Resultaten voor haptonomie hardenberg

 
haptonomie hardenberg
Haptotherapie praktijk Marja Hamminga hhpraktijk.nl.
Van Hardenberg, Gramsbergen, Ommen, De krim, Slagharen, Hoogeveen tot aan Balkbrug. De praktijk richt zich in het algemeen op volwassenen met specialisaties in de kinderhaptotherapie en burn-out/stress begeleiding. In 1993, het jaar waarin de Vereniging van Haptotherapeuten VVH is opgericht, is de haptotherapie definitief geïntroduceerd.
Burn
Haptotherapeut met foto in Hardenberg haptotherapeut-info.nl.
Mijn bedrijf toevoegen. Kaart weergeven Haptotherapeut met foto in Hardenberg. Praktijk voor Haptotherapie Geerda Warnet-Meijer Tubbergen. Praktijk voor haptotherapie gericht op het begeleiden van kinderen, pubers en volwassenen. Mijn specialisaties zijn; Psychosomatiek, Burn-out begeleiding, relatie. In de omgeving binnen 35 km. Eisses Praktijk voor Haptotherapie GZ Haptotherapeut Dwingeloo. Praktijk voor Haptotherapie. In de omgeving binnen 40 km. Jesper Beunk Haptotherapie Topsportbegeleiding Zwolle. Praktijk voor Haptotherapie Topsportbegeleiding in Zwolle. Haptonomie Hengelo Hengelo ov.
SEO
Haptotherapie Haptotherapeut Rheeze gemeente Hardenberg Zorgaanbieders.nl.
De Haptonomie geeft ons onder andere het inzicht dat een mens naast rationele bevestiging je doet het goed, tevens affectieve bevestiging je bent goed zoals je bent nodig heeft, om zich te kunnen ontwikkelen tot een geïntegreerd en evenwichtig persoon met voldoende basiszekerheid en?
step
hapto haptonomie zoetermeer haptonomie hardenberg.
hapto haptonomie zoetermeer haptonomie hardenberg. Haptonomie leert u weer luisteren naar uw eigen gevoel en lichaam en helpt u zoeken naar een eigen evenwicht. GOED OM TE WETEN OVER HAPTONOMIE: De therapeuten van De Haere zijn gediplomeerde fysiotherapeuten, die zich daarna gespecialiseerd hebben in haptonomie.
pechhulp
60 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut rond Hardenberg pagina 3.
Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 60 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut rond Hardenberg bekend. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut rond Hardenberg is een 9.2 op basis van 10 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Nederland is een 9.2. Sorteren op Relevantie. Naam a z. Naam z a. Cijfer hoog laag. Cijfer laag hoog. Aantal waarderingen hoog laag. Aantal waarderingen laag hoog. Praktijk voor Haptotherapie mw. van Leeuwe, Arnhem. Praktijk Theo Linders, Wildervank. Haptotherapiepraktijk Veenendaal, Veenendaal. Fysiotherapiepraktijk Larink, Enschede. Muilerman-Olde Loohuis, I.M.J.M. FTC Noord, vestiging Nieuw-Buinen, Nieuw-Buinen. Praktijk voor fysiotherapie en haptonomie, locatie Biddinghuizen, Biddinghuizen.
online
Haptotherapie Warnet uit Tubbergen, helpt u zoeken naar uw eigen evenwicht!
Geerda Warnet Sitemap Links Home. Praktijk voor Haptotherapie nu ook voor Relatie-Therapie. De praktijk voor Haptotherapie nu ook voor Relatie-Therapie: van onbegrip naar verbinding. Haptonomische zwangerschaps begeleiding. Een Haptonomische buik! van Vluchten en Vechten naar Vrijheid en Vreugde Lees meer.
backlinking
Haptonomie Willy Konter, Praktijk voor Haptotherapie.
Het begrip haptonomie is afkomstig uit het Grieks en vormt een verbinding van de woorden hapsis en nomos. Hapsis betekent aanraking en nomos betekent wet in de zin van gewoonte, principes voor gedrag. Haptonomie wordt gebruikt voor de leer van het intermenselijk gevoel en gevoelsleven.
keuring mazouttank limburg
Haptonomie Hardenberg De Telefoongids.
Toon 1 resultaten. Haptonomie in Hardenberg. Haptonomie in Hardenberg. Fysiotherapie De Haere. Floralaan 3, 7772LK, Hardenberg. fysiotherapie ergotherapie haptonomie kinderfysiotherapie fitness aquafitness gehandicaptensport logopedie osteopathie diëtie Lees meer. 0523-648633 Toon nummer Website Plan route. Beoordeel dit bedrijf 12 resultaten binnen een straal van Hardenberg.
houtskeltbouw
Haptonomie Klachten met een mentale oorzaak De Haere.
Een haptonoom moet dan ook niet worden verward met een haptotherapeut, die een volledige Hbo-opleiding haptotherapie heeft gevolgd en als officieel zorgverlener is aangesloten bij een eigen beroepsgroep. De behandelingen voor haptonomie worden erkend en vergoed vanuit de aanvullende verzekering door de meeste verzekeraars kinderen tot 18 jaar vanuit de basisverzekering. Raadpleeg je polis. Frederik Jaspers Faijer. Natasja Jaspers Faijer-Hoevenberg. Vestigingen waar je. Afspraak maken Vestigingen. Afspraak maken Vestigingen. Ben ik verzekerd? Over de Haere. 0546 64 25 71 info@de-haere.nl. De Vogelkers 6. 7681 JJ Vroomshoop. 0546 64 25 71. Beerzerveld 0523 25 18 30. Bergentheim 0523 23 20 53. Bornerbroek 074 259 20 50. Hardenberg Boshoek 0523 22 50 13.
zonnepaneel
www.gidsvoornederland.nl Organisaties zoeken.
ZZG Herstelcentrum op Park Dekkerswald biedt revalidatie en herstel of dagbehandeling na bijvoorbeeld een zware operatie, een gebroken heup of een hersenbloeding of infarct. Basisschool met onderwijs voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Het onderwijs wordt verzorgd op grond van de Wet op het primair onderwijs. Cello lessen in Hardenberg voor kinderen, jongeren en volwassenen.
Krediet Lening

Contacteer ons