Meer resultaten voor haptonomie lelystad

 
haptonomie lelystad
Independer.
SEO optimalisatie
Monique Strang Home.
Praktijk voor Fysiotherapie en Haptonomie. Behandeling is mogelijk op afspraak zowel met als zonder. een verwijzing van de huisarts of specialist. Openingstijden: maandag van 13.00 uur 17.30 uur. en donderdag van 08.30 13.00 uur. Adres Praktijk: de Veste 18-20, 8231 JV Lelystad.
google
Nienke Mellink.
Heel snel wist ik dat ik niet oud wilde worden in het onderwijs, en heb toen de opleiding voor Fysiotherapie in Groningen gedaan 1980-1984. Van 1984 tot 1998 was ik fysiotherapeute in ziekenhuizen in Zwitserland, Lelystad en Zwolle op alle afdelingen. Tijdens deze werkzaamheden deed ik diverse bijscholingen, o.a. Bindweefselmassage, Meridianentherapie, Neuro Development Treatment NDT voor volwassenen, Neurotraining en de opleiding voor Haptonomie bij het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie van Frans Veldman jr.
fysiotherapie lelystad
Home.
Kosten en betaling. Praktijk de Kwintessens: Daar word je beter van! Praktijk de Kwintessens is een moderne gespecialiseerde praktijk voor haptonomie, ontspanningstherapie en fysiotherapie in Lelystad. Het is een kleine praktijk, met persoonlijke aandacht. De huisvesting is eenvoudig maar volwaardig.
picture search google
Praktijk de Kwintessens, haptonomie-ontspanningstherapie-fysiotherapie.
Praktijk de Kwintessens is een moderne gespecialiseerde praktijk voor haptonomie, ontspanningstherapie en fysiotherapie in Lelystad. Het is een kleinschalige praktijk, met persoonlijke aandacht. Introductie video onbekend. Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie vrienden.: Ik kwam, ik zocht, ik vond Julius Caesar / 47 v.Chr.;
lijst
Home Hapsis Haptonomie Den Bosch.
u wordt binnen 1 werkadag mogelijk dezelfde dag teruggebeld. Tijdens een kennismaking kan je komen met vragen over haptonomie of met je eigen verhaal. Voor beide is ruimte. Vertellen over haptonomie is lastig, daarom maak je kennis met haptonomie door te ervaren.
pompen
Openingstijden van Praktijk De Kwintessens Haptonomie Ontspanningstherapie En Fysiotherapie in Lelystad.
Openingstijden Praktijk De Kwintessens Haptonomie Ontspanningstherapie En Fysiotherapie Lelystad. 1 Praktijk De Kwintessens Haptonomie Ontspanningstherapie En Fysiotherapie vestiging gevonden in Lelystad. U zocht: Praktijk De Kwintessens Haptonomie Ontspanningstherapie En Fysiotherapie in Lelystad. Hulp nodig met het vinden van Praktijk De Kwintessens Haptonomie in Lelystad?
vochtproblemen
Praktijk Haptotherapie Lelystad Geneesjewijzer.
Listings Relatietherapie Rouwverwerking Haptonomie Praktijk Haptotherapie Lelystad. Write a review Review. Voor welke behandelingen kan je bij mijn praktijk terecht? Verlies en traumaverwerking. Relatieproblemen privé en/of op het werk. Persoonlijke groei en zingeving. Overbelast zijn stressklachten, slapeloosheid, overspannenheid, burnout, overprikkeld, hooggevoelig.
psycholoog lelystad
haptonomie slammer.nl.
Haptonomie Zuidlaren Haptonomie praktijk zuidlaren l marian timmer neutel. Haptonomie Zwolle Praktijk voor haptotherapie en logopedie frida van den berg zwolle. Haptonomiedelft Hofje van pauw haptonomie haptotherapie delft zoetermeer. Haptonomiederuwe Haptonomie de ruwe haptotherapie nijmegen. Haptotherapie Praktijk voor haptotherapie van hettie zur muhlen en hetty buist. Haptotherapie Bertadolfsen Www.haptotherapie-bertadolfsen.nl. Haptotherapie Flevoland Haptotherapie lelystad flevoland loes schlaman.
hypothecaire lening
Haptonomie Gespecialiseerde fysiotherapie in Nederland.
Op zoek naar een fysiotherapie praktijk die gespecialiseerd is in haptonomie? Vul dan uw postcode in om een praktijk bij u in de buurt te vinden die dit aanbiedt. Het overzicht toont alle fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in haptonomie. Orofaciale kaak fysiotherapie.
fitness lelystad

Contacteer ons