Zoeken naar haptonomie groningen

 
haptonomie groningen
Haptotherapie Groningen in praktijk Haptotherapie Groningen Veerkracht.
Haptonomie of haptotherapie. Wat kan er aan de hand zijn? Wat is het tarief? Haptotherapie Groningen in praktijk. GZ haptotherapie Groningen Tineke Kooijinga. What lies before us and what lies behind us are tiny matters compared with what lies within us Emerson.
kbc
Haptotherapie Groningen Els de Graaf en Ettina Holman.
Of mobiel: Els de Graaf: 06 22 69 52 10 Ettina Holman: 06 153 84 357. Of mail naar: info@haptotherapiegroningen.nl. Praktijkadres: Verlengde Hereweg 137, 9721 AL Groningen. Grotere kaart weergeven. Vereniging van haptotherapeuten www.haptotherapeuten-vvh.nl. Academie voor haptonomie www.haptonomie.nl. Informatie over haptonomie haptonomie.startpagina.nl.
GPS Trackers
Haptotherapie in Groningen praktijk van Vera Krouwels.
Haptotherapie en EFT-relatietherapie richten zich beide op het gevoelsleven, de emotionele beleving en helpen om de verbinding met dierbaren te verstevigen en te verhelderen. de rode kastanje praktijk voor haptotherapie en EFT-relatietherapie Onderduikersstraat 1 9727CD Groningen Tel: 310629390649. error: Alert: Content is protected.
belfius
Psychologiepraktijk in combinatie met Haptonomie Psychologiepraktijk in combinatie met Haptonomie.
Ietje heeft de Haptonomische opleiding in Doorn gevolgd en daarna de psychologie studie aan de RUG in Groningen. Zelf kreeg ze als verwoed sportster volleybal, schaatsen, hardlopen te maken met een flinke hersenkneuzing door een harde val op het ijs. Gedwongen kreeg ze tijd om na te denken en na 20 jaar sportlessen te hebben gegeven, begon ze aan de opleiding Haptonomie en 4 jaar later aan Psychologie.
wc
Haptotherapie Groningen Clasina Tolsma uw haptotherapeute voor diverse haptotherapie / haptonomie behandelingen aan de Brugstraat in Groningen.
Haptotherapie is zon professionele begeleidingsvorm vanuit de haptonomie, bedoeld voor een ieder die het gevoel heeft op een bepaald punt te zijn vastgelopen in het leven. Haptotherapie is een inzichtgevende therapie dat wil zeggen dat je gedurende de therapie een duidelijk beeld krijgt van jezelf: je gedrag, functioneren, gevoelens, wensen en verlangens, je sterke en minder sterk ontwikkelde kanten. Tegelijkertijd krijg je inzicht in het probleem waar je mee worstelt hoe lang speelt dat eigenlijk, waar is het mogelijk mee begonnen, in hoeverre beïnvloedt het je leven, wat zou je er uiteindelijk mee willen? Al snel zie je verbanden die je eerst niet zag en ontdek je patronen die zich steeds blijken te herhalen. Haptotherapie Groningen Clasina Tolsma Brugstraat 23a 9712 AB Groningen Tel.
Haptonomie Groningen door Praktijk Verruim je Blik.
De beste kennismaking is de ervaring zelf! Haptonomie houdt zich bezig met de ontwikkeling van het gevoelsleven en in ruimere zin met de gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen. Ik denk dat we we al bij ons ontstaan gericht zijn op contact met anderen.
Fysiotherapie Beens Groningen.
Deze fysiotherapiepraktijk opende eind 1996 haar deuren in het pand aan de Friesestraatweg 53 te Groningen. Naast gewone fysiotherapie is er in deze praktijk ook specialisatie aanwezig. Boven aan deze pagina onder het kopje Specialisatie" vindt u een overzicht van de specialisaties en de klachten die met deze specialisaties kunnen worden behandeld.
Haptotherapie: Fysiotherapie: Groningen: Welkom.
Praktijk voor Haptotherapie en Fysiotherapie gevestigd te Groningen. Deze website is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over haptotherapie en fysiotherapie en willen weten wat dit voor hen zou kunnen betekenen. Ik laat u kennismaken met de manier waarop ik werk als haptotherapeut fysiotheapeut en vertel iets over mijn visie en behandelmethodes.

Contacteer ons