Zoeken naar haptonomie oss

 
haptonomie oss
Psychologenpraktijk van Raak.
Mocht ik door ziekte of vakantie onverhoopt niet in staat zijn uw behandeling voort te zetten heb ik heldere afspraken met collega Andre Middendorp, eveneens GZ psycholoog. Andre heeft een Psychologenpraktijk klik hier in Cuijk, de vervanging kan zo nodig plaatsvinden in Oss of Nijmegen.
lenen
Praktijk Den Hoogen Haptotherapie.
Haptotherapie komt voort uit de haptonomie en houdt zich bezig met de ontwikkeling van het gevoelsleven en in ruimere zin met gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen. Haptotherapie geeft inzicht in je menselijk bestaan; over hoe je in het leven staat en hoe je je hebt ontwikkeld.
dons dekbed
Haptonomie Maasland in Oss.
Haptonomie Maasland uit de rubriek coaching uit Oss is gevestigd aan de Schadewijkstraat 6 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45774261. Diensten en producten voor coaching. Trefwoorden die horen bij Haptonomie Maasland zijn o.a.: praktijk voor haptonomie.
hergroeperen kredieten
Haptonomie Gespecialiseerde fysiotherapie in Nederland.
Medifit Oss Opaalweg 168 5345SC Oss Tel: 0412-636234. Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken. Fysiotherapie Schmitz Hibbbertsstraat 22 7481JD Haaksbergen Tel: 0535721763 www.fysiotherapieschmitz.nl. Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken. FysioPlus De Wolkenkrabber Deltastraat 2 1078PC Amsterdam Tel: 0206794497 www.fysioplus.nl. Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken. FysioBerlicum Milrooijseweg 61 5258KG Berlicum Tel: 0735032986 www.fysioberlicum.nl. Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken. De Lange Brink, Fysiotherapie / Fys'Optima' Soest Lange Brinkweg 63a 3764AB Soest Tel: 06-45772632 www.delangebrink.nl/fysiotherapie. Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken. Knooppunt-Centrum voor gezondheid Venray Langstraat 54 5801AE Venray Tel: 0478-729932. Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken. Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen. Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina. De laatste update van deze pagina was op donderdag 3 januari 2019. We hebben 29 praktijken gevonden met de specialisatie haptonomie.
direct geld lenen zonder vragen
Fysiotherapie Uden Gezondheidscentrum Uden.
Een brede kijk op zorg waarin samenwerking binnen ons team en met zorgverleners daarbuiten, een persoonlijke benadering, het werken vanuit de nieuwste inzichten en een servicegerichte houding centraal staan. Zowel volwassenen als kinderen kunnen in de praktijk terecht bij onze therapeuten die allen zijn gespecialiseerd in een deelgebied van het vak fysiotherapie of ergotherapie.
nazicht brandblussers
Home.
bij Haptonomie Maasland, praktijk voor haptotherapie, coaching in persoonlijke ontwikkeling, en begeleiding bij studiekeuze, relatietherapie, schoolkeuze en beroepskeuze in regio Oss en Den Bosch s-Hertogenbosch. Haptonomie is de leer van de tastzin en het gevoelsleven zie hier. De meeste mensen kennen de haptonomie van de toepassing in sportcoaching.
Haptotherapie Nijmegen en Oss.
Wanneer u komt naar de haptotherapie praktijk van Raak in Nijmegen kunt u gerust zijn van een professionele en daadkrachtige aanpak. Graag maak ik kennis met u, dus belt u gerust voor een afspraak. Welkom bij de praktijk van Anita van Raak.
Haptonomie Oss Ontdek hoe u de weg van de moeiteloosheid kunt bewandelenHaptonomie Oss Ontdek hoe u de weg van de moeiteloosheid kunt bewandelen. Haptonomie Oss Ontdek hoe u de weg van de moeitelooshe
Het ervaren wat een aanraking met ons kan doen, geeft langzaam inzicht hoe we die kracht voor onszelf kunnen gebruiken. Het is mooi hoe Haptonomie ons met deze innerlijke kracht in contact brengt. Geplaatst in Geen categorie Geef een reactie Adempauze.
Hulp bij: in Oss haptotherapeut-info.nl.
Praktijk voor haptotherapie begeleiding bij verlies en verandering Christine Buschgens. Praktijk voor haptotherapie en begeleiding bij verlies, rouw en verandering. Doelenstraat 18 G, Utrecht. 0650 240 131. Haptonomie Maasland Oss. Zit je niet lekker in je vel in je werk of privé?
Haptonomie Maasland antonjurgenshuis.
Verder heeft de therapeut een brede kennis en ervaring: hij is zowel geschoold in haptonomie, als psychologie. Hij heeft zowel ervaring in het bedrijfsleven, als de zorgsector en het onderwijs. In het Anton Jurgenshuis vindt u huisartsen, zorg en hulpverleners onder één dak. Een echt zorgcentrum met een lange historie, mooi centraal gelegen in Oss en vlakbij het NS Station.

Contacteer ons