Zoeken naar haptonomie leeuwarden

 
haptonomie leeuwarden
Haptotherapie Willy Konter, praktijk voor.
Wat is haptonomie? Hoe haptotherapie u kan helpen. Haptotherapie voor kinderen en ouderbegeleiding. Vergoedingen voor haptotherapie. Haptotherapie voor Friesland, Drenthe en Groningen. Welkom op de site van mijn haptotherapiepraktijk. Ik heet Willy Konter, ben Gezondheidszorg GZ haptotherapeut en sinds 2007 geregistreerd bij de Vereniging van Haptotherapeuten VVH. Ik ben al enige tijd werkzaam als haptotherapeut in Friesland in de omgeving van Leeuwarden en Drachten.
persoonlijke leningen
Haptonomie Posthuma ruimte, relatie en beweging.
Voor mensen die geen of onvoldoende balans hebben tussen het voelen en het denken en daardoor klachten ontwikkelen. Haptonomie Posthuma Emmakade 59 3e etage; lift aanwezig 8921 AG Leeuwarden 06 1268 4420 info@haptonomieposthuma.nl www.haptonomieposthuma.nl. Elske Posthuma GZ-haptotherapeut Emmakade 59 Leeuwarden.
inkt
Haptotherapeut Esser Leeuwarden.
Mijn begeleiding draait om contact, bevestiging, het aanvaarden en waarderen van jezelf zoals jij bent. Contact dat je raakt, waardoor beweging en groei weer mogelijk worden. Lees hier meer over Angelique. De begeleiding vindt plaats in haar praktijk Haptotherapie Leeuwarden.
haptotherapie groningen
Haptotherapeut in Leeuwarden haptotherapeut-info.nl.
Tienstra Haptonomie Leeuwarden. Je kunt bij Margreet Tienstra terecht voor Haptotherapie, Coaching op Haptonomische basis, Workshops en Trainingen. Haptonomie Tigchelaar Leeuwarden. GZ-haptotherapeut in Leeuwarden en Stiens. Het is mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen om te kijken of haptotherapie bij je past en of ik de.
Margreet Tienstra Tienstra Haptonomie.
2010 2016 Post-HBO Haptonomie en Haptotherapie Synergos in Amersfoort. 2005 2009 HBO Bachelor of Education NHL in Leeuwarden. 2004 2005 Propedeuse HBO Pedagogiek NHL in Leeuwarden. 1999 2004 Havo O.S.G. Piter Jelles in Leeuwarden. Wat is Haptonomie? Groepen en Teams.
Home Tienstra Haptonomie.
Margreet Tienstra is haptotherapeut en biedt haptotherapie en coaching op basis van haptonomie in Leeuwarden: Al jong was ik gefascineerd door de relatie tussen verbale en non-verbale communicatie en de gevoelsmatige laag van interactie. In mijn zoektocht naar meer duidelijkheid en begrip, kwam ik ruim tien jaar geleden op het spoor van de haptonomie.
Marianne Hooijdonk Praktijk voor Haptotherapie, Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding en Energetische Therapie.
Als je je afvraagt of haptotherapie iets voor jou is, kan je doorklikken naar de veelgestelde vragen. Ik ben een erkende geregistreerde GZ-haptotherapeut en bied individuele behandelingen, zwangerschapsbegeleiding en ouder en kindbegeleiding in de leeftijd van 0 tot 1 jaar.
WILMA Haptonomie Tigchelaar.
Ik ben Wilma Tigchelaar en ben in 1973 geboren. Ik ben samen met mijn ouders, broer en zus opgegroeid in Stiens. Na het VWO ben ik in Nijmegen fysiotherapie gaan studeren. Na de opleiding ben ik gaan werken in Leeuwarden in een praktijk voor fysiotherapie.
Haptotherapie Friesland gevestigd in Leeuwarden en Goutum.
In 1997 is Haptotherapie in Leeuwarden en Goutum met een praktijk gestart. Maak een afspraak. Krijgt u vergoeding? Wat anderen zeggen.: Afke, je hebt ongelooflijk veel voor mij betekend. Je bent voor mij een therapeutische moeder, een veilige plek om naar toe te gaan. Ik kom van heel ver en heb erg veel meegemaakt en jij hebt me keer op keer laten voelen dat ik goed ben zoals ik ben en dat het veilig is om te voelen wat er is en dat ik mijn eigen ruimte/plek in mag nemen. Je hebt me altijd gesteund en gestimuleerd en mij geholpen om in mijn kracht te staan. Je bracht me altijd terug naar mijn basis om van daaruit te leven. Ik ben je hier ontzettend dankbaar voor, dat is niet in woorden uit te drukken. Afke is heel gevoelvol. Hierdoor voel ik de ruimte om alles er te laten zien. Haptonomie bij Afke heeft mij geholpen om gevoel en verstand in balans te krijgen.

Contacteer ons