Resultaten voor haptonomie haarlem noord

 
haptonomie haarlem noord
Maria Holtslag: Praktijk voor haptotherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding omgeving Haarlem.
praktijk voor Haptonomie, Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding. Graag nodig ik je uit om deze website te lezen over het aanbod van mijn praktijk. Als je klachten hebt of iets mankeert, wil je daar over het algemeen zo snel mogelijk van af.
goedkoop
Kennismaken met haptotherapie en haptonomie in Haarlem.
Helen en Eline zijn ervaren haptotherapeuten hebben beiden een praktijk voor haptotherapie in Haarlem. Als collega-haptotherapeuten hebben zij regelmatig intervisie en geloven in de kracht van plezierig samenwerken. Helen heeft met haar fysiotherapie achtergrond een groot inzicht in de eigenheid van het lichaam.
hoeslaken 200x220
Haptonomie en Haptotherapie Praktijk Haarlem Bouke Wolters Haptonomie.
Heb je een burnout, ben je chronisch moe of heb je aanhoudend pijn? Ploeter niet langer door en maak vrijblijvend een afspraak. Mijn praktijk voor haptonomie bevindt zich dichtbij het centrum en de uitvalswegen van Haarlem, en is eenvoudig bereikbaar per OV of auto.
cheap
Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding Haarlem Noord Pauline van Borrendam.
WELKOM OP DE SITE VOOR HAPTOTHERAPIE EN HAPTONOMISCHE ZWANGERSCHAPSBEGELEIDING VAN PAULINE VAN BORRENDAM. Welkom op de site van Haptotherapie Haarlem Noord. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van haptotherapie? Wil je weten of deze benadering bij jou past? Kijk dan rustig even rond op deze site.
daikin
Verstand van gevoel Dominique A. Peters Haptonomie HaarlemVerstand van gevoel Haarlem Dominique A. Peters.
Over Dominique A. Na jaren als communicatieadviseur werkzaam geweest te zijn in de politiek en het bedrijfsleven, heb ik na een ingrijpende gebeurtenis het roer omgegooid en heb de vakopleiding Haptonomie gevolgd bij Synergos in Amersfoort. Sinds 2010 werk ik als haptotherapeut en coach op haptonomische basis in mijn eigen praktijk in Haarlem.
muizen vangen
Haptotherapeut Nicoline Hendriks.
Daarnaast woon ik in Haarlem, ben ik getrouwd en moeder van twee jongens. Wat anderen zeggen. Lees hier verder. Een heleboel dingen die je dagelijks doet of laat gaan over haptonomie. Zowel in je werk als priv├ę sta je wel eens onder druk.
Betty van der Weiden, praktijk voor haptotherapie, over mijzelf.
Sinds 1995 heb ik een eigen praktijk in Haarlem. I N F O. Haptotherapie is een therapievorm die zich richt op het in goed contact leren leven met jezelf en je omgeving. Het is een ervaringsgerichte en procesmatige manier van werken, waarbij de aanraking en de tast leidraad zijn. Je gevoelde lichaam is je instrument tijdens deze zoektocht. De wetenschap van de haptonomie vormt de grondslag voor de haptotherapie. Haptonomie bestudeert de ontwikkeling van het gevoelsleven.
Fysio Algemeen.
Wat is haptonomie. Regelmatig hebben we lichamelijke klachten die voor een groot deel veroorzaakt worden door spanning. Vaak zijn we ons er niet van bewust, dat we zelf ons lichaam onder spanning zetten en hoe en waarom we dat doen.
haptonomie haarlem Fysiotherapeut velserstraat.
Haptonomie is in praktische zin een benaderingswijze die van grote waarde kan zijn bij het herstel van lichamelijke en/of psycho-somatische klachten. Het onderdrukken van gevoelens kan leiden tot stress en lichamelijke spanning en andersom kunnen lichamelijke klachten als het ware je gedachten in bezit nemen. Beleving van de klacht en hoe je er mee omgaat spelen een belangrijke rol bij het herstel van die klacht. Werken op haptonomische basis houdt in dat er meer aandacht is voor de persoonlijke betekenis van de klacht en dat je leert luisteren naar zowel je lichaam als je gevoelens. Je wordt aangesproken op je eigen mogelijkheden. Herstel wordt daardoor iets van jezelf. Meer informatie kunt u vinden op.: Bewegings en houdingadvies. Velserstraat 4 2023 EC Haarlem.
Haptotherapie Haarlem A.J.M. Straeter GZ-Haptotherapeut.
Bij Haptotherapie word je met je gevoel in contact gebracht. Deze vorm van therapie is niet alleen praten maar ook voelen, aanraken en aangeraakt worden. Je wordt je meer bewust van je gevoel en de verbinding tussen je gevoelens, je denken en je gedrag. 2018 Haptotherapie Haarlem.

Contacteer ons