Meer resultaten voor haptonomie nijmegen

 
haptonomie nijmegen
Hoe kan haptotherapie bijdragen aan het herstellen van depressie?
Bij haptotherapie, een behandeling die gebaseerd is op de haptonomie, is het uitgangspunt dat de cliënt opnieuw in contact wordt gebracht met zijn lichamelijke en innerlijke gevoel waardoor zijn problemen voor hemzelf voelbaar worden gemaakt. Deze klachten kunnen zowel lichamelijk als gevoelsmatig zijn en mogelijk ontstaan zijn door gevoelens te negeren of niet te uiten.
coach nijmegen
Home Haptonomie Nijmegen.
Graafseweg 274 K.24. 6532 ZV Nijmegen. Tel: 06 52 42 87 42. AGB praktijk: 90-13748. AGB persoonlijk: 90-034799. Geregistreerd GZ-Haptotherapeut VVH: 428 A. Het gebouw is uitgerust met een oprit voor rolstoelgebruikers en een lift. Parkeergelegenheid is gratis en ruim aanwezig.
seo tester
Haptotherapie Amsterdam GOED Fysiotherapie Amsterdam Noord.
Onze haptotherapeut Jur Jonkhoff heeft zijn opleiding gevolgd bij het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Nijmegen. Hij werkt als geregistreerd haptotherapeut en is aangesloten bij de landelijke Vereniging van Haptotherapeuten VVH. Hij is inmiddels ruim 30 jaar werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut.
persoonlijke lening vergelijken
Yvonne Poels Haptotherapie.
Meer uitleg over haptonomie en hoe de behandeling eruit ziet lees je hier. Lees hier de ervaring van anderen. Denk je dat Haptotherapie iets voor jou kan zijn? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden. Afspraken zijn mogelijk in Horst en in Nijmegen.
checker
Millie de Jong Haptotherapeut.
Academie voor Haptonomie in Doorn: opleiding haptotherapie, opleiding haptotherapie en relatieproblematiek en diverse bij en nascholingen voor haptotherapie. Instituut voor toegepaste Haptonomie in Nijmegen: diverse nascholingen voor haptotherapie. Om mezelf te blijven ontwikkelen neem ik deel aan intervisie en volg ik bij en nascholingen.
geld
Haptonomie opleidingen. ITH-Haptonomie cursussen voor de haptonoom.
Wilt u meer weten over haptonomie in het algemeen, u oriënteren op wat haptonomie voor u kan betekenen en wat u er allemaal mee kan in uw werk, privé en relaties dit door ervaringsgericht met elkaar bezig te zijn? Info/inschrijven Oriëntatie Toegepaste Haptonomie.
bios enschede
Fysiotherapie / Haptonomie de Ruwe Nijmegen.
Er zijn nog geen waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Fysiotherapie / Haptonomie de Ruwe, Nijmegen. Alle fysiotherapiepraktijken in Nijmegen. Alle zorgaanbieders in Nijmegen.
bulletkrediet
Winnie Gunsing Helen Dowling Instituut.
Vanaf 1999 is ze werkzaam in eigen praktijk Haptotherapiecentrum HTC in Nijmegen. Daarnaast verzorgt ze nascholingen onder andere in omgaan met kanker voor haptotherapeuten en geeft ze les op het Instituut voor Toegepaste Haptonomie I.T.H. In de haptonomie wordt onder andere gebruik gemaakt van aanraking.
dakwerker
Welkom op de website van HdH Haptotherapie de Hagen.
Welkom op de site van Haptotherapie de Hagen, Arnhem. Haptotherapie is de therapeutische toepassing van haptonomie. Haptonomie gaat over het raken of geraakt worden in het gevoel. Je lijf geeft je meer signalen over hoe jij je voelt dan je denkt.
schoorsteen engels
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
planning maken word

Contacteer ons