Resultaten voor haptonomie cursus

 
haptonomie cursus
Ars Vivendi Haptonomie en Haptotherapie in Gouda.
Naast mijn werk als haptotherapeut geef ik les aan de academie voor haptonomie in Doorn en werk ik als trainer en coach voor het LTC, een trainingsbureau van Achmea. Voor mij gaat het in essentie over het maken van ├ęcht contact.
fleece dekbedovertrek
Kennismaken haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
Open dag 15 juni 2019. Open dag 6 april 2019. Ben je nieuwgierig naar Haptonomie en naar de Academie? Je bent welkom op een van onze korte cursussen, workshops of open dagen. In het linkermenu vind je al onze cursussen.
Farming Simulator
Cursus Ouders, kinderen haptonomie'Haptonomische' begeleiding rondom zwangerschap en geboorte.
In de cursus Ouders, kinderen haptonomie leer je hoe je met behulp van de haptonomie ook in de jaren na de zwangerschap en de bevalling het contact met je kind kunt verdiepen. De cursus is een mooie en leerzame ervaring voor iedereen die kinderen heeft of verzorgt.
Online krediet
Praktijk Minka de Weerd.
In de cursus Pijnvrij Bevallen en Bevallen is Teamwork help ik jou daarmee en komen alle hierboven genoemde aspecten aan bod. Soms lopen zwangerschap en geboorte niet helemaal naar wens. Op deze momenten kan ik je extra ondersteuning bieden door middel van haptonomie en hypnotherapie.
Schiphol
Agenda Haptonomisch Contact.
29 september 2017 start. Het Basisjaar Haptonomie. 29 september 2017 start. Cursus Persoonlijke ontwikkeling. 16 november 2017. Nascholing kinderhaptotherapie: Schoenmaker blijf bij je leest. 22 maart en 19 april 2018. 22 maart 2018. Instituut voor Toegepaste Haptonomie. 20 mei 2017. Ori├źntatie Toegepaste Haptonomie.
Quinton
Haptonomie Geboorte-Informatiecentrum vzw.
Je krijgt ook een reeks leuke tips hoe je met je kindje kan omgaan. Lees hier over ervaringen met haptonomie. Reacties zijn afgesloten. Schrijf je in op onze nieuwsbrief! dec 6 @ 1000: 1300.: 1900: Hypnobirthing cursus Veerle Pee. Hypnobirthing cursus Veerle Pee.
Persoonlijke ontwikkeling door middel van cursus bewustwording ITH.
Affectieve voeding helpt enorm in dat proces. Dat kunt u ervaren tijdens deze cursus verdiepingsdagen in de haptonomie. Betrokken zijn bij relaties, bewustwording. Affectief is dat de ander bij u betrokken is, dat het hem of haar raakt wat u doet.
Haptonomiepraktijk Katwijk Balans tussen denken, voelen en doen.
Ik ben mijn droom gaan volgen, heb mijn baan als jurist opgezegd en ben haptotherapie gaan studeren aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Nijmegen. Het mooie aan mijn vak vind ik het begeleiden van mensen om weer zichzelf te worden.
Start opleidingen in de Haptonomie Agenda Nijmegen.
Voor meer informatie zie website: www.ith-haptonomie.nl/aanbod/opleidingen-haptotherapie. Instituut voor Toegepaste Haptonomie. 6511 PS Nijmegen. Uitgaan exposities Alles over Nijmegen. Kaart wordt geladen. Instituut voor Toegepaste Haptonomie Zeigelhof 28 Nijmegen Details. Geplaatst in Activiteiten, Opleidingen, Workshop cursus permalink. Concert Ik wil wel naar Amerika.
workshop of training: haptonomie.
Cursus Echt Contact. Je werkt in deze cursus van 5 bijeenkomsten aan versterking en verdieping van je gevoelsbeleving en de toename van je lichaamsbewustzijn. Door oefeningen ervaar je de waarde van haptonomie en leer je het toe te passen in je dagelijks leven.

Contacteer ons