Meer resultaten voor haptonomie opleiding doorn

 
haptonomie opleiding doorn

In 2010 rondde ik met succes de haptonomie-opleiding af aan de Academie voor Haptonomie in Doorn NL en specialiseerde ik me verder in de haptonomische zwangerschapsbegeleiding en de ouder-kind begeleiding. Geleidelijk aan schakelde ik de vroedvrouwpraktijk om naar een haptonomiepraktijk.
huis lening simulatie
Hbo-opleiding tot haptonoom. Volg opleiding haptotherapie bij ITH.
We bieden cursussen en beroepsopleidingen en streven naar een brede toepassing van haptonomie in de samenleving. Het ITH is erkend als post-HBO studie door het SPHBO, welk onderdeel is van het CPION en het ITH is geaccrediteerd door de VVH Vereniging van Haptotherapeuten, de NFG Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en het NVPA Nederlands Verbond voor Psychologen, psychotherapeuten en Agogen. De opleiding tot haptotherapeut is door het SNRO geaccrediteerd als HBO-conform.
vintage meubelen
De opleidingen haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
De Opleiding Haptotherapie is voor Gz-psychologen erkend door de Registratiecommissie Lichaamsgericht Werkende Psychologen van het NIP. De Academie voor Haptonomie is erkend en daarmee geregistreerd in het regsiter van het CRBKO. Het Drieluik onder de loep. Ma 10 sep. Informatiemiddag Het Basisjaar. Do 20 en vrij 21 september. Het programma van het symposium Harde bewijzen voor zachte krachten staat nu online: https//t.co/Vd3Gy76TEq: Inte https//t.co/hDPpGzj7Zm.: Hoe mooi sluit dit aan bij het symposium Harde bewijzen voor zachte krachten https//t.co/Vd3Gy76TEq: https//t.co/MZ4GqGI8rM.: Ad Vingerhoets, hoogleraar Emoties en Welbevinden aan de Universiteit van Tilburg. Een van de sprekers https//t.co/vCfaf5uxYw.: Academie voor Haptonomie. Jan Ligthartlaan 1. 3941 BG Doorn.
binnendeur
Home haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
Ik zoek een opleiding haptonomie, haptotherapie of haptonomisch verplaatsen. Lees hier meer. Ik zoek een nascholing of specialisatie als haptotherapeut of haptonomisch professional. Lees hier meer. Het Drieluik onder de loep. Ma 10 sep. Informatiemiddag Het Basisjaar. Do 20 en vrij 21 september. Masterclass met Dieuwke Talma. Di 25 september 2018. Het programma van het symposium Harde bewijzen voor zachte krachten staat nu online: https//t.co/Vd3Gy76TEq: Inte https//t.co/hDPpGzj7Zm.: Hoe mooi sluit dit aan bij het symposium Harde bewijzen voor zachte krachten https//t.co/Vd3Gy76TEq: https//t.co/MZ4GqGI8rM.: Ad Vingerhoets, hoogleraar Emoties en Welbevinden aan de Universiteit van Tilburg. Een van de sprekers https//t.co/vCfaf5uxYw.: Academie voor Haptonomie. Jan Ligthartlaan 1. 3941 BG Doorn.
centrale voor kredieten aan particulieren
hapto haptonomie haptonomie opleiding doorn.
2001-2003 Opleiding Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding, Academie voor Haptonomie Doorn 2 jaar. 2003 Alles rondom de baby, Academie voor haptonomie Doorn 2 dagen. 2004 Het hoofd in de schoot/Op het grensvlak van verloskunde en psychiatrie, GG Net werkgroep psychosomatische obstetrie en gynaecologie Zutphen 1 dag.
Synergos.
Cursussen voor iedereen. Nascholingen en specialisaties. Haptonomie in jouw vakgebied. Kennismaken met Haptonomie. Waarom kiezen voor Synergos? Eigen Synergosvisie op Haptonomie. Vakopleiding Post HBO niveau. Een groot aanbod naast de vakopleiding. Wetenschappelijk onderbouwd en altijd doorontwikkelend. Aanbod op maat voor diverse doelgroepen.
Cursussen haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
Naam Start Prijs Inschrijven. Informatiemiddag Het Basisjaar Haptonomie. 10 september 2018. 28 september 2018. Vervolgtraining Coachen en Haptonomie. 8 november 2018. Contact in de spotlight van de verloskundepraktijk. 19 februari 2019. Academie voor Haptonomie. Jan Ligthartlaan 1. 3941 BG Doorn.
Academie voor Haptonomie Doorn.
Opleidingsinstituut, Cursussen en Trainingen. Reconnection Reconnective Healing. Speyertherapie of Speyer-Methode. Stoppen met Roken. T'ai' Chi Chuan Tai Chi. TCM Traditional Chinese Medicine. Touch for Health. Touch of Matrix. Voeding en Dieet. Academie voor Haptonomie Doorn. Jan ligthartlaan 1. 3941 BG Doorn.
Over ons Centrum voor Haptonomie en Haptotherapie.
In 1982 en 1983 heb ik de alpha-opleiding voor haptonomie gevolgd op de Academie voor Haptonomie te Doorn en in 1996 heb ik aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie te Berg en dal de opleiding voor haptotherapeut afgerond. Naast mijn werk in de psychiatrie ben ik sinds 1997 werkzaam in het Centrum voor Haptonomie.
Opleidingen haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
Extra informatiemiddag over ons Basisjaar Haptonomie: maandag 10 september. Data van alle opleiding 2018-2019 vind je hier. Naam Start Prijs Inschrijven. Basisjaar Haptonomie 2018-2019. 28 september 2018. 5 oktober 2018. 5 november 2018. Opleiding Haptotherapie 1e jaar. Academie voor Haptonomie. Jan Ligthartlaan 1. 3941 BG Doorn.

Contacteer ons