Resultaten voor haptonomie friesland

 
haptonomie friesland
Praktijk voor Haptotherapie in Friesland Groningen Drenthe.
En naar het verhaal van de moeder. Daarnaast wordt er geholpen om het lijfelijke contact te herstellen waardoor de baby zich weer kan openen voor het contact met allen die hem liefhebben. Meer informatie over haptonomie en haptotherapie kun je lezen op deze site.
persoonlijke leningen
Haptotherapie Friesland.
Ik ben GZ-haptotherapeut, tevens orthopedagoog en GZ psycholoog en werkzaam in een praktijk voor haptonomie, haptotherapie en psychologie in de gemeente Lemsterland, in Friesland. Op mijn site vindt u informatie over mijn werk: haptotherapie voor kinderen/pubers en volwassenen, coaching, relatiebegeleiding en supervisie.
inkt
Haptotherapie Friesland gevestigd in Leeuwarden en Goutum.
Op de ene dag nog in staat om veel taken tegelijk uit te voeren. Vergoedingen De Friesland. Vergoedingen De Friesland. Of u in aanmerking komt voor vergoeding bij zorgverzekeraar De Friesland, kunt u in onderstaande tabel terugvinden: table id1 /.
kruiswoordraadsel oplossen
Haptonomie Jorwert Fryslân Haptonomie Jorwerd Friesland.
Haptonomie Jorwert houdt zich momenteel bezig met het verzorgen van trainingen en workshops in de haptonomie. Op deze website van de School voor Vrije Haptonomie vindt u informatie over onze trainingen en workshops. Bij onze activiteiten zien we u graag!
welkom Haptonomie Trynwalden vertrouw op je gevoel.
Als ik aan het werk ben en de telefoon niet opneem, kun je een bericht achterlaten op de voicemail. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug. Haptonomie omgeving Leeuwarden, Terschelling, Friesland, Gytsjerk, Oentsjerk, Mûnein, Aldtsjerk, Wyns, Ryptsjerk, Tytsjerk, Tytsjerksteradiel, Dokkum, Burgum.
Home Tienstra Haptonomie.
Margreet Tienstra is haptotherapeut en biedt haptotherapie en coaching op basis van haptonomie in Leeuwarden: Al jong was ik gefascineerd door de relatie tussen verbale en non-verbale communicatie en de gevoelsmatige laag van interactie. In mijn zoektocht naar meer duidelijkheid en begrip, kwam ik ruim tien jaar geleden op het spoor van de haptonomie.
Adressenlijst Haptonomie Haptonomie.
Fonteinland 7 c. 8913 CZ Leeuwarden. Fonteinland 7 c. 8607 GK Sneek. 8605 CR Sneek. Burgemeester de Hooppark 7. 8604 ZN Sneek. 8601 BG Sneek. De Heer E. v Haptonomie Korte Rogstraat 2B 5361 GJ GRAVE info@haptonomie.com Telefoon 0033 0676809852.
Haptotherapeut in Friesland AlleHaptonomen.nl. Haptotherapeut in Friesland AlleHaptonomen.nl.
Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! Haptotherapeut in Friesland. naam m/v adres postcode plaats telefoon e-mail info beroep website. Proudly powered by WordPress Vormgeving: Yoko door Elmastudio.
Haptotherapie Willy Konter, praktijk voor.
Wat is haptonomie? Hoe haptotherapie u kan helpen. Haptotherapie voor kinderen en ouderbegeleiding. Vergoedingen voor haptotherapie. Haptotherapie voor Friesland, Drenthe en Groningen. Welkom op de site van mijn haptotherapiepraktijk. Ik heet Willy Konter, ben Gezondheidszorg GZ haptotherapeut en sinds 2007 geregistreerd bij de Vereniging van Haptotherapeuten VVH.

Contacteer ons