Op zoek naar haptonomie eindhoven?

 
haptonomie eindhoven
Haptotherapie Voelkracht haptotherapie Eindhoven.
Haptotherapie wordt in de aanvullende verzekering deels vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Kijk voor de vergoedingen op de website van je zorgverzekering. Als haptotherapeut ben ik geregistreerd bij de NFG, beroepsvereniging. Copyright 2018 Voelkracht haptotherapie Eindhoven Gezondheidscentrum Jan Smitzlaan 7 5611 LD Eindhoven Privacy regelement Privacy Beleid.
audio versterkers
Home Haptotherapeut Stephy Brackel.
Praktijk in Eindhoven. Voor wie en hoe. Van harte welkom op de site van mijn haptotherapiepraktijk. Op deze site kun je informatie vinden over wat haptotherapie is, mijn behandelwijze en meer over mijzelf als therapeut. Onder het kopje praktische informatie kun je de adresgegevens van de praktijk en contactgegevens vinden.
puzzels
haptotherapiezuid haptotherapie behandelingen regio eindhovenhaptotherapiezuid haptotherapie behandelingen regio eindhoven.
Lichaam en geest zijn samen en hebben invloed op elkaar. Wat zijn je mogelijkheden, hoe activeer je ze? Haptotherapie in Eindhoven. Contact met je gevoel. Haptotherapie is geschikt voor mensen die weer in contact willen komen met hun eigen zijn.
elektrische fiets
Haptotherapie, psychosomatische fysiotherapie Praktijk Mieke Stevens.
Sinds enige jaren is het mogelijk om zonder tussenkomst van de huisarts een verwijzing direct contact met de praktijk op te nemen. Mensen die specifiek deze website bezoeken voor haptotherapie kunnen hier klikken om rechtstreeks naar de bijbehorende informatie te gaan.
Welkom bij Haptonomie Center.
Haptonomie center is gevestigd in het MCA M edisch C entrum A alsterweg in Eindhoven. Wat schuilt er achter de naam" Haptonomie center" We leven in een snelle en enerverende tijd, waarbij het van belang is om in goed contact te zijn met ons zelf.
Praktijk voor haptotherapie van Inge van Leeuwen Haptotherapie, relatietherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding.
Staat jouw klacht of vraag er niet bij, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op om te bespreken of haptotherapie iets voor je kan betekenen. Via onderstaande verwijzingen óf via het menu kun je meer lezen over de haptotherapie en mijn begeleidingsmogelijkheden.:
Welkom bij Haptotherapie Eindhoven.
Ik vraag je mijn website te lezen en in je op te nemen maar vooral om te voelen wat voor indruk het op je maakt. Dat zijn vaak belangrijke en subtiele aanwijzingen over de keuzes die je wel of niet maakt. 5644 GA Eindhoven.
Haptonomie Jeanne de Bie.
We vervreemden van onszelf en van de dingen die ons zin geven, inspireren en vervullen. In contact zijn Haptonomie beoogt het contact te herstellen. Het in contact zijn met jezelf, met de ander en met de wereld om ons heen.

Contacteer ons