Resultaten voor haptonomie sneek

 
haptonomie sneek
Amsterdam: Oud-West Carolien van Dijk en Arno Tromp.
Carolien We werken al 25 jaar samen in onze praktijk voor haptotherapie, eerst in Sneek en de laatste jaren weer in Noord-Holland. Voor mij gaat het in de haptonomie om het bewust te zijn van wie je bent. Daarmee bedoel ik hoe je denkt, voelt en doet.
beste lening
Wie zijn wij? Haptotherapie op het Water.
Toen Carolien met de haptonomie opleiding begon, was ik er zelf nogal sceptisch over, nuchter als ik ben. Maar gaandeweg begon het bij me te leven, ging ik er anders naar kijken en werd mijn eigen gevoelsleven ook meer aangesproken.
slotenmaker hove
Home Haptonomie praktijk Sneek.
Haptonomie praktijk Sneek. Ik heb tijdelijk een patiƫntenstop., een consult aanvragen is dus niet mogelijk. Wat is Haptonomie? Haptonomie is een wetenschap die de wetmatigheden van het menselijke gevoelsleven bestudeert. Haptonomie is een samenvoeging van twee Griekse begrippen Hapsis gevoel, tast en Nomos wet.
AdWords
Adressenlijst Haptonomie Haptonomie.
8445 SN Heereveen. 8913 CZ Leeuwarden. Fonteinland 7 c. 8607 GK Sneek. 8605 CR Sneek. Burgemeester de Hooppark 7. 8604 ZN Sneek. 8601 BG Sneek. De Heer E. v Haptonomie Korte Rogstraat 2B 5361 GJ GRAVE info@haptonomie.com Telefoon 0033 0676809852.
geld
Haptotherapeut in Sneek haptotherapeut-info.nl.
Alle Haptotherapeuten In de regio.: Kaart weergeven Haptotherapeut in Sneek. Ruimte voor Ontpooiing, Haptotherapie en Coaching. Monique van Hal, haptotherapie geeft ruimte om stil te staan bij en vertrouwd te worden met, je gevoelens en persoonlijke beleving. Dat geeft ontspanning waardoor je. Jan Lutmastraat 4, Groningen. Haptotherapie Fysiotherapie Manuele therapie Energetische therapie Natuurgeneeswijzen Zwangerschapsbegeleiding. In de omgeving binnen 15 km. Ambulante Praktijk voor communicatie en haptonomie C.
Haptotherapie Jeannette Rietberg.
Haptotherapie maakt gebruik van de fenomenen van de haptonomie. Haptonomie is de leer van de tast, het gevoel en het gevoelsleven. Deze drie aspecten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo houdt de haptonomie zich bezig met aanraken en aangeraakt worden, met voelen en gevoelens die hierdoor teweeggebracht worden.
Haptotherapie Haptotherapeut Sneek gemeente Sudwest Fryslan Zorgaanbieders.nl.
woensdag 08 augustus 2018. Home Haptotherapie Sneek. Klik hier voor een overzicht van beste zorgaanbieders bij u in de regio! U vindt hier informatie over meer dan 1000 aandoeningen. Bekijk bijsluiters en werking van meer dan 1000 medicijnen. U vindt hier informatie en tips over diverse medische aspecten. Zoek en vind uw zorgaanbieder bij u in de buurt of in een bepaalde regio. PRAKTIJK VOOR HAPTOTHERAPIE. POSTMA GOSSE A. 8831KP, WINSUM FR. NOORDEN HAPTOTHERAPIEPRAKTIJK HET. PRAKTIJK VOOR HAPTOTHERAPIE. De Tolve 88. HAPTOTHERAPIE COACHING LID VVH ANGELIQUE ESSER. Margaretha de Heerstraat 2. 4 Gang van zaken. 5 Haptonomie en Haptotherapie.
Over Petra Akkersdijk Praktijk Akkersdijk.
Met Praktijk Akkersdijk bied ik haptotherapie, een begeleidingsvorm gebaseerd op de principes van de haptonomie, de leer van het menselijk gevoel en gevoelsleven. Balans tussen denken voelen en handelen. Daarnaast geef ik authentieke Hatha yogalessen, voor mensen van alle leeftijden. Mijn praktijk is gevestigd in Sneek.
Fysio4U Haptotherapie.
Stoelmassage op de werkvloer. Locatie Kleinzand 151, Sneek. Wat is haptotherapie? Haptotherapie heeft als uitgangspunt: bewust voelen en ervaren. De therapie richt zich dus op zowel het lichaam, de emoties als het denken. Het maakt gebruik van de inzichten van de haptonomie leer van de tastzin.

Contacteer ons