Meer resultaten voor haptonomie driebergen

 
haptonomie driebergen
Haptotherapie Driebergen.
Het is een vorm van begeleiding waarbij de tastzin centraal staat. Gebruikmakend van aanraking richt de begeleiding zich op de bewustwording van het lichaam, en het daarmee verbonden gevoelsleven. Via lijfelijke ervaring kan iemand weer in contact komen met zijn oorspronkelijke gevoelens en emoties.
Autolening
Haptotherapie Lucie Schoenmakers; Zutphen.
Ik heb bijna 30 jaar in Driebergen gewoond en inmiddels woon ik in de omgeving van Zutphen. Mijn werkervaring heb ik opgedaan in de verpleging, het maatschappelijk werk en het Voortgezet Speciaal Onderwijs VSO. Dit maakt dat ik in mijn werkzame leven in aanraking ben gekomen met een verscheidenheid aan lichamelijke en psychische problemen binnen uiteenlopende leeftijdscategorie├źn. In 2008 kwam ik voor het eerst met haptonomie in aanraking en wist ik vrijwel meteen dat ik hier iets mee wilde gaan doen.
puzzel
LienWetters.nl Psychologische Begeleiding en Haptotherapie.
De praktijk is gevestigd in Doorn, in Centrum de Boom, net aan de rand van het groene Driebergen. Heb je vragen, opmerkingen, wil je een afspraak maken of je aanmelden voor een training? Je kunt me uiteraard bellen of mailen.
dakwerken mechelen
Sulis Praktijk.
3971 XG Driebergen. Sulis is de godin van ziekte en gezondheid. Spreek uit: Soelis. Sulis helpt je om je eigen behoefte te erkennen, je energie te voeden en nieuwe manieren van omgang met jezelf te vinden. Sulis helpt je de stroom van je eigen levensenergie te vinden. Dagelijks gebruiken we ons lichaam om onze dromen, wensen en verlangens vorm te geven. Vaak worden we daarin geconfronteerd met onze beperkingen.: Hoe kun je jouw droom in werkelijkheid brengen en je lichaam blijven eren? Hoe kun je naar je lichaam blijven luisteren als gids? Hoe kun je ontspannen in deze hectische wereld en hoe kun je je eigen weg blijven volgen? Hoe kun je goed voor je lichaam blijven zorgen, zonder te veel medicatie? Samen met jou wil ik zoeken naar mogelijkheden. Ik maak hierbij gebruik van haptonomie, haptotherapie, massagetherapie en bioresonantie.
De opleidingen haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
De Opleiding Haptonomie is geaccrediteerd voor het deelregister Algemeen fysiotherapeut van het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapie. De Opleiding Haptonomie is door StADAP geaccrediteerd voor de beroepsgroepen ergotherapeuten, huidtherapeuten en logopedisten en oefentherapeuten cesar en mensendieck. De Opleiding Haptotherapie is erkend door de Vereniging van Haptotherapeuten en de SPHBO.
Haptotherapeut in Driebergen-Rijsenburg haptotherapeut-info.nl.
Je kunt bij haptonomie en haptotherapiepraktijk Groeiconsult in Zeist terecht voor: Individuele haptonomie Relatiebegeleiding Zwangerschapshaptonomie Puberbegeleiding. Haptotherapie Coaching EAJ Maas Utrecht. Praktijk voor haptotherapie; 20 jaar ervaring als therapeut; tevens docent en supervisor bij de opleiding voor haptotherapie ITH. Op afspraak: behandelingen.,
Home Haptotherapie Heuvelrug.
Ervaringen van cli├źnten. Haptotherapie omvat heel de mens. Haptotherapie legt de verbinding tussen emoties en lichamelijke gevoelens. Haptotherapie kan helpen bij lichamelijke en geestelijke overbelasting, verwerkingsproblemen, traumatische ervaringen, relatieproblemen, negatief zelfbeeld, angst en bij het hanteren of leren omgaan met grenzen.

Contacteer ons