Resultaten voor haptonomie deventer

 
haptonomie deventer
Afdrukken: Zwangerschapscursus CJG Deventer.
Kijk op de websites VHZB.nl en Metgevoelbevaltbeter.nl voor meer informatie. De Mensendieck-zwangerencursus helpt je om je bewust te worden van je lichaam en biedt houdings en bewegingsoefeningen voor tijdens de zwangerschap en om je voor te bereiden op de bevalling.
relatietherapie deventer
Alternatieve geneeswijzen 2019 Vergoeding Salland zorgverzekering.
Voor meer informatie kunt u bellen met de Zorgadvieslijn via 0570 68 74 70. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Terug naar vergoedingenoverzicht zorgverzekering. Service en contact. Zorgverzekering en het buitenland. Munsterstraat 7, 7418 EV Deventer. Copyright 2019, is onderdeel van Eno.
gebruikte kantelbakken heftruck
Haptotherapeut Overijssel AlleHaptonomen.nl. Haptotherapeut Overijssel AlleHaptonomen.nl.
Haptonomie: wat is dat? Wanneer haptonomie/ haptotherapie? Wat is een Hapthotherapeut of Haptonooom? Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! naam m/v adres postcode plaats telefoon e-mail info beroep website.
vouwtent
Haptotherapeut in Deventer haptotherapeut-info.nl.
De 1 manier om de beste haptotherapeuten te vinden in jouw regio. Kaart weergeven Haptotherapeut in Deventer. Jeltje Smits Haptotherapie. Mijn naam is Jeltje Smits en ik ben opgeleid aan de Academie voor Haptonomie te Doorn. Ik werk als haptotherapeut in mijn eigen praktijk in Deventer.
coach deventer
Fysiotherapie Centrum Ceintuurbaan Deventer Haptotherapie.
Zij is in 2OO9 afgestudeerd aan de Academie voor Haptonomie in Doorn. Zij is tevens Bewegingswetenschappen. Naast haar werk als haptotherapeut is zij ook werkzaam als fysiotherapeut in het Deventer Ziekenhuis. Adres: Noorderplein 7 7412 VS Deventer. De haptonomie richt zich op de ontwikkeling en betekenis van het menselijk gevoelsleven.
tweedehands auto verkopen
Haptotherapiepraktijk Henriette Zengers Haptotherapie voor Deventer en omstreken.
U kunt ook een E-mail sturen via het contactformulier. De praktijk is gevestigd aan de Ganzekooisweg 5, 7431 PE Diepenveen vlakbij Deventer. Praktijk AGB-code 9004753 Zorgverlener AGB-code 90025911 KVK 08196051 Lid VVH 148A Privacy verklaring. Copyright 2019 Haptotherapiepraktijk Henriette Zengers.
keuring mazouttank
hapto haptonomie haptonomie deventer.
Haptonomie Deventer: Wat is het? Haptonomie, dat vertaald kan worden als de leer van het menselijk gevoel en het gevoelsleven, is ontwikkeld tot een vorm van alternatieve therapie, waarbij de focus ligt op de aanrakingen tussen de behandelaar en de patiƫnt.
garagepoorten
Suzan Massop Fysio en Haptotherapie.
Er is een goede en nauwe samenwerking met Fysiotherapie Bathmen, Frank van Geelen Manuele therapie, Claske Mennink Care to Move, Centrum voor Bewegingsdiagnostiek, Mayk Egbers Osteopathie Deventer, Mw. JC de Jong Orthomanueel geneeskunde. De praktijk is aangesloten bij het KNGF, RGF, de Coperatie Fysiotherapie Deventer Salland, VVH, GZ haptotherapeut, Qualiview.
www google com analytics
Vergoeding haptotherapie 2018 ZorgDirect zorgverzekering.
Terug naar alle vergoedingen. Brillen en lenzen. Declareren met je smartphone. Declareren via Mijn ZorgDirect. Aandachtspunten voor declareren. Lees onze blogs over werk en beweging. Munsterstraat 7, 7418 EV Deventer. Voor vragen over jouw zorgverzekering: 088 687 74 74 normaal tarief.
hypothecaire lening
Psychologische-hulpverlening.nl Haptotherapie.
Haptotherapie is gebaseerd op de haptonomie. Haptonomie is in de jaren 60 van de vorige eeuw door Frans Veldman ontwikkeld en benadrukt het belang van ons gevoelsleven. Via aanraking van het lichaam wordt het gevoelsleven gestimuleerd. Haptonomie probeert op deze manier de rol van het gevoelsleven in het dagelijks leven meer bewust te maken.
ikea lijst 70x100

Contacteer ons