Meer resultaten voor haptonomie eindhoven

 
haptonomie eindhoven
20-05-2016 HB-Café Utrecht: Haptonomie, de balans tussen lichaam en geest IHBV.
20-05-2016 HB-Café Utrecht: Haptonomie, de balans tussen lichaam en geest. Op 20 mei aanstaande is er een HB-Café in Utrecht met een voor veel hoogbegaafden actueel thema: Haptonomie, de balans tussen lichaam en geest. Tijdens deze workshop gaan we onder leiding van Laura Drupsteen-Twigt op zoek naar deze balans tussen lichaam en geest.
garage
Zwangerschapscursus PUUR Verloskundig Centrum Veldhoven.
Mam2B, Eindhoven info@mam2b.nl www.mam2b.nl. Fit Zwanger, Veldhoven 040 230 84 08 www.zuidzorg.nl. Landelijke Vereniging Samen Bevallen, Eindhoven 040 242 17 24 www.samenbevallen.nl/eindhoven@samenbevallen.nl. Ingrid Vos, Nuenen en Valkenswaard info@ingridvos.nl. Inge van Leeuwen, Eindhoven 040 212 72 07. Zwembad Den Ekkerman, Veldhoven www.zwembad-denekkerman.nl 040 253 52 50. Hartenwens, Eindhoven hartenwens.info.
dekbedovertrek jongen
Monique Bosma Praktijk voor voor Psychologie, Relatietherapie en Haptotherapie.
Vanuit mijn deskundigheid als psycholoog heb ik haptotherapie, healing en transpersoonlijke psychologie geïntegreerd in een doeltreffende behandelvorm. Verbetering van je lichamelijke en geestelijke gezondheid staat centraal. Wil je je gezien, begrepen en geraakt voelen in wie je in wezen bent?
auto Belgie
Haptotherapie brengt je gevoel en verstand terug in balans Lianne Koster.
Totdat ik besefte dat het juist de gevoelsrelatie met jezelf en met anderen is, die je laat ervaren dat je goed bent zoals je bent en zorgt dat je je positief kunt ontwikkelen. Sindsdien help ik als haptotherapeut en orthopedagoog mensen in de regios Oirschot, Eindhoven, Tilburg en Den Bosch op gevoels en verstandelijk niveau.
Online krediet
Durf te zijn wie je bent Arenalokaal.nl.
De liefde zorgde voor een verhuizing naar Eindhoven. Vriend Marco kreeg, na zijn studie aan de Universiteit Twente een baan in de Lichtstad. Nathalie volgde hem en ging werken in een TBS-kliniek: Daar heb ik leren vechten en vluchten. Door de omgang met mensen die in een psychose een misdaad hadden gepleegd leerde ik op mijn gevoel en intuïtie te vertrouwen. Van hieruit ben ik teamcoördinator bij de GGZE geworden. Marco en ik waren inmiddels getrouwd en dochter Eileen was geboren. Omdat ik mijn kennis en ervaring graag wilde delen ben ik de lerarenopleiding Verpleegkunde in Nijmegen gaan volgen. Ik was inmiddels zwanger van onze tweede dochter Gwenn. We zijn in 2003 naar Grave verhuisd. Via Arnhem, waar ik een meer coachende baan had kwam ik als docent Verpleegkunde op het ROC de Leijgraaf in Veghel terecht. Ik kwam vervolgens in contact met Pantein en ging daarvoor trainingen op maat geven. Na dit afwisselende en lerende leven tussen en met heel veel mensen was ik in 2008 eraan toe om voor mezelf te beginnen. Nathalie had inmiddels kennis gemaakt met haptonomie.
luchthavenvervoer prijs
Bewust Eindhoven.
Zoek een professional. Thema en Rubrieken overzicht. Bewust Eindhoven professionals in Haptonomie persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid. Annemarie Aarts Holistische Massagetherapie. Over Haptonomie Eindhoven. Bouwen en Wonen. MarraM Duurzaamheid professionele begeleiding. Karin Paauwe Hypnotherapie, EMDR, Stressreductie, Video-analyse. praktijk Thea Peeters.
brandblusser voor in huis
Mieke Havik Haptonomie Praktijk voor haptotherapie.
Welkom op de website van Mieke Havik Haptonomie! Mieke Havik Haptonomie is een al jaren bekend en erkend praktijkadres voor haptotherapie. Dit is gevestigd te Heeze in Noord-Brabant nabij Eindhoven. Op deze website vindt u antwoord op de volgende vragen.:
Haptonomie en haptotherapie Veldhoven Over jou jou en de ander, over voelen gevoeld worden, over haptonomie haptotherapie.
Haptonomie en Haptotherapie Veldhoven haptonomie veldhoven 2018-04-26T1329480000.: Goed in je vel voelt gewoon beter! Welkom op de website van Haptonomie en Haptotherapie Veldhoven. Op deze website vindt u informatie over onder andere haptonomie, haptotherapie en mijn manier van werken binnen deze op de mens en het proces gerichte therapie.
Praktijk voor haptotherapie Eindhoven: B.A. van Meeuwen van Heumen.
Haptonomie fysio8 praktijk voor fysiotherapie te eindhoven / acht.
Veel mensen zouden het contact met de omgeving intensiever en prettiger willen ervaren. Maar dat kan nooit gebeuren zolang je geen werkelijk contact hebt met jezelf of met anderen. Haptonomie is een methode om onze zintuigen ten volle te leren gebruiken.

Contacteer ons