Zoeken naar haptonomie oss

 
haptonomie oss
Haptonomie Oss.
Ineke Alards, verloskundige Adres: Westhaag 5 Postcode: 5346 LA Oss Telefoon: 0412-651547 E-mail: inekealards@zonnet.nl BIG registratie nummer: 99038140203 VBAG Lidmaatschapsnummer: 21507003 RBCZ: 912029R, hieronder valt ook de TCZ KvK-nummer: 59501707. Naam: E-mail: Telefoon: Vragen: Vraag versturen. Westhaag 5 nbspnbspnbspnbspnbspnbspnbsp 5346 LA nbspnbspnbspnbspnbspnbspnbsp Oss nbspnbspnbspnbspnbspnbspnbsp T 0412 651547 nbspnbspnbspnbspnbspnbspnbsp E inekealards@zonnet.nl.
lening
Home.
bij Haptonomie Maasland, praktijk voor haptotherapie, coaching in persoonlijke ontwikkeling, en begeleiding bij studiekeuze, relatietherapie, schoolkeuze en beroepskeuze in regio Oss en Den Bosch s-Hertogenbosch. Haptonomie is de leer van de tastzin en het gevoelsleven zie hier. De meeste mensen kennen de haptonomie van de toepassing in sportcoaching.
puzzels
meer info formulier Medifit.
tekenen
Haptonomie Maasland antonjurgenshuis.
Verder heeft de therapeut een brede kennis en ervaring: hij is zowel geschoold in haptonomie, als psychologie. Hij heeft zowel ervaring in het bedrijfsleven, als de zorgsector en het onderwijs. In het Anton Jurgenshuis vindt u huisartsen, zorg en hulpverleners onder één dak. Een echt zorgcentrum met een lange historie, mooi centraal gelegen in Oss en vlakbij het NS Station.
Haptonomie Oss.
In feite is haptonomie geen geneeswijze of therapie maar een benaderingswijze: hoe gaan we bijvoorbeeld met elkaar om, in hoeverre staan wij in contact met onszelf. Haptonomie heeft verschillende vormen van begeleiding/therapie. Meer informatie over deze vormen staat onder het kopje Begeleiding. Westhaag 5 nbspnbspnbspnbspnbspnbspnbsp 5346 LA nbspnbspnbspnbspnbspnbspnbsp Oss nbspnbspnbspnbspnbspnbspnbsp T 0412 651547 nbspnbspnbspnbspnbspnbspnbsp E inekealards@zonnet.nl.
Haptotherapie Nijmegen en Oss Anita van Raak-Krol.
Daarna ben ik opgeleid tot Haptotherapeut: Frans Veldman jr. 89-92 en Opleiding voor Haptonomie te Doorn02-03. Mijn scholing in de seksuologische hulpverlening: RINO 95 bij Willeke Bezemer en VDO 01-02 bij Marijke IJff, cursus Systeem en Seks 11 bij Marianne Emmelkamp, cursus Seksverslaving 15 bij Gertjan van Zessen.
Haptotherapeut in Oss haptotherapeut-info.nl.
Praktijk voor haptotherapie begeleiding bij verlies en verandering Christine Buschgens. Praktijk voor haptotherapie en begeleiding bij verlies, rouw en verandering. Doelenstraat 18 G, Utrecht. 0650 240 131. Haptonomie Maasland Oss. Zit je niet lekker in je vel in je werk of privé?
Haptonomie Oss.
Ik ben Ineke Alards en van 1993 tot 2014 ben ik werkzaam geweest als verloskundige in Oss bij de verloskundigenpraktijk Lucina. In 1988 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de haptonomie. Met name de zwangerschapsbegeleiding op haptonomische basis had mijn interesse omdat het de enige zwangerschapsbegeleiding is waarin contact wordt gemaakt met het kind.
Haptotherapie Nijmegen en Oss.
Wanneer u komt naar de haptotherapie praktijk van Raak in Nijmegen kunt u gerust zijn van een professionele en daadkrachtige aanpak. Graag maak ik kennis met u, dus belt u gerust voor een afspraak. Welkom bij de praktijk van Anita van Raak.

Contacteer ons