Op zoek naar haptonomie bilthoven?

 
haptonomie bilthoven
Home.
Wanneer u een boodschap inspreekt bel ik u op korte termijn terug. Per mail ben ik te bereiken op: praktijkloesgeerlings@hotmail.com. Ik ben werkzaam op 2 praktijkadressen.: Praktijkadres Bilthoven: Carpe Diem, Soestdijkseweg Zuid 257, 3721 AE., Praktijkadres Woerden: de Werkplaats, Jaap Bijzerweg 4, 3446 CR.
lening
Therapeut Bekkenfysiotherapie Kwinkelier in Bilthoven.
In 1990 ben ik begonnen als algemeen fysiotherapeut met het trainen en behandelen van cliënten in een sportcentrum. In deze praktijk kwamen steeds meer patiënten met bekkenbodem gerelateerde klachten. Om ook deze patiëntengroep optimaal te kunnen behandelen, ben ik mij vanaf 1998 verder gaan specialiseren in de bekkenfysiotherapie en haptonomie.
opkoper auto
Haptonomie BeMoved Praktijk voor Haptotherapie Den Dolder Zeist Baarn Soest Bilthoven.
Kom naar de oriënterende workshop. Meer over de toepassing van haptonomie in therapie de toepassing van haptonomie in de Zorg. Haptonomie gaat over voelen. Voelen is ons eerst ontwikkelde vermogen als mens. Het belangrijkste zintuig dat we hierbij gebruiken is ons tastzintuig.
de puzzel
BeMoved Praktijk voor Haptotherapie Den Dolder Zeist Baarn Soest Bilthoven.
Bewegen en bewogen worden In deze gevoelsmatige wisselwerking ontmoeten we elkaar. Wil jij een gratis kennismaking een afspraak voor een intakegesprek deelnemen aan een workshop dat ik contact met je opneem. BeMoved praktijk voor haptotherapie. Haptotherapie leert je niet iets nieuws.
mineralex.fr
Eveline Assies Praktijk voor haptotherapie.
Wanneer u meer wilt weten of een afspraak wilt maken, dan kunt u mij natuurlijk ook bellen of e-mailen. Welkom op de website van de praktijk voor haptotherapie in De Bilt. Op deze pagina's' vindt u informatie over.: Tarieven en vergoedingen.
Praktijk voor Haptotherapie Loes Geerlings Carpe Diem Bilthoven.
Haptonomie houdt zich bezig met de ontwikkeling van het gevoelsleven en met het contact tussen mensen hapsis is het Griekse woord voor gevoel/aanraking.Terwijl in onze cultuur het dènken erg voorop is komen te staan, legt de haptonomie het accent weer terug bij het voelen: van oorsprong is de mens namelijk een denkende vóeler en geen voelende dènker! Uitgebreide informatie over de Praktijk voor Haptotherapie Loes Geerlings, is te vinden op de website van de praktijk. Telefoon Loes Geerlings: 06-51083080. Praktijkcentrum Carpe Diem Bilthoven.
Praktijk Scheffelaar Natuurgerichte Therapieën.
Voeding: Goede voeding en opname van vitaminen en mineralen is essentieel. Psyche: Door zicht te krijgen op je patronen en functioneren kan wat uit evenwicht is weer geheeld worden. Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut Laurien Scheffelaar van Vliet. Praktijk Scheffelaar Natuurgerichte Therapieën. 3722 BG Bilthoven.

Contacteer ons