Zoeken naar boek haptonomie

 
boek haptonomie
Jos Zandvliet, haptonomie.
In dit boek laat hij zijn licht schijnen over haptonomie en geeft hij zijn opmerkelijke visie op allerlei emoties, die mensen zo kunnen kwellen dat ze er tenslotte ziek van kunnen worden. Dit boek geeft de lezer een onthullende kijk op het eigen gevoelsleven.
lening
bol.com Haptonomie ebook, Bob Boot 9789021558615 Boeken.
In het voorwoord staat dat het boek niet bedoeld is voor professionele hulpverleners in de haptonomie, maar meer voor geinteresseerden. Die interesse weet de auteur die zelf fysiotherapeut en haptonoom is, zeker te wekken met zijn interpretatie van de haptonomie.
yoast seo
bol.com Haptonomie, Bob Boot 9789021558608 Boeken.
Toon meer Toon minder. In het voorwoord staat dat het boek niet bedoeld is voor professionele hulpverleners in de haptonomie, maar meer voor geinteresseerden. Die interesse weet de auteur die zelf fysiotherapeut en haptonoom is, zeker te wekken met zijn interpretatie van de haptonomie.
vintage meubelen
Haptotherapie in Heerlen Boek direct via www.azenda.com.
Haptonomie biedt de mogelijkheid om je opnieuw kennis te laten maken met wat je lichaam vertelt over jezelf, je omgeving en je relaties met anderen.Haptonomie is de theorie of leer van het gevoel en het gevoelsleven, die de nabijheids aanraking en gevoelsaspecten bestudeert van menselijke relaties.
iused
Haptotherapie Pearson.
Praktijk en theorie is geschreven voor wie meer wil weten van haptotherapie, voor hij zich er als verwijzer of cliënt mee verbindt. De vele voorbeelden in dit boek maken zichtbaar en voelbaar wat deze therapie inhoudt. Voor haptotherapeuten is het, door de heldere verbinding van theorie en praktijk, een goed naslagwerk. Els Plooij is psycholoog en haptotherapeut. Zij werkt in een privépraktijk en was vijftien jaar lang als docent verbonden aan de Academie voor Haptonomie.
Haptonomie Standaard Boekhandel.
In deel 1 en 2 van Haptonomie maakt Bob Boot, aan de hand van de haptonomische theorie en de praktische toepassing ervan haptotherapie, de lezer bewust van het gevaar van een verschraald gevoelsleven en het belang van het vinden van een juiste balans tussen voelen en denken. In het derde deel van dit boek beschrijft hij, met gebruik van voorbeelden uit zijn eigen praktijk, verschillende aspecten van het leven vanuit haptonomisch perspectief.
Boeken Praktijk voor Haptotherapie Angelique de Pooter Mulder.
Het eerste fundamentele standaardwerk over haptonomie, geschreven door de grondlegger, Frans Veldman, zelf. Met dit boek beoogt hij een helder geordend beeld te geven van de haptonomie door de wisselwerking tussen theoretische achtergronden en praktische verkenning zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven.
Boeken over Haptonomie Geneesjewijzer.
Over haptonomie zijn in het verleden vele goede, waardevolle en mooie boeken geschreven. Heb je naast de informatie op Genees je Wijzer interesse om je verder te verdiepen in haptonomie? Dan hebben wij hieronder voor jou een selectie van interessante boeken over haptonomie geplaatst.
bol.com Haptotherapie 9789026522758 Els Plooij Boeken.
De vele voorbeelden in dit boek maken zichtbaar en voelbaar wat deze therapie inhoudt. Voor haptotherapeuten is het, door de heldere verbinding van theorie en praktijk, een goed naslagwerk. Els Plooij is psycholoog en haptotherapeut. Zij werkt in een privépraktijk en was vijftien jaar lang als docent verbonden aan de Academie voor Haptonomie.

Contacteer ons