Meer resultaten voor haptonomie groningen

 
haptonomie groningen
Fysiotherapie in Groningen Praktijken Hier Heb Ik Pijn.
Fysiotherapie Havenstraat Havenstraat 1B 9641BP Veendam Tel: 0598-633155 www.fysiotherapiehavenstraat.nl. Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken. Fysiotherapie Noorderbad Oosterhamrikkade 66 9714BG Groningen Tel: 050 5718400 www.fysionobad.nl. Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken. YorBody Fysiotherapie Groningen Atoomweg 6-8 9743AK Groningen Tel: 06 81062599 www.yorbody.nl.
goedkope hoeslakens voor boxspring
Praktijk Intacto voor Haptotherapie en Zwangerschapsbegeleiding te Groningen.
muur injecteren tegen vocht
VocalTouch Home.
Ruim 20 jaar geleden is ze haar muzikale loopbaan begonnen met hoofdvak Zang aan het conservatorium in Groningen en Amsterdam. Steeds meer geboeid geraakt door adem en stem is ze in 1997 afgestudeerd aan de academie voor Logopedie. Sindsdien verdiept ze zich in het waarnemen en ervaren van klank vanuit de Lichtenberger methode waaruit een groot deel van haar begeleiding bestaat. Ze volgt ook lessen bij Ingrid Voermans. De scholing Haptonomie-Gestalt bij Gosse Postma vormt een wezenlijke bijdrage in haar werk. Helena zingt in het Noord Nederlands Concertkoor NNCK onderdeel van het NNO. Fly me to the moon 57 seconden.: Liefde 1 minuut, 9 seconden.: Gentle rain 44 seconden.: Guten Abend 43 seconden.: Klankgeoriƫnteerd spreken en zingen. Haptonomie en Gestalt.
Simulatie
Hereweg 100.
Vrijwel iedere kamer wordt gedeeld met meerdere collega's. Op dit moment werken er een twintigtal therapeuten, trainers of adviseurs onder n dak. We hebben dan ook letterlijk van alles in huis. Onze doelstelling is het samenbrengen van verschillende stromingen in n huis.
sea life
Praktijk voor Haptotherapie in Friesland Groningen Drenthe.
En naar het verhaal van de moeder. Daarnaast wordt er geholpen om het lijfelijke contact te herstellen waardoor de baby zich weer kan openen voor het contact met allen die hem liefhebben. Meer informatie over haptonomie en haptotherapie kun je lezen op deze site.
poeder
Geraldine Otter, fysiotherapie dry needling haptonomie.
Mijn naam is Geraldine Otter en ik werk sinds 1988 als fysiotherapeute. Ik heb de opleiding fysiotherapie in Groningen gevolgd en vervolgens heb ik waarnemingen gedaan zowel in Nederland als in Duitsland. De meeste werkervaring heb ik opgedaan in een particuliere praktijk.
kredietkaart belfius
Paramedische Paramedische Praktijk Praktijk Noorderhoogebrug Noorderhoogebrug fysiotherapie, haptotherapie, haptotherapie fysiotherapie, en haptonomie haptonomie Groningen. Groningen. Untitled Documen
Openingstijden van Haptonoord Praktijk Voor Fysiotherapie En Haptonomie in Groningen Pagina 5/18.
Gerbrand Bakkerstraat 75 Groningen. voor Nek, Schouder en Armklachten Groningen. Paulus Potterstraat 46 Groningen. Bel voor een Haptonoord Praktijk Voor Fysiotherapie En Haptonomie in Groningen. Haptonoord Praktijk Voor Fysiotherapie En Haptonomie in Groningen snel gevonden en direct doorverbonden. Kaart vergroten Kaart verkleinen.
Psychologiepraktijk in combinatie met Haptonomie Psychologiepraktijk in combinatie met Haptonomie.
Ietje heeft de Haptonomische opleiding in Doorn gevolgd en daarna de psychologie studie aan de RUG in Groningen. Zelf kreeg ze als verwoed sportster volleybal, schaatsen, hardlopen te maken met een flinke hersenkneuzing door een harde val op het ijs. Gedwongen kreeg ze tijd om na te denken en na 20 jaar sportlessen te hebben gegeven, begon ze aan de opleiding Haptonomie en 4 jaar later aan Psychologie.
Haptotherapie Frank Everink.
Affectief bevestigd worden kan leiden tot bevestiging van je eigenheid, in het bijzonder om bevestiging van het vermogen tot het aangaan en onderhouden van liefdevolle relaties. Door jarenlange werkzaamheden heb ik in Groningen een netwerk opgebouwd waarin contact met een psychotherapeut, seksuoloog en psychiater ervoor kan zorgen dat aanvullende behandeling eventueel mogelijk is.

Contacteer ons