Resultaten voor haptonomie lelystad

 
haptonomie lelystad
Haptotherapeut in Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde haptotherapeut-info.nl.
Life coaches Jopi Prins en Monique van der Reest bieden de helpende hand wanneer je niet lekker in. Praktijk Haptotherapie Lelystad Lelystad. GZ-haptotherapeut en VVH geregistreerd. Haptotherapie geeft inzicht in je gevoelsleven en handvatten om daarmee om te gaan. Dat wat je vast maakte kan je weer in beweging. Praktijk de Kwintessens: haptonomie, ontspanningstherapie en fysiotherapie.
lening
Home.
Kosten en betaling. Praktijk de Kwintessens: Daar word je beter van! Praktijk de Kwintessens is een moderne gespecialiseerde praktijk voor haptonomie, ontspanningstherapie en fysiotherapie in Lelystad. Het is een kleine praktijk, met persoonlijke aandacht. De huisvesting is eenvoudig maar volwaardig.
auto verkopen
Home Praktijk Haptotherapie Lelystad.
Praktijk Haptotherapie Lelystad. Loes Schlaman gz-haptotherapeut. Alles wat aandacht krijgt groeit. Loes Schlaman gz-haptotherapeut. We worden als voelers geboren en tot denkers gemaakt. Loes Schlaman gz-haptotherapeut. Haptonomie en Haptotherapie. Haptonomie betekent letterlijk de leer van het voelen. De essentie van haptonomie gaat over het maken van contact.
haptotherapie
Dhr P. Rientsma Lelystad Flevoland alternatieve therapie voor Haptonomie.
Opleidingsinstituut, Cursussen en Trainingen. Reconnection Reconnective Healing. Speyertherapie of Speyer-Methode. Stoppen met Roken. T'ai' Chi Chuan Tai Chi. TCM Traditional Chinese Medicine. Touch for Health. Touch of Matrix. Voeding en Dieet. 8224 AB Lelystad. Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen.:
Haptotherapeut in Lelystad haptotherapeut-info.nl.
Praktijk Haptotherapie Lelystad Lelystad. GZ-haptotherapeut en VVH geregistreerd. Haptotherapie geeft inzicht in je gevoelsleven en handvatten om daarmee om te gaan. Dat wat je vast maakte kan je weer in beweging. Praktijk de Kwintessens: haptonomie, ontspanningstherapie en fysiotherapie. Praktijk de Kwintessens is een moderne gespecialiseerde praktijk voor haptonomie, ontspanningstherapie en fysiotherapie.
Suguna praktijk voor fysiotherapie en haptonomie kracht vanuit de basis.
Die klachten kunnen ontstaan zijn door het werk, sport, ziekte, door ouderdom of een ongeval. De fysiotherapeut gaat resultaatgericht aan het werk, met de bedoeling om u zo snel en goed mogelijk weer op de been te helpen. Haptonomie en Cranio-sacraaltherapie zijn beide holistische therapievormen.
Haptotherapeut in Flevoland AlleHaptonomen.nl. Haptotherapeut in Flevoland AlleHaptonomen.nl.
Haptonomie: wat is dat? Wanneer haptonomie/ haptotherapie? Wat is een Hapthotherapeut of Haptonooom? Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! Haptotherapeut in Flevoland. naam m/v adres postcode plaats telefoon e-mail info beroep website.
Monique Strang Home.
Praktijk voor Fysiotherapie en Haptonomie. Behandeling is mogelijk op afspraak zowel met als zonder. een verwijzing van de huisarts of specialist. Openingstijden: maandag van 13.00 uur 17.30 uur. en donderdag van 08.30 13.00 uur. Adres Praktijk: de Veste 18-20, 8231 JV Lelystad.
Praktijk voor Fysiotherapie-haptonomie M.M. Strang Lelystad.
Waardeer deze zorginstelling. Er zijn nog geen waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Praktijk voor Fysiotherapie-haptonomie M.M. Alle fysiotherapiepraktijken in Lelystad. Alle zorgaanbieders in Lelystad.

Contacteer ons