Op zoek naar haptonomie enschede?

 
haptonomie enschede
6 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Enschede.
6 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Enschede. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 6 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Enschede bekend. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Enschede is een 9.3 op basis van 1 waardering.
kredieten samenvoegen
Gezond en Geluk.
Mijn deskundigheid ligt op het gebied van haptonomie, healing en coaching/counseling. Eveneens heb ik me verdiept in het effect van meditatie en voeding op een gezond en gelukkig leven achtergrondinfo. Met passie ondersteun ik jou door stil te staan bij wat jou beweegt.
vocht
Haptonomie Hengelo.
7553 LA Hengelo. Haptonomie is de wetenschap van het menselijk gevoelsleven. Simpel gezegd heeft de haptotherapeut verstand van gevoel. Hij kan u helpen bij de vraag wat gevoelens met u doen en hoe u hier adequater mee om kunt gaan.
Farming Simulator
Haptotherapie Doetinchem.
Mijn opleiding tot haptotherapeut heb ik gevolgd aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie ITH te Berg en Dal. Voordat ik met mijn studie haptotherapie begon heb ik gewerkt als docent in het onderwijs, binnen de arbeidsbemiddeling en in de kinderopvang. Ik merkte gaandeweg dat het begeleiden van kinderen en volwassenen mij in mijn werk de meeste voldoening gaf en ging daarom op zoek naar een manier om mensen op heel wezenlijk niveau te kunnen begeleiden. Deze zoektocht is ook een proces van persoonlijke groei geworden en is iets wat nog steeds doorgaat. Binnen de haptotherapie heb ik een manier gevonden om heel concreet en doelgericht te werken aan zelfverwezenlijking. Daarbij zijn toewijding, betrokkenheid, speelsheid en humor belangrijke ingrediënten. Omdat ik erg houd van muziek en dans en ik zelf ervaar hoe fijn het kan zijn om je door de muziek naar je eigen gevoel te laten brengen én daaraan uitdrukking te geven, heb ik na mijn opleiding tot haptotherapeut een 3-jarige opleiding danstherapie gevolgd aan het conservatorium te Enschede methode Querido.
SEO
Haptotherapiepraktijk de Ruimte Sylvia Haarhuis.
Hoeveel ruimte ben je gewend te krijgen, en is dat passend voor je? Hoeveel ruimte ben je gewend te nemen voor jezelf, of gaat dat ten koste van een ander? Wat gebeurt er met je persoonlijke ruimte als je gespannen bent.
hervullen brandblusser
Haptotherapie Marco Wisselo.
Zowel de basis als de therapie opleiding heb ik gevolgd aan de academie voor haptonomie te Doorn. Ik gebruik nu al meer dan 15 jaar de haptonomie in mijn werkzaamheden waarvan de laatste 10 jaar als haptotherapeut. Behandelcentrum Maartje Lutterstraat 4, 7581 BV Losser.
Mw M. Bussink Enschede Overijssel alternatieve therapie voor Haptonomie.
Opleidingsinstituut, Cursussen en Trainingen. Reconnection Reconnective Healing. Speyertherapie of Speyer-Methode. Stoppen met Roken. T'ai' Chi Chuan Tai Chi. TCM Traditional Chinese Medicine. Touch for Health. Touch of Matrix. Voeding en Dieet. 7524 PC Enschede. Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen.:
Over mij Loes de Roos.
when nothing goes right, go left. HEAO EL, Hogeschool Enschede economisch linquistisch. Medisch Fitness trainer, ACSM, Heliomare, Wijk aan Zee. Interieurstyling, Akademie Vogue, Amsterdam. Haptotherapie, ITH, Nijmegen. Personal Trainer, Chivo, Utrecht. Wie ben ik en wat kan ik? Twee vragen die mij drijven om verder te kijken, ontwikkelen, willen begrijpen en ervaren.

Registratie bij het NVFL / MLDV. Registratie bij het NVPMT. U bent van harte welkom! Fyysiotherapie Fysiotherapeut Enschede Haptonomie Psychosomatische fysiotherapie Manuele therapie Marsman en Mulligan Lymfedrainage Oedeemtherapie Psychomotore therapie Mindfulness Neuro Linguïstisch Programmeren Fascietechnieken Medical taping tapen bij oedeem.
Hulp bij: in Enschede haptotherapeut-info.nl.
Zin-tact Haptonomie Enschede Enschede. Zin-tact Haptonomie: haptotherapie, relatiecoaching op haptonomische basis en workshops. Haptotherapie Gerrit Hammink Enschede. Praktijk voor haptotherapie en begeleiding op haptonomische basis. Haptotherapie Praktijk Ellen Hofsté Enschede. Haptotherapie helpt jou in het balans tussen voelen, denken en handelen door je opnieuw in contact te brengen met gevoelens waar deze afgesloten zijn geraakt.

Contacteer ons