevoel, aanraking. gesprek ervaringsgerichte oefeningen aanraking. Deze therapievorm brengt mensen opnieuw in contact met hun lichaam en daarmee met hun gevoelens, daar waar die afgesloten geraakt zijn; zij begeleidt in het luisteren naar en dragen van die gevoelens.
Haptotherapie Arnhem Charlotte Stelder.
In jullie relatie kom je steeds terecht in hetzelfde gesprek, je draait in een cirkeltje rond, je komt er samen niet uit. Wil je concrete ervaringen lezen van mijn cliënten? Klik dan op de button. ervaringen met haptonomie. 2017 Charlotte Stelder.

Contacteer ons