Op zoek naar haptonomie eindhoven?

 
haptonomie eindhoven
Haptotherapeut in Eindhoven haptotherapeut-info.nl.
Jeanne de Bie Praktijk voor haptonomie Eindhoven. Praktijk voor Haptotherapie. Praktijk Mieke Stevens Eindhoven. Met inzet van haptotherapie en psychosomatische fysiotherapie het behandelen van onbegrepen lichamelijke klachten, spanningsklachten, burn out, chronische pijnklachten., Werkplaats voor innerlijke rust Eindhoven. Voor meer info zie website van de praktijk. Haptotherapie Eindhoven Eindhoven.
lening online
Haptotherapie brengt je gevoel en verstand terug in balans Lianne Koster.
Totdat ik besefte dat het juist de gevoelsrelatie met jezelf en met anderen is, die je laat ervaren dat je goed bent zoals je bent en zorgt dat je je positief kunt ontwikkelen. Sindsdien help ik als haptotherapeut en orthopedagoog mensen in de regios Oirschot, Eindhoven, Tilburg en Den Bosch op gevoels en verstandelijk niveau.
juwelier
BMWE Bedrijfsmaatwerk Eindhoven.
Bedrijfsmaatwerk Eindhoven zorgt ervoor dat mensen beter in balans komen in hun werk én thuis. Met bijna 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen die vastlopen in hun werk, hebben we een duidelijke visie ontwikkeld: wij geloven in maatwerk, in duurzame oplossingen.
groepsaccommodatie voor 1 nacht
Haptotherapie Deurne Djem Psychosomatiek.
Bekijk hier enkele foto's' van de verschillende ruimtes. Neem contact met ons op als u interesse heeft. Marcel van Duursen, Haptotherapeut. Strijp S Glasgebouw. 7e verdieping, ruimte 7011. Torenallee 45 Eindhoven. Peperstraat 125554 EJ Valkenswaard. 06 524 337 63 Arienne.
houten kroonluchter
Home Haptotherapeut Stephy Brackel.
Praktijk in Eindhoven. Voor wie en hoe. Van harte welkom op de site van mijn haptotherapiepraktijk. Op deze site kun je informatie vinden over wat haptotherapie is, mijn behandelwijze en meer over mijzelf als therapeut. Onder het kopje praktische informatie kun je de adresgegevens van de praktijk en contactgegevens vinden.
regressie analyse excel
Haptotherapie Eindhoven Veldhoven Geldrop.
In 2002 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. En tot op heden werkzaam als fysiotherapeut in Geldrop. Door verschillende specialisaties ben ik bekend met houding en bewegingsproblemathiek, overbelaste spieren en problemen zoals hoofdpijn, hyperventilatie en kanker. Toen ik in 2016 afstudeerde als haptotherapeut aan de Academie voor Haptonomie in Doorn, ben ik mijn eigen praktijk gestart in zowel Geldrop als Veldhoven.
auto verkopen
Hannie Leijssen, Someren: haptonomie haptotherapie in regio Eindhoven, Helmond.
Tijdens de ontwikkeling op school leer je van alles, maar weinig of niets over jezelf. Als je gevoel verstoort raakt kun je door de haptonomie weer leren te vertrouwen op je gevoel, te komen tot jezelf en bij jezelf te blijven.
schilderwerk amsterdam
20-05-2016 HB-Café Utrecht: Haptonomie, de balans tussen lichaam en geest IHBV.
20-05-2016 HB-Café Utrecht: Haptonomie, de balans tussen lichaam en geest. Op 20 mei aanstaande is er een HB-Café in Utrecht met een voor veel hoogbegaafden actueel thema: Haptonomie, de balans tussen lichaam en geest. Tijdens deze workshop gaan we onder leiding van Laura Drupsteen-Twigt op zoek naar deze balans tussen lichaam en geest.
geld lenen
Praktijk Mieke Stevens Just another WordPress site.
Sinds enige jaren is het mogelijk om zonder tussenkomst van de huisarts een verwijzing direct contact met de praktijk op te nemen. Mensen die specifiek deze website bezoeken voor haptotherapie kunnen hier klikken om rechtstreeks naar de bijbehorende informatie te gaan.
dakwerken deurne
Haptotherapie / Eindhoven / Ensense haptonomie en haptotherapie.
Je hoeft niet ver te zoeken, om jezelf te vinden. Ensense, voor Haptonomie en Haptotherapie. Bij Ensense kun je terecht voor Haptotherapie, evenals voor Haptonomische begeleiding tijdens zwangerschap en ouderschap. Ensense is gevestigd aan de noordkant van Eindhoven, in de wijk Blixembosch en is goed bereikbaar zowel per fiets of auto als met het openbaar vervoer.
maxi jurken online shop

Contacteer ons