Op zoek naar haptonomie opleiding doorn?

 
haptonomie opleiding doorn
Synergos.
Cursussen voor iedereen. Nascholingen en specialisaties. Haptonomie in jouw vakgebied. Kennismaken met Haptonomie. Waarom kiezen voor Synergos? Eigen Synergosvisie op Haptonomie. Vakopleiding Post HBO niveau. Een groot aanbod naast de vakopleiding. Wetenschappelijk onderbouwd en altijd doorontwikkelend. Aanbod op maat voor diverse doelgroepen.
spouwmuurisolatie
Hbo-opleiding tot haptonoom. Volg opleiding haptotherapie bij ITH.
We bieden cursussen en beroepsopleidingen en streven naar een brede toepassing van haptonomie in de samenleving. Het ITH is erkend als post-HBO studie door het SPHBO, welk onderdeel is van het CPION en het ITH is geaccrediteerd door de VVH Vereniging van Haptotherapeuten, de NFG Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en het NVPA Nederlands Verbond voor Psychologen, psychotherapeuten en Agogen. De opleiding tot haptotherapeut is door het SNRO geaccrediteerd als HBO-conform.
kruiswoordraadsel online
De opleidingen haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
De Opleiding Haptotherapie is voor Gz-psychologen erkend door de Registratiecommissie Lichaamsgericht Werkende Psychologen van het NIP. De Academie voor Haptonomie is erkend en daarmee geregistreerd in het regsiter van het CRBKO. Het Drieluik onder de loep. Ma 10 sep. Informatiemiddag Het Basisjaar. ma 10 september. Do 20 en vrij 21 september. @geekebooij Dank je voor het delen @geekebooij. dank voor de retweet! SAVE THE DATE Op woensdag 28 november 2018 organiseert de Academie voor Haptonomie het symposium Harde bewijzen v https//t.co/S8mku9MuKx.: Academie voor Haptonomie. Jan Ligthartlaan 1. 3941 BG Doorn.
elektrische fiets
Home haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
Ik zoek een opleiding haptonomie, haptotherapie of haptonomisch verplaatsen. Lees hier meer. Ik zoek een nascholing of specialisatie als haptotherapeut of haptonomisch professional. Lees hier meer. Het Drieluik onder de loep. Ma 10 sep. Informatiemiddag Het Basisjaar. ma 10 september. Do 20 en vrij 21 september. Masterclass met Dieuwke Talma. Di 25 september 2018. @geekebooij Dank je voor het delen @geekebooij. dank voor de retweet! SAVE THE DATE Op woensdag 28 november 2018 organiseert de Academie voor Haptonomie het symposium Harde bewijzen v https//t.co/S8mku9MuKx.: Academie voor Haptonomie. Jan Ligthartlaan 1. 3941 BG Doorn.
Opleiding en ervaring Praktijk voor haptotherapie van Inge van Leeuwen.
2001-2003 Opleiding Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding, Academie voor Haptonomie Doorn 2 jaar. 2003 Alles rondom de baby, Academie voor haptonomie Doorn 2 dagen. 2004 Het hoofd in de schoot/Op het grensvlak van verloskunde en psychiatrie, GG Net werkgroep psychosomatische obstetrie en gynaecologie Zutphen 1 dag.
Nascholingen haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
Bijscholing: Voor diegenen die minimaal de Opleiding Haptonomie hebben afgerond. Nascholing: Voor de beroepsgroep haptotherapeut met accreditatiepunten VVH. De Academie voor Haptonomie biedt twee unieke specilisaties voor haptotherapeuten aan, geaccrediteerd door de VVH.: Specialisatie Relatieproblematiek en Haptotherapie. Deze specialisaties worden om het jaar aangeboden. Mis je een thema in het aanbod? Laat het ons weten! Het Drieluik onder de loep. Ma 10 sep. Informatiemiddag Het Basisjaar. ma 10 september. Do 20 en vrij 21 september. @geekebooij Dank je voor het delen @geekebooij. dank voor de retweet! SAVE THE DATE Op woensdag 28 november 2018 organiseert de Academie voor Haptonomie het symposium Harde bewijzen v https//t.co/S8mku9MuKx.: Academie voor Haptonomie. Jan Ligthartlaan 1. 3941 BG Doorn.
Cursussen haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
Laat je raken! Naam Start Prijs Inschrijven. 28 september 2018. Vervolgtraining Coachen en Haptonomie. 8 november 2018. Contact in de spotlight van de verloskundepraktijk. 19 februari 2019. Academie voor Haptonomie. Jan Ligthartlaan 1. 3941 BG Doorn. 0343 51 51 78.
Academie voor Haptonomie Doorn.
Opleidingsinstituut, Cursussen en Trainingen. Reconnection Reconnective Healing. Speyertherapie of Speyer-Methode. Stoppen met Roken. T'ai' Chi Chuan Tai Chi. TCM Traditional Chinese Medicine. Touch for Health. Touch of Matrix. Voeding en Dieet. Academie voor Haptonomie Doorn. Jan ligthartlaan 1. 3941 BG Doorn.
Cursusaanbod haptonomie bij ITH. Opendag voor haptonomie cursus. Informatie haptonomie.
Dan zijn onze jaarlijkse informatiebijenkomsten een uitstekende gelegenheid om u goed te oriƫnteren. U kunt dan uitgebreid kennismaken met ons instituut, onze visie op haptonomie en haptotherapie, ons cursusaanbod haptonomie, de mogelijkheden van een eigen praktijk als haptonomisch counselor en haptotherapeut en het perspectief dat onze opleiding op uw levenspad kan bieden.
Opleidingen haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
5 oktober 2018. 5 november 2018. Opleiding Haptotherapie 1e jaar. Academie voor Haptonomie. Jan Ligthartlaan 1. 3941 BG Doorn. 0343 51 51 78. Het kantoor is bereikbaar op.: 08.30 tot 12.00 uur. 08.30 tot 12.00 uur. 08.30 tot 12.00 uur.

Contacteer ons