Resultaten voor haptonomie nijmegen

 
haptonomie nijmegen
Home Haptonomie Nijmegen.
Marleen van Kalmthout. Voor een serieuze reactie op deze site bent u van harte welkom! Als u wilt, stuur dan uw e-mail. U kunt ook iemand anders op de hoogte brengen van deze site. Graafseweg 274 K.24. 6532 ZV Nijmegen.
Sales
FIN Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen Haptonomie.
met ACT, EFT en Mndfullness. Naast mijn werk als therapeut ben ik als docent verbonden aan de academie voor haptonomie in Doorn en geef ik o.a. supervisie, leerbehandelingen, individuele werkbegeleiding en trainingen. VVH lidmaatschap A 355. mail naar Jeroen. Fysiotherapeut op haptonomische basis en GZ-Haptotherapeut. Als fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in mulligan en triggerpoint behandelingen. Als haptotherapeut ben ik gespecialiseerd in kinderen en haptotherapie bij trauma. Ik ben ook begeleider binnen het Big Move programma. VVH lidmaatschap A633. mail naar Esther. Psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut op haptonomische basis. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van fibromyalgie, vermoeidheidsklachten en onvoldoende verklaarbare lichamelijke klachten. Ook ben ik begeleider binnen het Big Move programma. mail naar Yvonne. Fysiotherapeut aan huis. Als fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van kwetsbare ouderen in de thuissituatie. Waar mogelijk werk ik nauw samen met de thuiszorg. Copyright: Fysiotherapeutisch instituut Nijmegen Website ontwerp: Stilus grafisch ontwerp bno, Ton Lukassen.
klantkaart.nl
Haptotherapie Baak Nijmegen e.o. Haptotherapie Baak.
Zoeken naar: Zoeken. Haptotherapie Baak Nijmegen. Welkom bij Haptotherapie Baak Nijmegen. Haptonomie praktijk waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Kort samengevat kom je m.b.v. haptonomie weer in contact met je voelende vermogen. Je wordt bewust van de informatie van je lichaam.
haptotherapie
Haptotherapie Nijmegen en Oss.
http://www.leemanskredieten.be/verzekeringen/autoverzekering/
Haptotherapie Nijmegen en Oss.
Sandra van den Broek www.nijmegenhaptotherapie.nl.
Vereniging van Haptotherapeuten. Algemene Voorwaarden Haptotherapie Nijmegen. iedereen volgt zijn eigen pad. die jij niet alleen hoeft te nemen. in de wetenschap dat elke belemmering weer nieuwe inzichten aanreikt. en jouw weg vandaag weer verder vorm geeft. Van harte welkom! Graag laten we je kennis maken met de mogelijkheden die de haptonomie je biedt.
Haptonomie Nijmegen Cara Valk Haptotherapeut in Nijmegen.
Dit uit zich bijvoorbeeld in piekeren, jezelf vooral rationeel staande houden, stemmingswisselingen, strakke spieren of onverklaarde lichamelijke klachten. Haptotherapie is de therapeutische toepassing van haptonomie. Zij richt zich op herstel van het persoonlijk welzijn. De therapie combineert een psychologische met een lichamelijke benadering. Door het lijfelijk ervaren van uw gevoelens en deze zinvol te verbinden met denken en doen ontwikkelt u een nieuw persoonlijk evenwicht. U werkt aan vermindering van uw klachten en u vergroot uw persoonlijke veerkracht. Het resultaat is doorgaans een sterker gevoel van basiszekerheid en meer levenskwaliteit. Cara Valk is haptotherapeut en begeleidt mensen bij.: psychische en lichamelijke overbelasting stress, burn-out. onzekerheid en angst. verwerken van ingrijpende gebeurtenissen of ervaringen. onverklaarde lichamelijke klachten. stagnatie in de ontwikkeling naar een nieuwe levensfase adolescentievolwassenheidouderdom., acceptatie van jezelf, je eigen lichamelijkheid. rouw en verliesverwerking. chronische pijn en vermoeidheid. omgaan met ziekte en lichamelijke beperkingen. niet aangeboren hersenletsel CVA, beginnende dementie. veranderingen bij het ouder worden, levensvragen, verlies van vitaliteit. In geval van psychiatrische aandoeningen of ernstige lichamelijke pathologie wordt hapthotherapie alleen gegeven in samenwerking met de daarvoor gespecialiseerde hulpverleners. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel of neem contact op via het contactformulier. 6537 NK Nijmegen.
Maayke Gieben Haptonomie.
Het woord haptonomie is afgeleid van de Griekse woorden hapsis en nomos. Hapsis betekent tastzin, gevoelszin en nomos betekent wet, regel. Samengevoegd betekent haptonomie de wetmatigheid van het gevoelsleven, van de tast. Frans Veldman, grondlegger van de haptonomie, definieert kortweg met de wetenschap van de affectiviteit.

Contacteer ons