Resultaten voor haptonomie hardenberg

 
haptonomie hardenberg
Haptotherapie Warnet uit Tubbergen, helpt u zoeken naar uw eigen evenwicht!
Welkom bij Haptowarnet. Haptotherapie helpt bij het zoeken naar een eigen evenwicht. Het is een therapie die geschikt is voor mensen die zoekend zijn in het contact met het gevoel. Je ontdekt: Wie je bent, wat je kunt, wat je wilt.
lening
haptotherapie De Haere.
Wie zijn wij. Werken bij de Haere. Direct een afspraak maken. Over de Haere. Published 30 maart 2017 at 250 250 in haptotherapie. 7691 BH Bergentheim. 0523 23 20 53. Fax 0523 23 30 29. Neem contact op per vestiging.
GPS Trackers
Haptonomie De Haere.
Haptonomie leert u weer luisteren naar uw eigen gevoel en lichaam en helpt u zoeken naar een eigen evenwicht. GOED OM TE WETEN OVER HAPTONOMIE.: De therapeuten van De Haere zijn gediplomeerde fysiotherapeuten, die zich daarna gespecialiseerd hebben in haptonomie.
parkeren
Haptotherapeut met website in Hardenberg, Tubbergen en Twenterand haptotherapeut-info.nl.
Vind haptotherapeuten in jouw regio. Kaart weergeven Haptotherapeut met website in Hardenberg, Tubbergen en Twenterand. Praktijk voor Haptotherapie Geerda Warnet-Meijer Tubbergen. Praktijk voor haptotherapie gericht op het begeleiden van kinderen, pubers en volwassenen. Daarnaast geef ik haptonomische zwangerschapsbegeleiding. In de omgeving binnen 30 km. Haptotherapie Maureen Westenenk Raalte. Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding. In de omgeving binnen 35 km. Zin-tact Haptonomie Enschede Enschede.
krediet aanvragen
Marja Hamminga neemt haptopraktijk over hardenberg.nu Ondernemen Actueel.
Twee afsluitingen N34 tussen 29 augustus en 10 november. Museumboerderij Herbert laat alles zien van vroeger. Wennemars wint Aquaklimcross. HHM glorieuze winnaar van Achtkamp. REACTIES 1 Plaats een reactie 7 Feb 2014 1246.: Haptonomie heeft geen enkele wetenschappelijke basis. Wat strelen en aandacht.
Haptotherapie GC Rollepaal.
Herkent u de ervaringen met de therapeut in het contact met de mensen in uw omgeving? Kunt u een patroon ontdekken in de wijze waarop u de ander tegemoet treedt of hoe u reageert als een ander naar u toe komt?
hapto haptonomie zoetermeer haptonomie hardenberg.
Haptonomie leert u weer luisteren naar uw eigen gevoel en lichaam en helpt u zoeken naar een eigen evenwicht. GOED OM TE WETEN OVER HAPTONOMIE: De therapeuten van De Haere zijn gediplomeerde fysiotherapeuten, die zich daarna gespecialiseerd hebben in haptonomie. Haptonomie Hardenberg Zorgaanbieders.nl.
60 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut rond Hardenberg pagina 2.
Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 60 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut rond Hardenberg bekend. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut rond Hardenberg is een 9.2 op basis van 34 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Nederland is een 9.2. Sorteren op Relevantie. Naam a z. Naam z a. Cijfer hoog laag. Cijfer laag hoog. Aantal waarderingen hoog laag. Aantal waarderingen laag hoog. Praktijk voor Haptotherapie Colette Chardon, Duiven. Fysiotherapiepraktijk Giethoorn, Giethoorn. Centrum In Balans, Leusden. Fysiotherapiepraktijk Westerbork, Westerbork. Fysiotherapie Noordman c.s, Haaksbergen. Isala Diaconessenhuis, Meppel. Haptotherapie Nicole Flapper, Meppel. Centrum In Balans, Leusden. Haptonomie Drachten, Drachten.
Haptotherapie praktijk Marja Hamminga hhpraktijk.nl.
Van Hardenberg, Gramsbergen, Ommen, De krim, Slagharen, Hoogeveen tot aan Balkbrug. De praktijk richt zich in het algemeen op volwassenen met specialisaties in de kinderhaptotherapie en burn-out/stress begeleiding. In 1993, het jaar waarin de Vereniging van Haptotherapeuten VVH is opgericht, is de haptotherapie definitief geïntroduceerd.

Contacteer ons