Zoeken naar haptonomie geldrop

 
haptonomie geldrop
John Kivits Praktijk voor haptonomie en psychosociale therapie.
Geef u zelf de ruimte om een vrijblijvende kennismakings afspraak te maken en te ervaren of ik iets voor u kan betekenen. De therapie is er voor volwassenen, kinderen en relaties. De praktijk houdt vast aan beroepsethiek van het Nederlands Instituut van Psychologie NIP. Praktijk voor haptonomie en psychosociale therapie.
autofinanciering
Mieke Havik Haptonomie Praktijk voor haptotherapie.
Welkom op de website van Mieke Havik Haptonomie! Mieke Havik Haptonomie is een al jaren bekend en erkend praktijkadres voor haptotherapie. Dit is gevestigd te Heeze in Noord-Brabant nabij Eindhoven. Op deze website vindt u antwoord op de volgende vragen.:
krediet
Haptotherapie_Vanderslikke.
Graag geef ik je hier informatie over haptonomie en haptotherapie en leg ik uit hoe ik met mensen aan het werk ga. Haptotherapeut zijn betekent voor mij er even / tijdelijk voor jou zijn! Ik zet mij in om je te laten ontdekken en beleven welke kracht en potenties in je aanwezig zijn en ik zal je stimuleren deze te gebruiken.
binnendeur
Praktijk voor haptotherapie van Inge van Leeuwen Haptotherapie, relatietherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding.
Staat jouw klacht of vraag er niet bij, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op om te bespreken of haptotherapie iets voor je kan betekenen. Via onderstaande verwijzingen óf via het menu kun je meer lezen over de haptotherapie en mijn begeleidingsmogelijkheden.:
Sea
Hap2Run Home.
Praktijk voor Haptonomie, Fysiotherapie en Runningtherapie. Heb je lichamelijke of psychische klachten? ben je geblesseerd, loop op je tenen? Is er sprake van overspanning, depressie of burn-out? Of loop je vast in je leven? Janneke van den Nieuwenhuijzen helpt je graag verder.
Haptotherapie Haptotherapeut Geldrop gemeente Geldrop-Mierlo Zorgaanbieders.nl.
maandag 27 augustus 2018. Home Haptotherapie Geldrop. Klik hier voor een overzicht van beste zorgaanbieders bij u in de regio! U vindt hier informatie over meer dan 1000 aandoeningen. Bekijk bijsluiters en werking van meer dan 1000 medicijnen. U vindt hier informatie en tips over diverse medische aspecten. Zoek en vind uw zorgaanbieder bij u in de buurt of in een bepaalde regio. HAPTOTHERAPIE REGIO EINDHOVEN HELMOND. HTC COLLEGARE HAPTOTHERAPIE TRAININGEN WORKSHOPS. de Plaetse 94. OEFENTHERAPIE HAPTONOMIE HEEZE-LEENDE.
Paramedisch centrum De Kleine Dommel De Kleine Dommel.
Onze fysiotherapiepraktijk bevindt zich in midden in Geldrop. Wij zijn goed bereikbaar per auto en hebben voldoende gratis parkeergelegenheid voor en naast de praktijk. Alle fysiotherapeuten zijn BIG geregistreerd en staan in het KNGF-kwaliteitsregister ingeschreven. U kunt telefonisch een afspraak maken.
Welkom bij Haptonomie Center.
Haptonomie center is gevestigd in het MCA M edisch C entrum A alsterweg in Eindhoven. Wat schuilt er achter de naam" Haptonomie center" We leven in een snelle en enerverende tijd, waarbij het van belang is om in goed contact te zijn met ons zelf.

Contacteer ons