Op zoek naar haptonomie nijmegen?

 
haptonomie nijmegen
Welkom op de website van Haptotherapie Beuningen en Nijmegen praktijk voor Haptotherapie Beuningen.
Op deze site vindt u informatie over onze praktijk voor Haptotherapie gevestigd in Beuningen en Nijmegen. Haptonomie betekent: de leer van het voelen. Hapsis is Grieks voor voelen / tasten en nomos betekent wet/ norm. De grondbeginselen van de haptonomie vormen de basis voor de haptotherapie.
leen bakker dekbed
Vonny Nuijten, Haptotherapie Arnhem-Nijmegen. Vonny Nuijten, Haptotherapie Arnhem-Nijmegen.
Van onprettige gevoelens krijg je geen kwalen, van het onderdrukken en ontkennen ervan wel! De vraag naar de zin van het leven heeft mij via verschillende wegen uiteindelijk naar haptonomie geleid. Haptonomie gaat ervan uit dat alles goed is zoals het is.
google seo certificaat
Hoe kan haptotherapie bijdragen aan het herstellen van depressie?
Bij haptotherapie, een behandeling die gebaseerd is op de haptonomie, is het uitgangspunt dat de cliƫnt opnieuw in contact wordt gebracht met zijn lichamelijke en innerlijke gevoel waardoor zijn problemen voor hemzelf voelbaar worden gemaakt. Deze klachten kunnen zowel lichamelijk als gevoelsmatig zijn en mogelijk ontstaan zijn door gevoelens te negeren of niet te uiten.
Simulatie autolening
Giselle Magis Haptotherapie Veenendaal.
Als stagedocent/intervisiebegeleider ben ik ruim 10 jaar verbonden geweest aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Daarna ben ik mij, naast therapie, gaan richten op coaching in bedrijfsleven. Werkgevers en werknemers kunnen mij inschakelen voor diverse coachingstrajecten op basis van haptonomie of voor begeleide intervisie.
luchthavenvervoer genk
haptotherapie, journey therapie, quantum touch, amsterdam, limmen, noord-holland.
hoe gebruik je een brandblusser
Praktijk voor Haptotherapie Vught.
Ik ben toen de kant van de haptonomie opgegaan. Ik heb de basisopleiding haptonomie gevolgd aan de Academie in Doorn en de opleiding tot haptotherapeut via het ITH van 1989-1991. Ik ben vanaf 1991 verbonden als praktijkdocent aan de opleiding voor haptonomie in Nijmegen, het ITH.
hypothecaire lening
Haptotherapeut Gelderland AlleHaptonomen.nl. Haptotherapeut Gelderland AlleHaptonomen.nl.
Haptonomie en Fysiotherapie. Haptotherapie Paula Groeneveld. Praktijk Marron Haptotherapie. Haptotherapeut / Coach. TIPVERMELDINGEN HAPTONOMEN EN HAPTOTHERAPEUTEN IN GELDERLAND. AlleHaptonomen.nl Gelderland Een haptonoom of haptotherapeut in Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Doesburg, Tiel ed. Bent u haptonoom of haptotherapeut en wilt u ook goed gevonden worden op internet, via Google, en dus ook op AlleHaptonomen.nl vermeld staan, klik hier.
Yvonne Poels Haptotherapie.
Meer uitleg over haptonomie en hoe de behandeling eruit ziet lees je hier. Lees hier de ervaring van anderen. Denk je dat Haptotherapie iets voor jou kan zijn? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden. Afspraken zijn mogelijk in Horst en in Nijmegen.
Maayke Gieben Haptonomie.
Het woord haptonomie is afgeleid van de Griekse woorden hapsis en nomos. Hapsis betekent tastzin, gevoelszin en nomos betekent wet, regel. Samengevoegd betekent haptonomie de wetmatigheid van het gevoelsleven, van de tast. Frans Veldman, grondlegger van de haptonomie, definieert kortweg met de wetenschap van de affectiviteit.
Zwangerschapshaptonomie.
Home / Zwangerschapscursussen / Zwangerschapscursus: haptonomie. De naam Haptonomie is afgeleid van een samenvoeging van twee Griekse begrippen, hapsis welke betekent gevoelscontact, de tastzin betreffend, gevoel-beleving en nomos welke betekent wet, regel, norm. Hapto betekent: ik vestig een relatie door tactiel door aanraking contact om te helen, om heel te maken, om de ander in zijn bestaan te bevestigen.

Contacteer ons