Zoeken naar haptonomie hardenberg

 
haptonomie hardenberg
Haptotherapie praktijk Marja Hamminga hhpraktijk.nl.
Dit maakt dat onderling overleg, samenwerkingsverbanden of informatie delen alleen met uw toestemming snel geregeld kunnen worden. De praktijk is gevestigd in Dedemsvaart. Mensen uit heel de regio komen echter naar de praktijk. Van Hardenberg, Gramsbergen, Ommen, De krim, Slagharen, Hoogeveen tot aan Balkbrug.
lening
Haptonomie De Haere.
Haptonomie leert u weer luisteren naar uw eigen gevoel en lichaam en helpt u zoeken naar een eigen evenwicht. GOED OM TE WETEN OVER HAPTONOMIE.: De therapeuten van De Haere zijn gediplomeerde fysiotherapeuten, die zich daarna gespecialiseerd hebben in haptonomie.
veranda
61 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut rond Hardenberg pagina 2.
Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 61 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut rond Hardenberg bekend. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut rond Hardenberg is een 9.1 op basis van 33 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Nederland is een 9.1. Sorteren op Relevantie. Naam a z. Naam z a. Cijfer hoog laag. Cijfer laag hoog. Aantal waarderingen hoog laag. Aantal waarderingen laag hoog. Fysiotherapiepraktijk Giethoorn, Giethoorn. Centrum In Balans, Leusden. Fysiotherapiepraktijk Westerbork, Westerbork. Fysiotherapie Noordman c.s, Haaksbergen. Isala Diaconessenhuis, Meppel. Haptotherapie Nicole Flapper, Meppel. Centrum In Balans, Leusden. Fysiotherapie Huissen, Huissen. Haptonomie Drachten, Drachten.
puzzel
Haptotherapeut met foto in Hardenberg haptotherapeut-info.nl.
Alle Haptotherapeuten In de regio.: Kaart weergeven Haptotherapeut met foto in Hardenberg. Haptotherapie, ruimte voor ontplooiing. Monique van Hal, haptotherapie geeft ruimte om stil te staan bij en vertrouwd te worden met, je gevoelens en persoonlijke beleving. Dat geeft ontspanning waardoor je. Jan Lutmastraat 4, Groningen. Praktijk voor Haptotherapie Geerda Warnet-Meijer Tubbergen. Praktijk voor haptotherapie gericht op het begeleiden van kinderen, pubers en volwassenen. Daarnaast geef ik haptonomische zwangerschapsbegeleiding. In de omgeving binnen 35 km. Eisses Praktijk voor Haptotherapie GZ Haptotherapeut Dwingeloo. Praktijk voor Haptotherapie. In de omgeving binnen 40 km. Jesper Beunk Haptotherapie Topsportbegeleiding Zwolle. Praktijk voor Haptotherapie Topsportbegeleiding in Zwolle. Haptonomie Hengelo Hengelo ov.
vankerkhovents.be
Haptotherapeut in Hardenberg, Tubbergen en Twenterand haptotherapeut-info.nl.
Alle Haptotherapeuten In de regio.: Kaart weergeven Haptotherapeut in Hardenberg, Tubbergen en Twenterand. Praktijk voor Haptotherapie Geerda Warnet-Meijer Tubbergen. Praktijk voor haptotherapie gericht op het begeleiden van kinderen, pubers en volwassenen. Daarnaast geef ik haptonomische zwangerschapsbegeleiding. In de omgeving binnen 25 km. Praktijk voor haptotherapie Sasja Geurtse, Rijssen-Holten Rijssen. Haptotherapiepraktijk, waarbij contact en de aanraking de vitaliteit van de client ondersteunt en aanspreekt. Kleine Praktijk waarbij zowel volwassenen, kinderen als. Haptotherapie Gerrit Hammink Denekamp. In de omgeving binnen 30 km. Haptotherapie Maureen Westenenk Raalte. Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding. Haptonomie Hengelo Hengelo ov.
Praktijk voor haptonomie / haptotherapie Ik zoek christelijke hulp.
Praktijk voor haptonomie / haptotherapie. Praktijk voor haptonomie / haptotherapie. Gemiddeld 4 sterren uit 24 beoordelingen. Dader van huiselijk geweld. Dader van misbruik. Slachtoffer van een misdrijf. Vereniging van Haptotherapeuten. Zie mijn website: www.haptonomiezwolle.nl Ik ben ook graag bereid u telefonisch informatie te geven: 038 4540003.
Haptotherapie Gezondheidscentrum Rollepaal Dedemsvaart.
Met kinderen werk ik vooral met spel zodat ze voelen/ervaren en neem ouders en, in overleg, school mee in een passend aanbod om hun kinderen te ondersteunen. Haptotherapie zit als alternatieve geneeswijze in het aanvullende pakket van de meeste zorgverzekeraars.
Haptotherapeut in Hardenberg haptotherapeut-info.nl.
Alle Haptotherapeuten In de regio.: Kaart weergeven Haptotherapeut in Hardenberg. Haptotherapie relatieburn-outwie, ben ikwat, voel ik alle psychosomatiek. In de omgeving binnen 25 km. Praktijk voor Haptotherapie Geerda Warnet-Meijer Tubbergen. Praktijk voor haptotherapie gericht op het begeleiden van kinderen, pubers en volwassenen. Daarnaast geef ik haptonomische zwangerschapsbegeleiding. In de omgeving binnen 30 km. Haptonomiepraktijk de Wijk e.o. In mijn praktijk begeleid ik volwassenen en kinderen met Haptonomie; de klachten waar deze begeleiding goed bij helpt zijn: hyperventilatie, rug hoofd.

Contacteer ons