Op zoek naar haptonomie haarlem noord?

 
haptonomie haarlem noord
Fysio Algemeen.
Wat is haptonomie. Regelmatig hebben we lichamelijke klachten die voor een groot deel veroorzaakt worden door spanning. Vaak zijn we ons er niet van bewust, dat we zelf ons lichaam onder spanning zetten en hoe en waarom we dat doen.
Autolening
Haptotherapie Haarlem A.J.M. Straeter GZ-Haptotherapeut.
Bij Haptotherapie word je met je gevoel in contact gebracht. Deze vorm van therapie is niet alleen praten maar ook voelen, aanraken en aangeraakt worden. Je wordt je meer bewust van je gevoel en de verbinding tussen je gevoelens, je denken en je gedrag. 2018 Haptotherapie Haarlem.
puzzels
Praktijk.
De praktijk is aan huis op de Perseusstraat 14, eerste etage. De Perseusstraat ligt in de Planetenbuurt, Haarlem Noord. aan een pleintje. Parkeren voor de deur is gratis. praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding, Perseusstraat 14, 2024 VZ, Haarlem, 023-5253102.
dakwerken mechelen
Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding Haarlem Noord Pauline van Borrendam.
WELKOM OP DE SITE VOOR HAPTOTHERAPIE EN HAPTONOMISCHE ZWANGERSCHAPSBEGELEIDING VAN PAULINE VAN BORRENDAM. Welkom op de site van Haptotherapie Haarlem Noord. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van haptotherapie? Wil je weten of deze benadering bij jou past? Kijk dan rustig even rond op deze site.
Haptoherapie Relatietherapie Haarlem helpt jouw relatieproblemen met gevoel op te lossen.
Selecteer een pagina. Haptotherapie Relatietherapie Haarlem. Met haptotherapie relatietherapie ga je de balans in je relatie weer herstellen. Veel relatieproblemen ontstaan doordat de balans tussen liefde, lef en luchtigheid in je relatie niet goed is. Door lef te tonen en luchtigheid toe te laten kun je helemaal jezelf zijn in liefdesrelaties.
Overzicht Professionals voor Haptonomie in Haarlem Bewust Haarlem.
Zoek een professional. Overzicht Professionals voor Haptonomie in Haarlem. Begeleiding in de liefde Eline Blom Speelruimte Haptonomie Haptotherapie Ik" laat jou liefde voelen voor jezelf, door je te laten voelen wat liefde is" Aan de hand van dit motto begeleid ik mensen naar een nieuwe liefde of een betere liefdesrelatie.
Betty van der Weiden, praktijk voor haptotherapie, over mijzelf.
Sinds 1995 heb ik een eigen praktijk in Haarlem. I N F O. Haptotherapie is een therapievorm die zich richt op het in goed contact leren leven met jezelf en je omgeving. Het is een ervaringsgerichte en procesmatige manier van werken, waarbij de aanraking en de tast leidraad zijn. Je gevoelde lichaam is je instrument tijdens deze zoektocht. De wetenschap van de haptonomie vormt de grondslag voor de haptotherapie. Haptonomie bestudeert de ontwikkeling van het gevoelsleven.
Haptotherapeut Nicoline Hendriks.
Ook heb ik me gespecialiseerd in haptonomische zwangerschapsbegeleiding. Haptonomie heeft me een nieuwe taal geleerd, de taal van non-verbale communicatie. Daarnaast woon ik in Haarlem, ben ik getrouwd en moeder van twee jongens. Wat anderen zeggen. De eerste sessie zit ik nog in de actiestand op mijn stoel.
haptonomie haarlem Fysiotherapeut velserstraat.
Haptonomie is in praktische zin een benaderingswijze die van grote waarde kan zijn bij het herstel van lichamelijke en/of psycho-somatische klachten. Het onderdrukken van gevoelens kan leiden tot stress en lichamelijke spanning en andersom kunnen lichamelijke klachten als het ware je gedachten in bezit nemen. Beleving van de klacht en hoe je er mee omgaat spelen een belangrijke rol bij het herstel van die klacht. Werken op haptonomische basis houdt in dat er meer aandacht is voor de persoonlijke betekenis van de klacht en dat je leert luisteren naar zowel je lichaam als je gevoelens. Je wordt aangesproken op je eigen mogelijkheden. Herstel wordt daardoor iets van jezelf. Meer informatie kunt u vinden op.: Bewegings en houdingadvies. Velserstraat 4 2023 EC Haarlem.
Haptonomie en Haptotherapie Praktijk Haarlem Bouke Wolters Haptonomie.
In mijn praktijk in Haarlem ontvang ik mensen die worstelen met uiteenlopende vragen over hun lichaam en gemoed. Haptonomie helpt hen weer de verbinding te leggen tussen lichamelijk gevoel en geestelijk denken om zo klachten te verminderen of de oorzaak van klachten weg te nemen.

Contacteer ons