Zoeken naar haptonomie deventer

 
haptonomie deventer
Roos Bits is coach in Deventer. Coaching vanuit haptonomie.
Als je weet hoe je je écht voelt dan kun je ook de keuzes maken die goed voor jou zijn. Stevig, in balans, krachtig. Roos is haptonoom en verzorgt in Deventer individuele coaching en groepssessies op basis van haptonomie en haptotherapie.
persoonlijke leningen
Sanne van der Kolm Praktijk voor Haptonomie Deventer.
inkt
Sanne van der Kolm Praktijk voor Haptonomie Deventer.
haptotherapie
Synergos.
Haptonomie in jouw vakgebied. Kennismaken met Haptonomie. Waarom kiezen voor Synergos? Eigen Synergosvisie op Haptonomie. Vakopleiding Post HBO niveau. Een groot aanbod naast de vakopleiding. Wetenschappelijk onderbouwd en altijd doorontwikkelend. Aanbod op maat voor diverse doelgroepen. Moderne digitale studiebegeleiding. De Synergosvisie op Haptonomie.
relatietherapie deventer
Haptotherapie Praktijk voor Haptotherapie.
Bij dat proces kan ik je begeleiden, in een veilige omgeving. Om te durven voelen en jezelf te ontplooien. Een plek om te zijn wie je bent. Om vervolgens met jezelf de wereld in te gaan. Noorderplein 7, 7412 VS, Deventer 06-51336242.
relatietherapie deventer
Haptonomie Deventer Fysiotherapie WH.
Haptonomie Deventer: Wat is het? Haptonomie, dat vertaald kan worden als de leer van het menselijk gevoel en het gevoelsleven, is ontwikkeld tot een vorm van alternatieve therapie, waarbij de focus ligt op de aanrakingen tussen de behandelaar en de patiënt.
Haptotherapie, zwangerschapsbegeleiding en relatietherapie.
De praktijk is gevestigd aan de Ganzekooisweg 5, 7431 PE Diepenveen vlakbij Deventer. Show options Hide options Additionele opties. Ontwijk snelwegen Ontwijk tolwegen Km Kilometers. Route berekenen Route printen. Praktijk AGB-code 9004753 Zorgverlener AGB-code 90025911 KVK 08196051 Lid VVH 148A.
mariskavelner.nl Haptotherapeut Mariska Velner in Deventer.
Contact in Deventer. Een handreiking naar gevoel. Haptotherapie is een vorm van therapie die kan helpen om jezelf weer beter in contact te brengen met je gevoelsleven. In de therapie gaan we jij en ik op zoek naar wie je bent. Wat zijn je patronen, je valkuilen, je overlevings strategien en wat heb jij nodig om voor jezelf de juiste keuzes te maken. Haptotherapie geeft je een handreiking in het ontdekken wat en wie voor jou belangrijk zijn in het leven. Geraakt worden door woorden, ervaringen of de aanraking zelf, zet je in beweging om meer de balans te zoeken tussen je denken en je voelen. In de haptotherapeutische begeleiding willen we je laten voelen dat je mag zijn wie je bent dat dit goed is. Vanuit de positieve beleving ontstaat veiligheid en vertrouwen in jezelf. Vanuit die veiligheid kun je op zoek naar hoe je in het leven staat, hoe je je hebt ontwikkeld en wat je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen en te ontdekken wat echt bij jou past. De haptotherapie is een professionele begeleidingsvorm die gebaseerd is op de principes van de haptonomie.
Home Deventer Jeltje Smits haptotherapie.

Contacteer ons