Resultaten voor haptonomie gouda

 
haptonomie gouda
Home.
Op deze site vindt u informatie over mijn praktijk en algemene informatie over haptonomie en haptotherapie. Geïnteresseerd in aanvullende informatie of u wilt een afspraak maken voor een kennismaking/intakegesprek of een behandeling, dan kunt u in het menu hiernaast kiezen voor contact."
coach gouda
WEEKEND NAAR GOUDA MET DE KINDEREN; ALLE TIPS.
Ook ontdekte wij dat de stroopwafel uit Gouda komt en dat Gouda een hele leuke bestemming is voor een weekend weg! Onze uitvalsbasis was midden in een typisch Hollands landschap, want dat is het decor van Landal De Reeuwijkse Plassen.
knuffels
Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie.
Lichaamsgerichte therapie wordt door zorgverzekeraars gezien als alternatieve hulpverlening. Met het juiste aanvullende pakket wordt deze therapie gedeeltelijk vergoed. Bram Boer lichaamsgerichte psychotherapie Westerom 18 A 2802EX Gouda Telefoon 0182 585 171 Mobiel 06 245 910 19 ook WhatsApp E-mail info@bramboer.nl.
lening verbouwing simulatie
Praktijk voor Massage en Haptotherapie Bewegen is leven. Praktijk voor Massage en Haptotherapie Bewegen is leven.
Tevens is aangegeven wat Haptotherapie en Massage-therapie vaak in combinatie toegepast hierin voor u kan betekenen. Wat is Haptotherapie? Haptotherapie het toepassen van haptonomie is een vorm van begeleiding van gesprek en aanraking. De focus ligt op de gevoelsmatige omgang met jezelf en anderen.
scanner
Zwangerschapscursus Centrum voor Jeugd en Gezin.
Gezondheid en voeding. Verzorging en veiligheid. 088 254 23 84 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 17.00 uur. 2805 CA Gouda. 2806 JM Gouda. Constantijn Huygensstraat 121C. 2802 LV Gouda. Centrum voor Jeugd en Gezin Gouda alle rechten voorbehouden.
statistics
Ars Vivendi Haptonomie en Haptotherapie in Gouda.
Ik werk ook samen met 3 andere maatschapsleden in een praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie in Gouda. Daar heb ik na het volgen van de basisopleiding haptonomie ook gewerkt als fysiotherapeut op haptonomische basis. Samen met Margreet heb ik de opleiding tot haptotherapeut in Doorn afgerond in 2006.
backlinking
Welkom Karel Matla.
Met haptotherapie kan je leren weer contact met jezelf en je lijf te maken. In 2008 ben ik begonnen met de opleiding haptotherapie aan de Academie voor Haptonomie te Doorn. Aanraken en aangeraakt worden, ervaren wat dat met me doet, was een achtergebleven gebied.
saneren mazouttank prijs
Praktijk Noorderwerf, Oefentherapie Cesar en Haptonomie Gouda.
Er zijn nog geen waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Praktijk Noorderwerf, Oefentherapie Cesar en Haptonomie, Gouda. Alle oefentherapiepraktijken in Gouda. Alle zorgaanbieders in Gouda.
zonnepaneel
Psychosomatische fysiotherapie in Nederland Vind een psychosomatisch fysiotherapeut.
FysioRömer Raalte Hammerweg 8 8101NE Raalte Tel: 06-13293668 www.fysiozwolle.nl. Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken. Fysiotherapiepraktijk Sweder van Zuylen Sweder van Zuylenweg 55 3553HC Utrecht Tel: 0302442291 www.fysiosvanzuylen.nl. Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken. Fysiotherapie Oranjestaete Julianahof 210 2802GN Gouda Tel: 0182-751811 www.fysiotherapie-oranjestaete.nl.
Krediet Lening
haptotherapie nijmegen roc nijmegen nijmegen haptonomie gouda.
Christine Bak Haptonomie Gouda. Haptotherapie helpt je om de balans tussen voelen, denken en doen te hervinden; het helpt je om jezelf weer héél te voelen en je eigenheid te ervaren en verder te ontwikkelen. Centrum voor Haptonomie en Haptotherapie Gouda Haastrecht.
retro kast

Contacteer ons