Resultaten voor haptonomie uden

 
haptonomie uden
Haptonomie Uden De Telefoongids.
Geopend op Donderdag 2. Geopend op Vrijdag 2. Toon 1 resultaten. Haptonomie in Uden. Haptonomie in Uden. Praktijk voor Dieben I J Haptotherapie. Sieberg 236, 5403WC, Uden. Beoordeel dit bedrijf. 06-42103168 Toon nummer. 24 resultaten binnen een straal van Uden.
auto lening
Haptonomie Uden Hoogopgeleide haptonomen Uden.
Fysiotherapie op haptonomische basis bij Gezondheidscentrum Uden. Wat is haptonomie. Haptonomie betekent letterlijk de leer van het menselijk gevoel en gevoelsleven. Tijdens ons hele leven speelt de gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen een grote rol. Haptonomie gaat over het mens zijn in contact.
ad
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
3d pen
Haptotherapeut in Uden haptotherapeut-info.nl.
De 1 manier om de beste haptotherapeuten te vinden in jouw regio. Kaart weergeven Haptotherapeut in Uden. Haptonomie Maasland Oss. Zit je niet lekker in je vel in je werk of privé? Pieker je veel en kom je niet verder?
Haptotherapie, Haptotherapie is gebaseerd op Haptonomie.
Haptotherapie is gebaseerd op de Haptonomie. De begrippen haptonomie en haptotherapie worden vaak met elkaar verward. Haptonomie is de leer van de tast, haptotherapie is de toepassing van deze inzichten binnen therapeutische processen. Haptotherapie maakt mensen bewust van wat zij voelen.
Locatie Uden.
Uw mening telt! Ook in Uden staan wij voor u klaar! Onze praktijk in Uden heet Gezondheidscentrum Uden. Hier kunt u terecht voor fysiotherapie, oedeemtherapie, bekkengerichte therapie, fysiotherapie op haptonomische basis, fysiotherapie gericht op ouderen, ergotherapie, acupunctuur en onze kinderpraktijk.
Vrouw in Uden haptotherapeut-info.nl.
De 1 manier om de beste haptotherapeuten te vinden in jouw regio. Kaart weergeven Vrouw in Uden. Visens Haptotherapie Oss. Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische Massage. In de omgeving binnen 20 km. Mariette Bogaers haptonomie en therapie Cuijk. Persoonlijke begeleiding vanuit haptonomie en dieptetherapie.
Start.
Instituut voor toegepaste haptonomie. Maatschappelijk Werker, Technisch professionele richting. Thim van der Laan. Academie voor lichamelijke opvoeding. 1e graads docent, lichamelijke opvoeding. De sessies gesprekken en behandeling zullen plaatsvinden in deze praktijkruimte aan huis. Voor een sfeerimpressie van de praktijk, bekijk de fotogalerij hiernaast. Folder haptotherapie bij burnout. Aanmelden voor haptotherapie kan zowel zonder als met verwijzing van uw huisarts en/of specialist. Indien gewenst kan er met hen contact worden opgenomen. De kosten bedragen 70, per consult. Welkom op de website van de praktijk voor haptotherapie Uden.

Contacteer ons