Resultaten voor haptonomie sneek

 
haptonomie sneek
Over Petra Akkersdijk Praktijk Akkersdijk.
Met Praktijk Akkersdijk bied ik haptotherapie, een begeleidingsvorm gebaseerd op de principes van de haptonomie, de leer van het menselijk gevoel en gevoelsleven. Balans tussen denken voelen en handelen. Daarnaast geef ik authentieke Hatha yogalessen, voor mensen van alle leeftijden. Mijn praktijk is gevestigd in Sneek.
lening
Haptonomiepraktijk Sneek.
Tijdens mijn opleiding Haptonomie heb ik geleerd om alle rollen vanuit mijn gevoel te leven en contact te houden met mijn lichaam en ik leer nog elke dag. Door mijn ervaringen met haptonomie ben ik zo enthousiast geworden dat ik in 2007 mijn eigen praktijk ben begonnen.
Inktpatroon
Fysio4U Emrik Suichies.
Emrik Suichies werkt de laatste 29 jaar als manueel therapeut, fysiotherapeut, functionele osteopathie, haptotherapeut, biofysisch geneeskundige, orthomoleculair therapeut, internationaal trainer Biofysische geneeskunde en Yin Yoga docent bij Fysio4U in Sneek. Gedurende zijn werk als therapeut heeft hij altijd veel verbinding gehad met het docentschap en het delen van kennis.
nieuwsblad puzzel
Wie zijn wij?
Toen Carolien met de haptonomie opleiding begon, was ik er zelf nogal sceptisch over, nuchter als ik ben. Maar gaandeweg begon het bij me te leven, ging ik er anders naar kijken en werd mijn eigen gevoelsleven ook meer aangesproken.
Amsterdam: haptotherapiepraktijk in Centrum-Oost en West Carolien van Dijk en Arno Tromp.
Toen Carolien met de haptonomie opleiding begon, was ik er zelf nogal sceptisch over, nuchter als ik ben. Maar gaandeweg begon het bij me te leven, ging ik er anders naar kijken en werd mijn eigen gevoelsleven ook meer aangesproken.
Haptotherapeut in Sneek haptotherapeut-info.nl.
Alle Haptotherapeuten In de regio.: Kaart weergeven Haptotherapeut in Sneek. Haptotherapie, ruimte voor ontplooiing. Monique van Hal, haptotherapie geeft ruimte om stil te staan bij en vertrouwd te worden met, je gevoelens en persoonlijke beleving. Dat geeft ontspanning waardoor je. Jan Lutmastraat 4, Groningen. Haptotherapie Fysiotherapie Manuele therapie Energetische therapie Natuurgeneeswijzen Zwangerschapsbegeleiding. In de omgeving binnen 15 km. Ambulante Praktijk voor communicatie en haptonomie C.
Haptotherapie Haptotherapeut Sneek gemeente Sudwest Fryslan Zorgaanbieders.nl.
dinsdag 03 april 2018. Home Haptotherapie Sneek. Klik hier voor een overzicht van beste zorgaanbieders bij u in de regio! U vindt hier informatie over meer dan 1000 aandoeningen. Bekijk bijsluiters en werking van meer dan 1000 medicijnen. U vindt hier informatie en tips over diverse medische aspecten. Zoek en vind uw zorgaanbieder bij u in de buurt of in een bepaalde regio. PRAKTIJK VOOR HAPTOTHERAPIE. POSTMA GOSSE A. 8831KP, WINSUM FR. NOORDEN HAPTOTHERAPIEPRAKTIJK HET. PRAKTIJK VOOR HAPTOTHERAPIE. De Tolve 88. HAPTOTHERAPIE COACHING LID VVH ANGELIQUE ESSER. Margaretha de Heerstraat 2. 4 Gang van zaken. 5 Haptonomie en Haptotherapie.
Home Praktijk Akkersdijk.
Met Praktijk Akkersdijk bied ik haptotherapie, een begeleidingsvorm gebaseerd op de principes van de haptonomie, de leer van het menselijk gevoel en gevoelsleven. Balans tussen denken voelen en handelen. Daarnaast geef ik, als gecertificeerde yogadocente, authentieke Hatha yogalessen, voor mensen van alle leeftijden. Mijn praktijk is gevestigd in Sneek.

Contacteer ons