Zoeken naar haptonomie geldrop

 
haptonomie geldrop
178 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Nederland.
Praktijk voor Fysiotherapie en Haptonomie Marie-Louise van Heijst, Sint-Oedenrode. Fysio 4 Noorderhoogebrug, Groningen. Gezondheidscentrum Laan 7, Geldrop. Praktijk voor fysiotherapie J. Doef, Ouderkerk aan de Amstel. Groepspraktijk Oud Zuid, Amsterdam. Haptotherapie Oud Zuid, Amsterdam. Heersche Tiehatten, Praktijk voor Fysiotherapie, Enschede.
SEO scan
Paramedisch centrum De Kleine Dommel De Kleine Dommel.
Onze fysiotherapiepraktijk bevindt zich in midden in Geldrop. Wij zijn goed bereikbaar per auto en hebben voldoende gratis parkeergelegenheid voor en naast de praktijk. Alle fysiotherapeuten zijn BIG geregistreerd en staan in het KNGF-kwaliteitsregister ingeschreven. U kunt telefonisch een afspraak maken.
Twijfelaars
Kennismaken met Agnes van den Hoogen.
Vanuit hier is in eerste instantie de naam" Het Lotuskind" ontstaan, maar na aansluiting bij Medisch Centrum Aalsterweg in Eindhoven werk ik nu onder de naam van Haptonomie Center. Haptonomie Center 06 46235730 info@haptonomie.center Contact. Copyright 2015 Haptonomie Center All Rights Reserved webdesign: timpnet.nl.
Eiken Bijgebouwen
Hap2Run Home.
Haptonomie Runningtherapie Fysiotherapie. Praktijk voor Haptonomie, Fysiotherapie en Runningtherapie. Heb je lichamelijke of psychische klachten? ben je geblesseerd, loop op je tenen? Is er sprake van overspanning, depressie of burn-out? Of loop je vast in je leven? Janneke van den Nieuwenhuijzen helpt je graag verder. Door haar jarenlange ervaring als sport fysiotherapeut, haptonoom en runningtherapeut.
spoed geld lenen
Haptotherapie Haptotherapeut Geldrop gemeente Geldrop-Mierlo Zorgaanbieders.nl.
zaterdag 23 februari 2019. Home Haptotherapie Geldrop. Klik hier voor een overzicht van beste zorgaanbieders bij u in de regio! U vindt hier informatie over meer dan 1000 aandoeningen. Bekijk bijsluiters en werking van meer dan 1000 medicijnen. U vindt hier informatie en tips over diverse medische aspecten. Zoek en vind uw zorgaanbieder bij u in de buurt of in een bepaalde regio. HAPTOTHERAPIE REGIO EINDHOVEN HELMOND. HTC COLLEGARE HAPTOTHERAPIE TRAININGEN WORKSHOPS. de Plaetse 94. OEFENTHERAPIE HAPTONOMIE HEEZE-LEENDE.
test website online
Praktijk Mieke Stevens Just another WordPress site.
Sinds enige jaren is het mogelijk om zonder tussenkomst van de huisarts een verwijzing direct contact met de praktijk op te nemen. Mensen die specifiek deze website bezoeken voor haptotherapie kunnen hier klikken om rechtstreeks naar de bijbehorende informatie te gaan.
LED VERLICHTING INBOUW
Samenwerking haptonoom osteopathievaneijck.
Hoe ziet een sessie Haptonomie eruit? De behandeling is een combinatie van gesprekken, oefeningen en aanrakingen. Tijdens de gesprekken kunnen inzichten ontstaan hoe je met bepaalde situaties in je leven omgaat. Met de oefeningen en aanrakingen beleef je hoe jouw lichaam reageert in bepaalde situaties. Over Janneke van den Nieuwenhuijzen. Janneke van den Nieuwenhuijzen is meer dan 10 jaar werkzaam geweest als Sport-Fysiotherapeut in verschillende fysiotherapiepraktijken. Sinds 2008 is zij werkzaam als Haptonoom en sinds 2012 tevens als Runningtherapeut. In 2012 is Janneke haar praktijk gestart in Geldrop.
schilderwerken ieper
Hulp bij: in Geldrop haptotherapeut-info.nl.
Mijn bedrijf toevoegen. Kaart weergeven Hulp bij: in Geldrop. Werkplaats voor innerlijke rust Eindhoven. Voor meer info zie website van de praktijk. Eindhoven Haptotherapie Eindhoven. GZ-Haptotherapie, lid VVH, Wil je weten wat je ten diepste beweegt en bezielt? En wil je leren hoe je dat in het dagelijks leven kunt uitdrukken? Wil je leren om meer. Praktijk voor haptotherapie van Inge van Leeuwen Eindhoven. Welkom bij de praktijk voor haptotherapie van Inge van Leeuwen. Als haptotherapeute help ik je door middel van belevingsgerichte oefeningen en inzicht gevende gesprekken. Jeanne de Bie Praktijk voor haptonomie Eindhoven.
SEO checker
Zoek op telefoonnummer.
Home Mijn vermelding Aanmelden Inloggen Zoek Adverteren Adressenboek Algemene voorwaarden. Adres Naam Postcode Nummer Snel Navigeren. U zoek nu in de bedrijvengids wijzig deze door op particulier of vereniging te klikken. Zoekopdracht Plaats Zoeken. zoek eerste tekens deel van woord.
lening berekening
haptonomie.
Haptonomie leert u weer luisteren naar uw eigen gevoel en lichaam en helpt u zoeken naar een eigen evenwicht. GOED OM TE WETEN OVER HAPTONOMIE: De therapeuten van De Haere zijn gediplomeerde fysiotherapeuten, die zich daarna gespecialiseerd hebben in haptonomie.
schoorsteen vegen

Contacteer ons