Zoeken naar haptonomie deventer

 
haptonomie deventer
Sanne van der Kolm, Praktijk voor Haptonomie in Deventer De Telefoongids.
Sanne van der Kolm, Praktijk voor Haptonomie in Deventer. President Steynstraat 27, 7413CL, Deventer. Beoordeel dit bedrijf. Sanne van der Kolm, Praktijk voor Haptonomie. 06-51728909 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Meer resultaten in de buurt van Deventer.
kelderdichting
Vanuit jou Haptotherapie.
Zo werken wij als docententeam bij Synergos samen verder aan de ontwikkeling van Haptonomie in Nederland. Een consult bedraagt 85, inclusief BTW voor ongeveer drie kwartier tot een uur. Roos Bits-Derksen is als GZ-Haptotherapeut aangesloten bij de beroepsvereniging VVH Vereniging van Haptotherapeuten. Dat betekent onder andere dat de kosten gedeeltelijk worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Hiervoor kun je contact opnemen met je eigen zorgverzekeraar. Als een coachingstraject door je werkgever wordt vergoed, dan is de investering 110, exclusief BTW voor ongeveer een uur. Het coachingtraject wordt op maat gemaakt in overleg met je werkgever. Afstemming over de doelstelling en het behaalde resultaat vindt plaats in overleg met jou. De ingang van de praktijk bevindt zich aan de zijkant van het pand Menstraat. De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Wilhelminagarage bij de IJsselbrug adres: Emmastraat Half overdekt 300. Het is vanaf de parkeergarage 5 minuten lopen naar de Brink. Vanaf het station in Deventer is het 10 minuten lopen.
lening aanvragen
Haptonomie Sanne van der Kolm Praktijk voor Haptonomie Deventer.
Je onderzoekt de reacties en patronen in jouw gevoelsleven. Ons lichaam registreert onze emoties, geeft er uiting aan, maar slaat deze gevoelsindrukken ook op in je gevoelsgeheugen. wat is haptonomie? wie is sanne. wat is haptotherapie. Sanne van der Kolm Praktijk voor Haptonomie en haptotherapie Deventer.
zandstralen
Haptonomie Deventer Fysiotherapie WH.
Haptonomie Deventer kan u helpen de oorzaken van dergelijke klachten te verhelpen en te voorkomen. Haptonomie Deventer: Wat is het? Haptonomie, dat vertaald kan worden als de leer van het menselijk gevoel en het gevoelsleven, is ontwikkeld tot een vorm van alternatieve therapie, waarbij de focus ligt op de aanrakingen tussen de behandelaar en de patiƫnt.
Haptotherapiepraktijk Henriette Zengers Haptotherapie voor Deventer en omstreken.
U kunt ook een E-mail sturen via het contactformulier. De praktijk is gevestigd aan de Ganzekooisweg 5, 7431 PE Diepenveen vlakbij Deventer. Praktijk AGB-code 9004753 Zorgverlener AGB-code 90025911 KVK 08196051 Lid VVH 148A Privacy verklaring. Copyright 2018 Haptotherapiepraktijk Henriette Zengers.
Home Deventer Jeltje Smits haptotherapie.
Haptotherapie Praktijk voor Haptotherapie.
Bij dat proces kan ik je begeleiden, in een veilige omgeving. Om te durven voelen en jezelf te ontplooien. Een plek om te zijn wie je bent. Om vervolgens met jezelf de wereld in te gaan. Noorderplein 7, 7412 VS, Deventer 06-51336242.
Haptotherapeut in Deventer haptotherapeut-info.nl.
Jeltje Smits Haptotherapie. Mijn naam is Jeltje Smits en ik ben opgeleid aan de Academie voor Haptonomie te Doorn. Ik werk als haptotherapeut in mijn eigen praktijk in Deventer. Daarnaast ben ik. Noorderplein 7, Deventer. Praktijk voor Haptotherapie Henriette Zengers Diepenveen.
Haptonoom haptonomie in Deventer Vind-een-Therapeut.nl.
we halen uw resultaten op. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren. Contact met de beheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie Drenthe, Zeeland, Utrecht, Overijssel, Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Groningen, Gelderland, Friesland, Zuid-Holland of Flevoland. Vind-een-therapeut.nl 2010-2018 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
Sanne van der Kolm Praktijk voor Haptonomie Deventer.
Heb je het gevoel dat je weer bij jezelf terug wilt komen? Ben je op zoek naar verdieping en bewustwording? Misschien is haptonomie dan wat voor jou! Haptonomie: contact dat raakt! wie is sanne. wat is haptotherapie. Sanne van der Kolm Praktijk voor Haptonomie en haptotherapie Deventer.

Contacteer ons