Op zoek naar haptonomie sneek?

 
haptonomie sneek
Wie zijn wij?
Toen Carolien met de haptonomie opleiding begon, was ik er zelf nogal sceptisch over, nuchter als ik ben. Maar gaandeweg begon het bij me te leven, ging ik er anders naar kijken en werd mijn eigen gevoelsleven ook meer aangesproken.
leningen
Home Haptonomie praktijk Sneek.
Haptonomie praktijk Sneek. Ik heb tijdelijk een patiƫntenstop., een consult aanvragen is dus niet mogelijk. Wat is Haptonomie? Haptonomie is een wetenschap die de wetmatigheden van het menselijke gevoelsleven bestudeert. Haptonomie is een samenvoeging van twee Griekse begrippen Hapsis gevoel, tast en Nomos wet.
Tracker
Suo Marte Fysiotherapie Osteopathie Ademtherapie Handtherapie Haptotherapie Hypnotherapie Mindfulness. Layer 1. Layer 1. Layer 1. Layer 1. Layer 1. Layer 1. Layer 1. Layer 1. Layer 1. Layer 1. Layer 1
De therapie is geschikt voor volwassenen en kinderen. Kinderen verstaan de taal van de haptonomie goed omdat hun verstand nog niet de boventoon voert. Voor informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met Petra Akkersdijk, telefonisch 06 30 33 42 27 of via de mail haptonomie@suo-marte.nl. Praktijk Akkersdijk, Keizersmantel 447, 8607 GK SNEEK.
telegraaf
Over Petra Akkersdijk Praktijk Akkersdijk.
Met Praktijk Akkersdijk bied ik haptotherapie, een begeleidingsvorm gebaseerd op de principes van de haptonomie, de leer van het menselijk gevoel en gevoelsleven. Balans tussen denken voelen en handelen. Daarnaast geef ik authentieke Hatha yogalessen, voor mensen van alle leeftijden. Mijn praktijk is gevestigd in Sneek.
Home Praktijk Akkersdijk.
Met Praktijk Akkersdijk bied ik haptotherapie, een begeleidingsvorm gebaseerd op de principes van de haptonomie, de leer van het menselijk gevoel en gevoelsleven. Balans tussen denken voelen en handelen. Daarnaast geef ik, als gecertificeerde yogadocente, authentieke Hatha yogalessen, voor mensen van alle leeftijden. Mijn praktijk is gevestigd in Sneek.
Fascia Van binnen-uit genezen.
Tijdens de fysiotherapie opleiding kregen we les in de haptonomie. Dat raakte mij enorm, dus gelijk na mijn opleiding heb ik deze specialisatie richting gevolgd. Toen ik eenmaal werkzaam was in de fysiotherapie, eerst in particuliere praktijken en daarna in het Antonius ziekenhuis te Sneek, kwam de diepe vraag in mij op: waarom knapt de ene persoon wel op na mijn behandelingen en de ander niet, terwijl ze ogenschijnlijk de zelfde klachten hebben?
Fysio4U Emrik Suichies.
Hij is directeur van het New Health Centre Sneek waar ongeveer 30 zorgprofessionals werken als fysiotherapeuten, bedrijfs artsen, natuurgeneeskundigen, massagetherapeuten, acupuncturisten, yogadocenten en shiatsu therapeuten samenwerken om het zelf herstellend vermogen van de mens te initiƫren. Global Healthcare will increase her power when everyone in the world, feels and can move their qi or informationfields in the right way, with the right flow of the heart and the best intention!
Haptotherapeut in Sneek haptotherapeut-info.nl.
Vind haptotherapeuten in jouw regio. Kaart weergeven Haptotherapeut in Sneek. Ruimte voor Ontpooiing, Haptotherapie en Coaching. Monique van Hal, haptotherapie geeft ruimte om stil te staan bij en vertrouwd te worden met, je gevoelens en persoonlijke beleving. Dat geeft ontspanning waardoor je. Jan Lutmastraat 4, Groningen. Haptotherapie Fysiotherapie Manuele therapie Energetische therapie Natuurgeneeswijzen Zwangerschapsbegeleiding. In de omgeving binnen 15 km. Ambulante Praktijk voor communicatie en haptonomie C.

Contacteer ons