Zoeken naar haptonomie den haag

 
haptonomie den haag
Noor Maas Haptotherapie.
3584 AA Utrecht. Locatie Den Haag.: 2565 ZD Den Haag. Routebeschrijving Den Haag. Haptotherapie beoogt eerst het contact met jezelf en vervolgens met anderen om je heen te herstellen. Soms kan het echter voorkomen dat je het gevoel hebt stil te vallen.
persoonlijke lening
Homepage Tigges Haptonomie.
Nu ook Haptonomie bij stervensbegeleiding. Synergos traject persoonlijke ontwikkeling in Den Haag. Eerstvolgende: najaar 2018. Opleidingen Haptonomisch Hulpverlener, Persoonlijke Coaching, Haptonomie in het onderwijs en Haptonomie bij stervensbegeleiding. Den Haag: start najaar 2018. Synergos Basis haptonomie Den Haag, eerstvolgende mogelijkheid najaar 2018.
inktpatronen
Marlies Zwanenburg, Fysiotherapeut.
Bij vragen op het gebied van persoonlijke groei en zingeving. Om te mogen worden wie u al bent. Uw zorgen in vertrouwde handen! Bel me voor een afspraak 06 40 66 18 52. Copyright 2010 2011 Marlies Zwanenburg Fysiotherapie / Haptonomie.
haptotherapie den haag
Haptotherapie Den Haag Welkom bij Haptotherapie Den Haag Wil van Tol Haptotherapie Den Haag.
Goede aandacht gaat een leven lang mee. Wil je op de hoogte te blijven van de actualiteiten rondom haptotherapie? Bekijk dan mijn nieuws. De praktijk is ook op dinsdag avond en op zaterdag ochtend geopend. Ga naar: Coaching Den Haag.
Carlijn Ton Haptotherapie in Den Haag.
Specialisatie haptotherapie voor ouders en kind, Academie Haptonomie Doorn 2016. Training omgaan met emoties, Vera Helleman 2017. Boeken die ik kan aanraden.: De kracht van kwetsbaarheid, Brené Brown. Voluit leven met hooggevoeligheid, Susan Marletta-Hart. Hoogsensitiviteit als kracht, Carolina Bont. De taal van het huilen, Aletta Solter. Leven met hooggevoelige kinderen, Susan Marletta-Hart. Contact en aanmelden. Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact met mij opnemen of een mail sturen. Adres praktijk: Beukstraat 94, 2565 ZD Den Haag.
Den Haag Fysiotherapie Haptonomie.
De haptonomie is een wetenschap die de wetmatigheden van het menselijke gevoelsleven bestudeert. Zij legt zich daarbij in het bijzonder toe op het beschrijven van al datgene wat een rol speelt in de tussen-menselijke affectieve verhoudingen, communicatie, interacties en relaties en het overdragen en beleefbaar maken hiervan in scholing en begeleiding.
Zit je niet lekker in je vel? Dan zou haptotherapie iets voor je kunnen zijn.
Haptotherapie in Scheveningen Den Haag. Wie ben ik? Zit je niet zo lekker in je vel? Er kunnen momenten in je leven zijn dat je niet lekker in je vel zit, je problemen ervaart waar je zelf niet helemaal uitkomt.
Haptotherapeut in Den Haag haptotherapeut-info.nl.
Praktijk voor haptotherapie; 15 jaar ervaring als therapeut; tevens docent en supervisor bij de opleiding voor haptotherapie ITH. Op afspraak: behandelingen., Haptotherapie Den Haag Wil van Tol s-gravenhage. In de omgeving binnen 5 km. Praktijk voor Haptonomie Rijswijk Tilly Spoor Rijswijk.

Contacteer ons