Zoeken naar haptonomie wijchen

 
haptonomie wijchen
Welkom InVerbinding, Praktijk voor Authentieke Haptonomie Wijchen.
Welkom op de site van InVerbinding, Praktijk voor Authentieke Haptonomie in Wijchen van. Hetty van Dalen-Wilkens. Haptonomie is voor mensen van alle leeftijden. Het helpt je bij jouw persoonlijke vragen of klachten en in verschillende situaties en levensfasen. Je kunt bij InVerbinding terecht voor.:
lening op afbetaling
Suzan Groen, praktijk voor haptonomie Wijchen Nationale Zorggids.
Door gebruik te maken van onze website geef je toestemming voor de aanwezigheid ervan. Suzan Groen, praktijk voor haptonomie Wijchen. Suzan Groen, praktijk voor haptonomie Wijchen. 6604 EB Wijchen. Suzan Groen, praktijk voor haptonomie Wijchen. 6604 EB Wijchen. Routebeschrijving naar hier.
gps
De Praktijk InVerbinding, Praktijk voor Authentieke Haptonomie Wijchen.
De entree vind je aan de rechter kant van het huis. Het logo van InVerbinding staat in het raam. In de wachtkamer neem je plaats op het bankje; daar staat koffie of thee voor je klaar en er is een muziekje.
kruiswoordraadsel oplossen
Over Hetty InVerbinding, Praktijk voor Authentieke Haptonomie Wijchen.
Tijdens aanvullende cursussen kwam ik in aanraking met de authentieke haptonomie en ik raakte geboeid door de extra mogelijkheden van deze benadering. De haptonomie heb ik stap voor stap in mijn leven, zijnswijze en werk geïntegreerd. Dit heeft ertoe geleid dat ik nu enkel nog haptotherapeutisch werk onder de naam InVerbinding, Praktijk voor Authentieke Haptonomie te Wijchen.
Prakt. Authentieke Haptonomie Hetty van Dalen-Wilkens in Wijchen Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Prakt. Authentieke Haptonomie Hetty van Dalen-Wilkens in Wijchen. Algemene indruk van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Prakt. Authentieke Haptonomie Hetty van Dalen-Wilkens Wijchen. Meester van Coothlaan 3.
Specialisten van Haptonomie Wijchen in Wijchen.
Haptonomie Wijchen Wijchen. Haptonomie Wijchen Wijchen. Adres Saltshof 1101. 6604 EB Wijchen. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn nog geen waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Er is 1 specialist werkzaam bij Haptonomie Wijchen.: Zorginstelling Haptonomie Wijchen, Wijchen.
Contact met Hetty InVerbinding, Praktijk voor Authentieke Haptonomie Wijchen.
Contact met Hetty. InVerbinding, Praktijk voor Authentieke Haptonomie Wijchen is sinds begin 2015. gevestigd in een nieuw onderkomen. Het ligt zeer rustig en landelijk aan de Woordsesteeg. Praktijk voor Authentieke Haptonomie Wijchen. Hetty van Dalen-Wilkens. Woordsesteeg 13 B, 6605 JB Wijchen.

Contacteer ons