Meer resultaten voor haptonomie gouda

 
haptonomie gouda
Haptonomie.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0182 530990. Tine van der Laarse. Sinds ruim 30 jaar werkzaam in een eigen praktijk in Gouda. Gevolgde opleidingen, cursussen en trainingen.: Opleiding Oefentherapie Cesar 1979-1982. Basiscursus haptonomie 1987-1989. Verdiepingscursussen haptonomie 1989-1991.
kruiswoordpuzzel
Haptotherapie Haptonomie Christine Bak Gouda.
Haptotherapie Haptonomie Christine Bak Gouda. Christine Bak Haptotherapie Haptonomie in Gouda. Haptotherapie persoonsgericht hulpverlening, helpt denken-voelen-handelen weer op elkaar af te stemmen. Haptonomische zwangerschapsbegeleiding persoonlijke begeleiding voor beide ouders. Gericht op de zwangerschap, voorbereiding op de bevalling, de eerste tijd na de geboorte en ouderschap.
Simulator
Centrum voor Haptonomie en Haptotherapie Gouda Haastrecht.
en rust vinden, tussen doen en beleven. De haptonomie biedt u mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wie zijn wij.: Petra van Barneveld. Lees meer over ons. Lees hier het laatste nieuws. 2018 Centrum voor Haptonomie en Haptotherapie Gouda Haastrecht Telefoon 0182-503391 KvK nummer: 24460720.
dakwerken mechelen
Verloskundigen Praktijk Gouda Haptonomie rond zwangerschap en geboorte.
Terug naar pagina Cursussen. Haptonomie rond zwangerschap en geboorte. Haptonomische zwangerschapsbegeleiding is een individuele begeleiding aan één ouderpaar. Bij voorkeur begint de begeleiding voor de 20e week. Ouders kunnen hun kind laten voelen dat ze blij zijn met haar komst. De liefdevolle, uitnodigende handen heten het kind welkom, het kind leert die handen kennen en vertrouwen. Er is aandacht voor contact met elkaar en met het kind, het dragen van de zwangerschap, voorbereiding op de bevalling en de eerste tijd erna. Voor meer informatie en aanmelding.: Christine Bak, telefoon 06-10820743. ma t/m do: 8.30 12.30. ma: 18.00 21.00. WANNEER BEL JE DE. AANGIFTE, ERKENNING EN GEZAG. info huis van de stad Gouda.
Praktijk Noorderwerf, Oefentherapie Cesar en Haptonomie Gouda.
Er zijn nog geen waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Praktijk Noorderwerf, Oefentherapie Cesar en Haptonomie, Gouda. Alle oefentherapiepraktijken in Gouda. Alle zorgaanbieders in Gouda.
Ars Vivendi Haptonomie en Haptotherapie in Gouda.
Ik werk ook samen met 3 andere maatschapsleden in een praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie in Gouda. Daar heb ik na het volgen van de basisopleiding haptonomie ook gewerkt als fysiotherapeut op haptonomische basis. Samen met Margreet heb ik de opleiding tot haptotherapeut in Doorn afgerond in 2006.
Haptotherapeut in Gouda haptotherapeut-info.nl.
Christine Bak Haptonomie Gouda Gouda. Haptotherapie helpt je om de balans tussen voelen, denken en doen te hervinden; het helpt je om jezelf weer héél te voelen en je eigenheid te ervaren en verder te. Praktijk voor Haptotherapie Sylvia Berens Gouda.
Christine Bak Haptonomie Gouda.
Christine Bak Haptonomie Gouda. Praktijk: Burgemeester Martenssingel 15. 2806 CL Gouda. Christine Bak Haptonomie Gouda. Haptotherapie helpt je om de balans tussen voelen, denken en doen te hervinden; het helpt je om jezelf weer héél te voelen en je eigenheid te ervaren en verder te ontwikkelen.
Haptonomie in Gouda Haptotherapie Haptonomie Christine Bak Gouda.
Haptotherapie Haptonomie Christine Bak Gouda. Haptonomie in Gouda. Haptonomie gaat over je vermogen te kunnen voelen wat wel en wat niet goed voor je is en hoe je op basis daarvan keuzes kunt maken die bij je passen. Toepassingen zijn haptotherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding.

Contacteer ons