Meer resultaten voor haptonomie tilburg

 
haptonomie tilburg
Haptonomie Tilburg.
relatietherapie tilburg
Rian Heijne Sentire Haptotherapie Tilburg.
Sentire Haptotherapie Tilburg. Haptonomie in Tilburg. Ik ben Rian Heijne, voor mijn manier van begeleiden staan de volgende woorden centraal: zorgvuldig, respectvol, met humor, speels en samen. Zo ga ik samen met iemand op zoek naar waar je stagneert, waar je tegen aanloopt en wat je vrij kan maken.
lening
Sentire Haptotherapie Tilburg Haptonomie in Tilburg.
Sentire Haptonomie in Tilburg. Op deze site vind je informatie over haptotherapie en de verschillende toepassingsgebieden ervan, mijn werkwijze en praktische informatie over aanmelden, vergoedingen en de mogelijkheid voor een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek. Sentire Haptonomie in Tilburg is Rian Heijne.
Verhuur Tenten
Voorstellen P-H-B Hoornick.
Vanaf 2004 ben ik zelfstandig gevestigd in Tilburg. Ik werk met veel enthousiasme in de volgende gebieden.: De haptonomie beoogt een mens in zijn oprecht te willen zien en dit is dan ook wel een van mijn belangrijkste uitgangspunten in elk van de bovengenoemde therapie-vormen.
relatietherapie tilburg
burn-out depressie onrust Haptonomie Tilburg Haptotherapie.
Wat is Haptonomie? Wie is Sandra Curfs? 5036 TB Tilburg. Te bezoeken op afspraak. Maandag 9 14 en 20 22 uur, Dinsdag 13 18 uur, Woensdag 13 18 uur, Vrijdag 9 18 uur. 06 49 77 95 42 en info@haptopantarhei.nl.
Haptotherapie TilburgHaptonoom Tilburg.
Sommige mensen voelen de regen anderen worden alleen nat. Haptonomie laat je voelen. De leer van de haptonomie gaat over de balans tussen voelen, denken en doen. Haptotherapie werkt met jouw gevoel als ingang. Om op meer manieren dan die je al kent te beleven, te denken en te doen.
Geert van Pruissen Fysiotherapie en Haptonomie. Navigation. Ervaringen. Untitled Document. Untitled Document. Untitled Document. Untitled Document. Welkom.
Welkom op de website van Geert van Pruissen Haptonomie en Fysiotherapie. Wellicht bent u geinteresseerd in Haptonomie en Fysiotherapie. U vindt hier een uiteenzetting van wat Haptonomie inhoudt, wat het wellicht voor u kan betekenen en voorbeelden van wat het voor anderen betekend heeft.
Haptotherapie Tilburg en omgeving Judith Pouw.
Ben je op zoek naar een praktijk Haptotherapie in Tilburg en omgeving, neem dan gerust vrijblijvend contact op. De sessies vinden plaats in de Armhoefstraat in de wijk Armhoefse Akkers, in Tilburg-Oost. Armhoefstraat 2 5018 EK Tilburg 06 15 43 33 61 info@judithpouw.nl.
Myriam Hoornick Psycholoog Haptotherapeut Relatietherapeut Tilburg Praktijk voor Psychotherapie Haptotherapie Relatietherapie Tilburg.
In dat geval kan het goed zijn om een psycholoog op dit gebied te raadplegen. Haptotherapie is gebaseerd op de haptonomie. Haptonomie betekent de" kunst van het voelen. Haptotherapie heeft als uitgangspunt de cliƫnt bewust te laten worden van zijn gevoelens.

Contacteer ons