Resultaten voor haptonomie heerhugowaard

 
haptonomie heerhugowaard
Forum Heerhugowaard Huidige huurders.
Forum Heerhugowaard is voor u de juiste plek.: Mede door de toekomst van het Heerhugowaardse Stationsgebied. Het zorghart van Heerhugowaard. Waar mensen en zorg samenkomen. Ruime, veilige parkeergelegenheid. voor onze huurders. Op zoek naar een volledig verzorgde kantoorruimte? Bij Forum Heerhugowaard is het mogelijk!
waterkering
Home.
Praktijk voor haptonomie en psychosociale therapie. Werkplaats voor innerlijke rust. Er kunnen momenten zijn in uw leven waar bij u behoefte hebt aan persoonlijke ondersteuning. Het kan zijn dat u gevoelens van continue spanning, angst, onzekerheid of uitzichtloosheid heeft of regelmatig niet echt goed kunt voelen, uw lichaam ontkend, chronisch ziek of ontevreden bent.
bed beter
Praktijk Hapsis; praktijk voor haptonomie Heerhugowaard.
Praktijk Hapsis is dé praktijk voor haptonomie en haptotherapie in Heerhugowaard. Onze praktijk draagt deze naam niet voor niets; hapsis betekent tast, gevoel, gevoelsbeleving. Wij helpen je als je goed voelen niet meer vanzelfsprekend is en je daar graag verandering in wilt brengen.
wordpress website bouwen
Praktijk Hapsis voor Haptonomie en Haptotherapie in Heerhugowaard Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Praktijk Hapsis voor Haptonomie en Haptotherapie in Heerhugowaard. In Praktijk Hapsis te Heerhugowaard kunt u terecht voor kinderhaptotherapie, met allerlei klachten en problemen: fysiek, psychisch, relationeel, complex of minder complex. Praktijk Hapsis voor Haptonomie en Haptotherapie is geverifiëerd door eigenaar.
seo optimaliseren
haptonomie en haptotherapie.
En dat is goed, want onze missie is om haptonomie bredere bekendheid te geven, iedereen die haptonomie een warm hart toedraagt met elkaar te verbinden en een platform te bieden om kennis en ervaring te delen. Iedere abonnee draagt daaraan bij! Haptonomisch Contact Secretariaat Westdijk 28 1704 AK Heerhugowaard.
mortsel
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
krediet aanvragen
info.
Aandacht voor wat je voelt brengt jezelf weer in balans. zie ik als een proces; steeds meer ont-dekken van wie je bent en wat je wilt, zodat je naarmate je meer in contact bent met jezelf je meer bewust wordt van de innerlijke kracht die je hebt.
imac 27 inch
haptonomie Workshop Grenzen Nieuwsblad De Koerier.
Deze workshop wordt gegeven op zaterdag 3 maart van 13.00 15.00 uur, en op woensdagavond 7 maart van 19.30 21.30 uur. In beide gevallen is de locatie Studio Dru Yoga Heerhugowaard, unit 239 van het Zakenstation op Stationsplein 99. Voor meer informatie of aanmelding kun je contact opnemen met Praktijk Hapsis voor Haptonomie Haptotherapie via 072-7601535, of info@haptonomieheerhugowaard.nl.
spanplafond
Pofa.
Neem dan nu contact met ons op. De eerstvolgende mindfulness training start donderdagavond 31 januari! In de haptonomie wordt de mens als één geheel gezien: het lichaam, de gedachten en de emoties hangen allemaal met elkaar samen. De Vliegerstraat 3.
ontstoppen wc
Hapthotherapeut Noord-Holland AlleHaptonomen.nl. Hapthotherapeut Noord-Holland AlleHaptonomen.nl.
Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! Sorteer onderstaande tabel door te klikken op rubrieksnaam naam Haptotherapeut, adres, postcode, geslacht ed. Klik per praktijk door voor meer info.
lening

Contacteer ons