Meer resultaten voor haptonomie opleiding doorn

 
haptonomie opleiding doorn
Over Daniëlle Haptonomie Baarn leven in balans.
Van 2005-2010 volgde ik de opleiding tot Algemeen Haptotherapeut bij Synergos, de Nederlandse Vakopleiding Haptonomie, aangevuld met modules van de leergang trainer/coach. Sinds het najaar van 2009 werk ik in mijn eigen praktijk als haptotherapeut en coach. Naast de begeleiding van individuele cliënten, geef ik workshops en trainingen. Medische Basiskennis incl. 2 dagen voor haptotherapeuten. Symposium re-integratie Indigo. Hechtingspatronen Academie Doorn.
dekbedovertrek 200x200
Haptotherapeut GZ erkend Nathalia Liam Schiedam.
Aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Berg en Dal heb ik de opleiding tot haptotherapeut gedaan. Daarna ben ik de opleiding tot haptonomische zwangerschapsbegeleider aan de Academie voor Haptonomie in Doorn gaan volgen. Inmiddels zit ik meer dan 30 jaar in het vak en ik voel nog steeds dat destijds de keuze om Haptotherapeut te worden, de juiste was.
hergroeperen kredieten
Rene Steenbeek Haptotherapie Even voorstellen.
In de periode dat ik in Amsterdam werkte dook ook de naam Ted Troost ineens veelvuldig op in de topsport. Geïnspireerd geraakt door wat ik hoorde over zijn manier van werken ben ik in 1992 gestart met de opleiding Haptonomie in Doorn.
rabobank
Psychologiepraktijk in combinatie met Haptonomie Psychologiepraktijk in combinatie met Haptonomie.
Ietje heeft de Haptonomische opleiding in Doorn gevolgd en daarna de psychologie studie aan de RUG in Groningen. Zelf kreeg ze als verwoed sportster volleybal, schaatsen, hardlopen te maken met een flinke hersenkneuzing door een harde val op het ijs. Gedwongen kreeg ze tijd om na te denken en na 20 jaar sportlessen te hebben gegeven, begon ze aan de opleiding Haptonomie en 4 jaar later aan Psychologie.
cheap tickets
afke-ley Haptotherapie Friesland.
Docente expressie door woord en gebaar bij de AVEK te Leeuwarden: Akte 1e graads bevoegdheid. Voortgezette Opleiding OSD onderwijskunde, supervisie, deskundigheidsbevordering. Academie voor Haptonomie en Kinesionomie te Doorn: Akte Haptotherapie. Academie voor Haptonomie en Kinesionomie te Doorn: Akte kinderhaptotherapie. Diverse nascholingsactiviteiten in verband met deskundigheidsbevordering.
medische keuring
Over mij Praktijk voor Haptotherapie, Vanessa van Rappard-BrandtPraktijk voor Haptotherapie, Vanessa van Rappard-Brandt.
Het kunnen begeleiden van een ander, naar acceptatie van zichzelf en alles wat hij of zij bij zich draagt aan ervaringen, het laten voelen wat er is, zodat hij of zij weer thuis kan komen en kan vertrouwen op zichzelf en werkelijk contact met zijn omgeving kan maken. Al tijdens mijn opleiding voor fysiotherapie kwam ik in aanraking met haptonomie.
Leonie van der Sterren.
Na de fysiotherapie opleiding begon ik aan de basis opleiding haptonomie en ben gaan werken als fysiotherapeut op haptonomische basis. Geboeid door wat mensen beweegt, heb ik daarna de opleiding Haptotherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding in Doorn gevolgd. Beide heb ik in 1994 afgerond.
Marianne Korsten FTC Noord.
Werknemer bij Fysiotherapiecentrum Noord sinds 1978. Opleiding Fysiotherapie Hanze Hogeschool Groningen 1972-1976. Opleiding Manueel therapie Utrecht 1979-1982. Opleiding Haptonomie Frans Veldman 1991-1998. Opleiding Haptonomie Doorn 2007-2008. Geregistreerd haptotherapeut bij de VVH sinds 2008. Fysiotherapie op haptonomische basis. Ademhaling en ontspanning.
Margaret Steeman GZ haptotherapeut Praktijk Steeman.
Opleiding systemisch werk; Familieopstellingen, Hellinger Hilversum. Nascholing haptotherapie en burnout Doorn. Specialisatie kinderhaptotherapie Doorn. Certificaat haptonomische zwangerschapsbegeleiding Doorn. Diploma GZ-Haptotherapeut Doorn. Diploma fysiotherapie Utrecht. In 1980 ben ik begonnen als fysiotherapeut, maar al snel werd mij duidelijk dat veel fysieke klachten onderhouden worden door problematiek die voor fysiotherapie niet toegankelijk is. In mijn zoektocht naar mogelijkheden om ook deze onderliggende problemen het hoofd te bieden, stuitte ik op de haptonomie.
hapto vvh hapto haptonomie opleiding kosten.
Soms gaat de behandeling sneller, dan past Mieke de kosten aan. Mieke Havik 18 januari 1957 volgde de opleiding maatschappelijk en cultureel werk aan de sociale academie. Daarna heeft ze de opleiding Haptotherapie aan de Academie voor Haptonomie te Doorn gevolgd.

Contacteer ons