Resultaten voor haptonomie friesland

 
haptonomie friesland
Haptotherapie Friesland.
Ik ben GZ-haptotherapeut, tevens orthopedagoog en GZ psycholoog en werkzaam in een praktijk voor haptonomie, haptotherapie en psychologie in de gemeente Lemsterland, in Friesland. Op mijn site vindt u informatie over mijn werk: haptotherapie voor kinderen/pubers en volwassenen, coaching, relatiebegeleiding en supervisie.
Autoverzekering
Haptotherapie Friesland gevestigd in Leeuwarden en Goutum.
Op de ene dag nog in staat om veel taken tegelijk uit te voeren. Vergoedingen De Friesland. Vergoedingen De Friesland. Of u in aanmerking komt voor vergoeding bij zorgverzekeraar De Friesland, kunt u in onderstaande tabel terugvinden: table id1 /.
GPS Trackers
Praktijk voor Haptotherapie in Friesland Groningen Drenthe.
En naar het verhaal van de moeder. Daarnaast wordt er geholpen om het lijfelijke contact te herstellen waardoor de baby zich weer kan openen voor het contact met allen die hem liefhebben. Meer informatie over haptonomie en haptotherapie kun je lezen op deze site.
Cryptogram
Home Tienstra Haptonomie.
Breng denken en voelen dichter bij elkaar en je wordt meer jezelf; maar dan krachtiger en zelfbewuster! Wat is Haptonomie? Haptonomie is de wetenschap van het gevoel en gaat over de relatie tussen voelen, denken en doen. lees meer over Haptonomie.
Welkom Praktijk voor Haptonomie en Trainingen Trynwalden Gytsjerk.
De training wordt helemaal aangepast aan de wensen en doelstelling die je hebt. wil een laagdrempelige plaats zijn op Terschelling, een loket waar mensen terecht kunnen met vragen of hun verhaal kwijt kunnen over alles wat met kanker te maken heeft.'Wij' schenken Aandacht.' 2018 Praktijk voor Haptonomie en Trainingen Trynwalden Gytsjerk.
Adreslijst Praktijken Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding VHZB.
Ze hebben een opleiding voltooid aan één van de academies voor Haptonomie. Ook volgen ze regelmatig nascholingen om hun kennis up-to-date te houden. Ga direct door naar de provincie Friesland, Gelderland, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid Holland of naar België.
Haptotherapeut Esser Leeuwarden.
Als je daarbij niet genoeg aandacht hebt voor signalen van je lichaam kun je uit balans raken. Dat kan zich uiten in gevoelens van onvrede, vast lopen, je draai niet meer vinden of in lichamelijke klachten. Je raakt je richting kwijt.
Haptotherapeut in Friesland AlleHaptonomen.nl. Haptotherapeut in Friesland AlleHaptonomen.nl.
Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! Haptotherapeut in Friesland. naam m/v adres postcode plaats telefoon e-mail info beroep website. Proudly powered by WordPress Vormgeving: Yoko door Elmastudio.

Contacteer ons