Resultaten voor haptonomie deventer

 
haptonomie deventer
mariskavelner.nl Haptotherapeut Mariska Velner in Deventer.
Contact in Deventer. Een handreiking naar gevoel. Haptotherapie is een vorm van therapie die kan helpen om jezelf weer beter in contact te brengen met je gevoelsleven. In de therapie gaan we jij en ik op zoek naar wie je bent. Wat zijn je patronen, je valkuilen, je overlevings strategien en wat heb jij nodig om voor jezelf de juiste keuzes te maken. Haptotherapie geeft je een handreiking in het ontdekken wat en wie voor jou belangrijk zijn in het leven. Geraakt worden door woorden, ervaringen of de aanraking zelf, zet je in beweging om meer de balans te zoeken tussen je denken en je voelen. In de haptotherapeutische begeleiding willen we je laten voelen dat je mag zijn wie je bent dat dit goed is. Vanuit de positieve beleving ontstaat veiligheid en vertrouwen in jezelf. Vanuit die veiligheid kun je op zoek naar hoe je in het leven staat, hoe je je hebt ontwikkeld en wat je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen en te ontdekken wat echt bij jou past. De haptotherapie is een professionele begeleidingsvorm die gebaseerd is op de principes van de haptonomie.
kbc
Vanuit jou Haptotherapie.
Zo werken wij als docententeam bij Synergos samen verder aan de ontwikkeling van Haptonomie in Nederland. Een consult bedraagt 85, inclusief BTW voor ongeveer drie kwartier tot een uur. Roos Bits-Derksen is als GZ-Haptotherapeut aangesloten bij de beroepsvereniging VVH Vereniging van Haptotherapeuten. Dat betekent onder andere dat de kosten gedeeltelijk worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Hiervoor kun je contact opnemen met je eigen zorgverzekeraar. Als een coachingstraject door je werkgever wordt vergoed, dan is de investering 110, exclusief BTW voor ongeveer een uur. Het coachingtraject wordt op maat gemaakt in overleg met je werkgever. Afstemming over de doelstelling en het behaalde resultaat vindt plaats in overleg met jou. De ingang van de praktijk bevindt zich aan de zijkant van het pand Menstraat. De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Wilhelminagarage bij de IJsselbrug adres: Emmastraat Half overdekt 300. Het is vanaf de parkeergarage 5 minuten lopen naar de Brink. Vanaf het station in Deventer is het 10 minuten lopen.
bulletkrediet
Sanne van der Kolm Praktijk voor Haptonomie Deventer.
Heb je het gevoel dat je weer bij jezelf terug wilt komen? Ben je op zoek naar verdieping en bewustwording? Misschien is haptonomie dan wat voor jou! Haptonomie: contact dat raakt! Sanne van der Kolm Praktijk voor Haptonomie en haptotherapie Deventer.
airport Charleroi
Haptonomie Sanne van der Kolm Praktijk voor Haptonomie Deventer.
Aan het begin van ons gevoelsleven ligt de tast, denk maar aan een baby die huid-op huid contact nodig heeft om te kunnen groeien. In de uitvoering van haptonomie therapie of coaching wordt gebruik gemaakt van aanraking. Sanne van der Kolm Praktijk voor Haptonomie en haptotherapie Deventer.
garagepoorten
Haptonoom haptonomie in Deventer Vind-een-therapeut.nl.
we halen uw resultaten op. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren. Contact met de beheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie Drenthe, Zeeland, Utrecht, Overijssel, Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Groningen, Gelderland, Friesland, Zuid-Holland of Flevoland. Vind-een-therapeut.nl 2010-2018 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
Haptotherapiepraktijk Henriette Zengers Haptotherapie voor Deventer en omstreken.
U kunt ook een E-mail sturen via het contactformulier. De praktijk is gevestigd aan de Ganzekooisweg 5, 7431 PE Diepenveen vlakbij Deventer. Praktijk AGB-code 9004753 Zorgverlener AGB-code 90025911 KVK 08196051 Lid VVH 148A Privacy verklaring. Copyright 2018 Haptotherapiepraktijk Henriette Zengers.
Haptotherapie Praktijk voor Haptotherapie.
Bij dat proces kan ik je begeleiden, in een veilige omgeving. Om te durven voelen en jezelf te ontplooien. Een plek om te zijn wie je bent. Om vervolgens met jezelf de wereld in te gaan. Noorderplein 7, 7412 VS, Deventer 06-51336242.
Haptotherapeut in Deventer haptotherapeut-info.nl.
De 1 manier om de beste haptotherapeuten te vinden in jouw regio. Kaart weergeven Haptotherapeut in Deventer. Jeltje Smits Haptotherapie. Mijn naam is Jeltje Smits en ik ben opgeleid aan de Academie voor Haptonomie te Doorn. Ik werk als haptotherapeut in mijn eigen praktijk in Deventer.
Home Deventer Jeltje Smits haptotherapie.
Haptonomie Deventer Fysiotherapie WH.
Haptonomie Deventer kan u helpen de oorzaken van dergelijke klachten te verhelpen en te voorkomen. Haptonomie Deventer: Wat is het? Haptonomie, dat vertaald kan worden als de leer van het menselijk gevoel en het gevoelsleven, is ontwikkeld tot een vorm van alternatieve therapie, waarbij de focus ligt op de aanrakingen tussen de behandelaar en de patiƫnt.

Contacteer ons