Op zoek naar haptonomie eindhoven?

 
haptonomie eindhoven
BMWE Bedrijfsmaatwerk Eindhoven.
Bedrijfsmaatwerk Eindhoven zorgt ervoor dat mensen beter in balans komen in hun werk én thuis. Met bijna 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen die vastlopen in hun werk, hebben we een duidelijke visie ontwikkeld: wij geloven in maatwerk, in duurzame oplossingen.
seo copywriting
Haptotherapie Deurne Djem Psychosomatiek.
Bekijk hier enkele foto's' van de verschillende ruimtes. Neem contact met ons op als u interesse heeft. Marcel van Duursen, Haptotherapeut. Strijp S Glasgebouw. 7e verdieping, ruimte 7011. Torenallee 45 Eindhoven. Peperstraat 125554 EJ Valkenswaard. 06 524 337 63 Arienne.
Eiken Bijgebouwen
Home Haptotherapeut Stephy Brackel.
Praktijk in Eindhoven. Voor wie en hoe. Van harte welkom op de site van mijn haptotherapiepraktijk. Op deze site kun je informatie vinden over wat haptotherapie is, mijn behandelwijze en meer over mijzelf als therapeut. Onder het kopje praktische informatie kun je de adresgegevens van de praktijk en contactgegevens vinden.
benzine getankt in dieselwagen
Haptotherapie Eindhoven Veldhoven Geldrop.
In 2002 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. En tot op heden werkzaam als fysiotherapeut in Geldrop. Door verschillende specialisaties ben ik bekend met houding en bewegingsproblemathiek, overbelaste spieren en problemen zoals hoofdpijn, hyperventilatie en kanker. Toen ik in 2016 afstudeerde als haptotherapeut aan de Academie voor Haptonomie in Doorn, ben ik mijn eigen praktijk gestart in zowel Geldrop als Veldhoven.
Nederlands schrijven
Hannie Leijssen, Someren: haptonomie haptotherapie in regio Eindhoven, Helmond.
Tijdens de ontwikkeling op school leer je van alles, maar weinig of niets over jezelf. Als je gevoel verstoort raakt kun je door de haptonomie weer leren te vertrouwen op je gevoel, te komen tot jezelf en bij jezelf te blijven.
huis te huur edegem
20-05-2016 HB-Café Utrecht: Haptonomie, de balans tussen lichaam en geest IHBV.
20-05-2016 HB-Café Utrecht: Haptonomie, de balans tussen lichaam en geest. Op 20 mei aanstaande is er een HB-Café in Utrecht met een voor veel hoogbegaafden actueel thema: Haptonomie, de balans tussen lichaam en geest. Tijdens deze workshop gaan we onder leiding van Laura Drupsteen-Twigt op zoek naar deze balans tussen lichaam en geest.
lening
Praktijk Mieke Stevens Just another WordPress site.
Sinds enige jaren is het mogelijk om zonder tussenkomst van de huisarts een verwijzing direct contact met de praktijk op te nemen. Mensen die specifiek deze website bezoeken voor haptotherapie kunnen hier klikken om rechtstreeks naar de bijbehorende informatie te gaan.
dakwerker
Poirterslaan, Praktijk voor Fysio en Haptonomie Eindhoven.
Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Poirterslaan, Praktijk voor Fysio en Haptonomie, Eindhoven. Zorginstelling Poirterslaan, Praktijk voor Fysio en Haptonomie, Eindhoven. Alle fysiotherapiepraktijken in Eindhoven. Alle zorgaanbieders in Eindhoven.
limburg
Voor Wie Ars Vivendi Haptonomie en Haptotherapie in Gouda.
Naast mijn werk als haptotherapeut geef ik les aan de academie voor haptonomie in Doorn en werk ik als trainer en coach voor het LTC, een trainingsbureau van Achmea. Voor mij gaat het in essentie over het maken van écht contact.
Gezocht
Haptotherapeut in Eindhoven haptotherapeut-info.nl.
Jeanne de Bie Praktijk voor haptonomie Eindhoven. Praktijk voor Haptotherapie. Praktijk Mieke Stevens Eindhoven. Met inzet van haptotherapie en psychosomatische fysiotherapie het behandelen van onbegrepen lichamelijke klachten, spanningsklachten, burn out, chronische pijnklachten., Werkplaats voor innerlijke rust Eindhoven. Voor meer info zie website van de praktijk. Haptotherapie Eindhoven Eindhoven.

Contacteer ons