Meer resultaten voor haptonomie leeuwarden

 
haptonomie leeuwarden
Haptotherapie And Coaching Lid Vvh Angelique Esser Leeuwarden, Nederland.
Recenseer Haptotherapie Coaching lid VVH Angelique Esser in Leeuwarden, Nederland! Deel je ervaringen bij Haptotherapie Coaching lid VVH Angelique Esser met je vrienden of ontdek meer Diversen in Leeuwarden, Nederland. Schrijf een recensie. Ontdek meer locaties. op Margaretha De Heerstraat.
relatietherapie leeuwarden
Manueel therapeut in Leeuwarden manueeltherapeut-info.nl.
Manuele en fysiotherapie Maatschap Minnema Leeuwarden. Maatschap Minnema is een groepspraktijk in Leeuwarden waar u terechtkunt voor behandeling door manueel therapeuten die zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor. In de omgeving binnen 20 km. Manuele Therapie t Hoen Drachten. Praktijk voor Manuele Therapie, McKenzie therapie en Dry Needling. Vellinga A Th Heerenveen. Vellinga Adfysio is een PlusPraktijk met een groot scala aan dienstverlening onder een dak. De praktijk heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van een. Moleneind Fysio en Manueletherapie Drachten. Bij ons kunt u terecht voor algemene Fysiotherapie, Manuele therapie, Medische trainingstherapie, Sportrevalidatie, Bekkentherapie, Haptonomie, Kinderfysiotherapie.,
assertiviteitstraining leeuwarden
eft relatietherapie eft relatietherapie haptotherapie friesland.
Als ik aan het werk ben en de telefoon niet opneem, kun je een bericht achterlaten op de voicemail. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug. Haptonomie omgeving Leeuwarden, Terschelling, Friesland, Gytsjerk, Oentsjerk, M√Ľnein, Aldtsjerk, Wyns, Ryptsjerk, Tytsjerk, Tytsjerksteradiel, Dokkum, Burgum.
relatietherapie leeuwarden
Haptonomie Posthuma ruimte, relatie en beweging.
Voor mensen die geen of onvoldoende balans hebben tussen het voelen en het denken en daardoor klachten ontwikkelen. Haptonomie Posthuma Emmakade 59 3e etage; lift aanwezig 8921 AG Leeuwarden 06 1268 4420 info@haptonomieposthuma.nl www.haptonomieposthuma.nl. Elske Posthuma GZ-haptotherapeut Emmakade 59 Leeuwarden.
lenen
Welkom Praktijk voor Haptonomie en Trainingen Trynwalden Gytsjerk.
De training wordt helemaal aangepast aan de wensen en doelstelling die je hebt. wil een laagdrempelige plaats zijn op Terschelling, een loket waar mensen terecht kunnen met vragen of hun verhaal kwijt kunnen over alles wat met kanker te maken heeft.'Wij' schenken Aandacht.' 2018 Praktijk voor Haptonomie en Trainingen Trynwalden Gytsjerk.
majestic seo
Contact.
De Oldehove, olieverf op doek. Anneke Burg Dijkstra. Praktijk voor haptonomie Leeuwarden. Als u hier een berichtje achterlaat met uw naam, E-mail adres en uw telefoonnummer, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Jel-An Burg en Hero Waalkens.
nordvpn
Greetje Bosma Winters Praktijk voor Fysiotherapie Kollum Grijpskerk.
In 1982 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Academie voor Fysiotherapie in Leeuwarden. Daarna ben ik gaan werken in de praktijk van mevrouw Douma in Kollum. Deze praktijk heb ik samen met mevrouw H. Bok in 1986 overgenomen. Na mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik nog diverse andere post HBO-opleidingen gevolgd om mij verder te bekwamen in de manueeltherapie en het behandelen van mensen met chronische pijn klachten. Manueel Therapie Maitland. Cyriax aan de Ned. Academie voor Orthopedische Geneeskunde. Neuromobilisaties aan Het Neuro Orthopedisch Instituut. Humane Bewegingsfunctionaliteit combinatie van haptonomie en ontspanning.
expert tv aanbieding
Zwangerschapscursus opvoedpuntleeuwarden.
Haptonomische zwangerschapsbegeleiding is geen groepscursus, je volgt de begeleiding als ouderpaar. De Mensendieck-zwangerencursus helpt je om je bewust te worden van je lichaam en biedt houdings en bewegingsoefeningen voor tijdens de zwangerschap en om je voor te bereiden op de bevalling.
goedkope lening op afbetaling
Bedrijven Emmastate Leeuwarden. Bedrijven Emmastate Leeuwarden.
Kantoorverzamelgebouw en bedrijvencentrum de Emmastate. Hieronder vindt u een lijst met een aantal van de gevestigde bedrijven in de Emmastate in Leeuwarden. Klik op de naam van het bedrijf en u wordt doorverwezen naar de desbetreffende website. Acupunctuur de Graaf.
dakwerker
Haptotherapeut in Leeuwarden haptotherapeut-info.nl.
Ik werk dan ook niet met. Tienstra Haptonomie Leeuwarden. Je kunt bij Margreet Tienstra terecht voor Haptotherapie, Coaching op Haptonomische basis, Workshops en Trainingen. Haptonomie Posthuma Leeuwarden. In de omgeving binnen 10 km. Ambulante Praktijk voor communicatie en haptonomie C.
schoorsteenveger antwerpen prijs

Contacteer ons