Resultaten voor haptonomie eindhoven

 
haptonomie eindhoven
Voelkracht haptotherapie Eindhoven praktijk voor haptotherapie in Eindhoven.
Het is een begeleiding voor kind en ouders lees ook pleeg of adoptieouders samen. Het opbouwen van een veilige relatie staat centraal. Posted on juli 9, 2014. Copyright 2018 Voelkracht haptotherapie Eindhoven Gezondheidscentrum Jan Smitzlaan 7 5611 LD Eindhoven. Gemaakt door: Moederschip.
persoonlijke leningen
Welkom bij Haptotherapie Eindhoven.
Dat betekent dat mijn praktijk in Eindhoven per 1 april gaat stoppen en ik vanaf nu geen nieuwe cliënten meer aanneem. Mensen die een behandeling hebben lopen of in het verleden zijn behandeld, zijn uiteraard tot deze datum nog van harte welkom.
Inktpatroon
haptotherapiezuid haptotherapie behandelingen regio eindhovenhaptotherapiezuid haptotherapie behandelingen regio eindhoven.
Lichaam en geest zijn samen en hebben invloed op elkaar. Wat zijn je mogelijkheden, hoe activeer je ze? Haptotherapie in Eindhoven. Contact met je gevoel. Haptotherapie is geschikt voor mensen die weer in contact willen komen met hun eigen zijn.
haptotherapie amersfoort
Welkom bij Haptonomie Center.
Haptonomie center is gevestigd in het MCA M edisch C entrum A alsterweg in Eindhoven. Wat schuilt er achter de naam" Haptonomie center" We leven in een snelle en enerverende tijd, waarbij het van belang is om in goed contact te zijn met ons zelf.
Home Haptotherapeut Stephy Brackel.
Praktijk in Eindhoven. Voor wie en hoe. Van harte welkom op de site van mijn haptotherapiepraktijk. Op deze site kun je informatie vinden over wat haptotherapie is, mijn behandelwijze en meer over mijzelf als therapeut. Onder het kopje praktische informatie kun je de adresgegevens van de praktijk en contactgegevens vinden.
Haptonomie Jeanne de Bie.
We vervreemden van onszelf en van de dingen die ons zin geven, inspireren en vervullen. In contact zijn Haptonomie beoogt het contact te herstellen. Het in contact zijn met jezelf, met de ander en met de wereld om ons heen.
Praktijk voor haptotherapie van Inge van Leeuwen Haptotherapie, relatietherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding.
Staat jouw klacht of vraag er niet bij, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op om te bespreken of haptotherapie iets voor je kan betekenen. Via onderstaande verwijzingen óf via het menu kun je meer lezen over de haptotherapie en mijn begeleidingsmogelijkheden.:
Haptotherapie Voelkracht haptotherapie Eindhoven.
Haptotherapie wordt in de aanvullende verzekering deels vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Kijk voor de vergoedingen op de website van je zorgverzekering. Als haptotherapeut ben ik geregistreerd bij de NFG, beroepsvereniging. Copyright 2018 Voelkracht haptotherapie Eindhoven Gezondheidscentrum Jan Smitzlaan 7 5611 LD Eindhoven.

Contacteer ons