Zoeken naar haptonomie leeuwarden

 
haptonomie leeuwarden
Haptotherapeut in Leeuwarden haptotherapeut-info.nl.
Ik werk dan ook niet met. Tienstra Haptonomie Leeuwarden. Je kunt bij Margreet Tienstra terecht voor Haptotherapie, Coaching op Haptonomische basis, Workshops en Trainingen. Haptonomie Posthuma Leeuwarden. In de omgeving binnen 10 km. Ambulante Praktijk voor communicatie en haptonomie C.
yoga leeuwarden
Haptotherapie in Groningen praktijk van Vera Krouwels.
Zowel in het gesprek als in de aanraking of oefeningen kun je meer zicht krijgen op hoe je met jezelf omgaat en hoe je reageert op je omgeving. We onderzoeken hoe jij je weerbaarheid kunt vergroten en spanningen kunt loslaten.
relatietherapie leeuwarden

Vergoeding en kwaliteit. Personal Tuning Therapie. Over de praktijk. Vergoeding en kwaliteit. Personal Tuning Therapie. Over de praktijk. A andacht voor. Professionele Aandacht voor Uw Welzijn. Karin van der Burg. fysiotherapeut, master oncologie fysiotherapeut. f ysiotherapeut, gz-haptotherapeut. 8931 BT Leeuwarden.
Simulatie
Welkom Praktijk voor Haptonomie en Trainingen Trynwalden Gytsjerk.
De training wordt helemaal aangepast aan de wensen en doelstelling die je hebt. wil een laagdrempelige plaats zijn op Terschelling, een loket waar mensen terecht kunnen met vragen of hun verhaal kwijt kunnen over alles wat met kanker te maken heeft.'Wij' schenken Aandacht.' 2018 Praktijk voor Haptonomie en Trainingen Trynwalden Gytsjerk.
luchthavenvervoer prijs
Haptotherapie Coaching lid VVH Angelique Esser Leeuwarden 8921 AK, Haptotherapeuten.
Heide Praktijk voor Haptonomie G vd Laekwerterwei 2 8843 KA Spannum. Haptonomiepraktijk Basik/Ida Vermeulen Fearn 17 8603 DT Sneek. Soortgelijke bedrijven in de buurt. Web resultaten over Haptotherapie Coaching lid VVH Angelique Esser. Open Street View Routebeschrijving. Manuele Geneeskunde en Therapie Leeuwarden.
CO2 brandblussers
Wie ben ik Gerard Mintjes.
Daarnaast heb ik ervaring met en me verdiept in meditatie, non-dualiteit, zelfonderzoek, Rebalancing, haptonomie en yoga. Het werken met mensen heeft me altijd geboeid. In mijn leven begint dit steeds meer vorm te krijgen. Wat begon met zorgen voor verandert meer in meekijken en meevoelen in processen en bewustwording. Mijn eigen proces stroomt hierin altijd mee. In mei 2015 heb ik de opleiding Rebalancing afgerond. Rebalancing heeft me inspiratie gegeven en in contact met mezelf gebracht. Het heeft me inzicht gegeven in zowel mijn eigen proces als in de processen van een ander. Ik heb mijn praktijk aan huis gevestigd aan de rand van het centrum van Leeuwarden.
lening hypotheek simulatie
Haptotherapeut Esser Leeuwarden.
Mijn begeleiding draait om contact, bevestiging, het aanvaarden en waarderen van jezelf zoals jij bent. Contact dat je raakt, waardoor beweging en groei weer mogelijk worden. Lees hier meer over Angelique. De begeleiding vindt plaats in haar praktijk Haptotherapie Leeuwarden.
Contact.
De Oldehove, olieverf op doek. Anneke Burg Dijkstra. Praktijk voor haptonomie Leeuwarden. Als u hier een berichtje achterlaat met uw naam, E-mail adres en uw telefoonnummer, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Jel-An Burg en Hero Waalkens.
hapto haptonomie zwangerschap haptonomie leeuwarden.
lees meer over Groepen en Teams. Margreet Tienstra is haptotherapeut en biedt haptotherapie en coaching op basis van haptonomie in Leeuwarden: Al jong was ik gefascineerd door de relatie tussen verbale en non-verbale communicatie en de gevoelsmatige laag van interactie.
Fascia Van binnen-uit genezen.
Hieronder een summiere opsomming van gevolgde opleidingen en trainingen.: 4-jarige opleiding voor Fysiotherapie in Leeuwarden. 3-jarige specialisatie opleiding in de Haptonomie in Doorn. Training in de pre en postnatale zorg in Amersfoort. 3-jarige post-hbo opleiding in de Hypnotherapie aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Contacteer ons