Meer resultaten voor haptonomie bilthoven

 
haptonomie bilthoven
Cyberpunks D704T.
lening
BeMoved Praktijk voor Haptotherapie Den Dolder Zeist Baarn Soest Bilthoven.
Bewegen en bewogen worden In deze gevoelsmatige wisselwerking ontmoeten we elkaar. Wil jij een gratis kennismaking een afspraak voor een intakegesprek deelnemen aan een workshop dat ik contact met je opneem. BeMoved praktijk voor haptotherapie. Haptotherapie leert je niet iets nieuws.
SEO checker
Eveline Assies Praktijk voor haptotherapie.
Wanneer u meer wilt weten of een afspraak wilt maken, dan kunt u mij natuurlijk ook bellen of e-mailen. Welkom op de website van de praktijk voor haptotherapie in De Bilt. Op deze pagina's' vindt u informatie over.: Tarieven en vergoedingen.
slotenmaker brakel
Praktijk voor Haptotherapie Loes Geerlings Carpe Diem Bilthoven.
Haptonomie houdt zich bezig met de ontwikkeling van het gevoelsleven en met het contact tussen mensen hapsis is het Griekse woord voor gevoel/aanraking.Terwijl in onze cultuur het dènken erg voorop is komen te staan, legt de haptonomie het accent weer terug bij het voelen: van oorsprong is de mens namelijk een denkende vóeler en geen voelende dènker! Uitgebreide informatie over de Praktijk voor Haptotherapie Loes Geerlings, is te vinden op de website van de praktijk. Telefoon Loes Geerlings: 06-51083080. Praktijkcentrum Carpe Diem Bilthoven.
backlinks
Home.
Wanneer u een boodschap inspreekt bel ik u op korte termijn terug. Per mail ben ik te bereiken op: praktijkloesgeerlings@hotmail.com. Ik ben werkzaam op 2 praktijkadressen.: Praktijkadres Bilthoven: Carpe Diem, Soestdijkseweg Zuid 257, 3721 AE., Praktijkadres Woerden: de Werkplaats, Jaap Bijzerweg 4, 3446 CR.

Contacteer ons