Resultaten voor haptonomie eindhoven

 
haptonomie eindhoven
Haptotherapie Voelkracht haptotherapie Eindhoven.
Kijk voor de vergoedingen op de website van je zorgverzekering. Als haptotherapeut ben ik geregistreerd bij de NFG, Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Alsmede bij de RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. Copyright 2018 Voelkracht haptotherapie Eindhoven Gezondheidscentrum Jan Smitzlaan 7 5611 LD Eindhoven Privacy regelement Privacy Beleid.
ing
Welkom bij Haptotherapie Eindhoven.
Ik vraag je mijn website te lezen en in je op te nemen maar vooral om te voelen wat voor indruk het op je maakt. Dat zijn vaak belangrijke en subtiele aanwijzingen over de keuzes die je wel of niet maakt. 5644 GA Eindhoven.
slotenmaker nijlen
Haptonomie Eindhoven Haptotherapie, Haptonoom De Telefoongids.
Haptonomie in Eindhoven. Haptonomie in Eindhoven. 2 resultaten in Eindhoven en omgeving. Tongelresestraat 207/F, 5613DG, Eindhoven. Wat is fysiotherapie? De fysiotherapeut is specialist in beweging. Het menselijk lichaam is een goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten. Beoordeel dit bedrijf.
AdWords
Haptotherapie, psychosomatische fysiotherapie Praktijk Mieke Stevens.
Sinds enige jaren is het mogelijk om zonder tussenkomst van de huisarts een verwijzing direct contact met de praktijk op te nemen. Mensen die specifiek deze website bezoeken voor haptotherapie kunnen hier klikken om rechtstreeks naar de bijbehorende informatie te gaan.
routers
Haptonomie Jeanne de Bie.
We vervreemden van onszelf en van de dingen die ons zin geven, inspireren en vervullen. In contact zijn Haptonomie beoogt het contact te herstellen. Het in contact zijn met jezelf, met de ander en met de wereld om ons heen.
Welkom bij Haptonomie Center.
Haptonomie center is gevestigd in het MCA M edisch C entrum A alsterweg in Eindhoven. Wat schuilt er achter de naam" Haptonomie center" We leven in een snelle en enerverende tijd, waarbij het van belang is om in goed contact te zijn met ons zelf.
Haptonomie Fysiotherapie de JongFysiotherapie de Jong.
Maak een afspraak. Naast fysiotherapie op basis van haptonomie zijn wij ook gespecialiseerd in de volgende vormen van fysiotherapie.: Fysiotherapie voor ouderen. Gespecialiseerde fysiotherapeuten met een persoonsgerichte aanpak van uw probleem. ADRES Tonnaerstraat 13. 5622 KX Eindhoven. TELEFOON 040 244 40 53.
Voelkracht haptotherapie Eindhoven praktijk voor haptotherapie in Eindhoven.
Het is een begeleiding voor kind en ouders lees ook pleeg of adoptieouders samen. Het opbouwen van een veilige relatie staat centraal. Posted on juli 9, 2014. Copyright 2018 Voelkracht haptotherapie Eindhoven Gezondheidscentrum Jan Smitzlaan 7 5611 LD Eindhoven Privacy regelement Privacy Beleid.
Home Haptotherapeut Stephy Brackel.
Praktijk in Eindhoven. Voor wie en hoe. Van harte welkom op de site van mijn haptotherapiepraktijk. Op deze site kun je informatie vinden over wat haptotherapie is, mijn behandelwijze en meer over mijzelf als therapeut. Onder het kopje praktische informatie kun je de adresgegevens van de praktijk en contactgegevens vinden.

Contacteer ons