Meer resultaten voor boek haptonomie

 
boek haptonomie
bol.com Haptonomie, Bob Boot 9789021558608 Boeken.
In het voorwoord staat dat het boek niet bedoeld is voor professionele hulpverleners in de haptonomie, maar meer voor geinteresseerden. Die interesse weet de auteur die zelf fysiotherapeut en haptonoom is, zeker te wekken met zijn interpretatie van de haptonomie.
lege cartridges inleveren voor geld
Boeken Praktijk voor Haptotherapie Angelique de Pooter Mulder.
Een boek dat in eerste instantie geschreven is voor hulpverleners binnen de gezondheidszorg die geïnteresseerd zijn in de haptonomie, wetenschap van de affectiviteit. De auteur formuleert duidelijk de wezenlijke aspecten van het affectieve, bevestigende psychotactiele contact en de rijkdom daarvan.
zweedse
Jos Zandvliet, haptonomie.
In dit boek laat hij zijn licht schijnen over haptonomie en geeft hij zijn opmerkelijke visie op allerlei emoties, die mensen zo kunnen kwellen dat ze er tenslotte ziek van kunnen worden. Dit boek geeft de lezer een onthullende kijk op het eigen gevoelsleven.
printing
Haptonomie Standaard Boekhandel.
In deel 1 en 2 van Haptonomie maakt Bob Boot, aan de hand van de haptonomische theorie en de praktische toepassing ervan haptotherapie, de lezer bewust van het gevaar van een verschraald gevoelsleven en het belang van het vinden van een juiste balans tussen voelen en denken. In het derde deel van dit boek beschrijft hij, met gebruik van voorbeelden uit zijn eigen praktijk, verschillende aspecten van het leven vanuit haptonomisch perspectief.
Praktijk voor haptotherapie boeken.
Wie in staat is goed met zijn gevoel om te gaan is opgewassen tegen allerlei ongemakken die het leven voor iedereen in petto heeft. In dit boek laat Ted Troost zijn licht schijnen over haptonomie en geeft zijn opmerkelijke visie op allerlei emoties, die mensen kunnen kwellen.
Boeken over Haptonomie Geneesjewijzer.
Over haptonomie zijn in het verleden vele goede, waardevolle en mooie boeken geschreven. Heb je naast de informatie op Genees je Wijzer interesse om je verder te verdiepen in haptonomie? Dan hebben wij hieronder voor jou een selectie van interessante boeken over haptonomie geplaatst.
bol.com Het lichaam liegt nooit, Ted Troost 9789050870191 Boeken.
De resultaten laat hij over aan enkele bekende sportlieden, die zelf vertellen, wat zij ervaren hebben aan de behandelingen van T. Degene die werkelijk meer over de achtergronden en de inhoud van de haptonomie wil weten, leze het boek van F.

Contacteer ons