Meer resultaten voor haptonomie nijmegen

 
haptonomie nijmegen
Maayke Gieben Haptonomie.
Het woord haptonomie is afgeleid van de Griekse woorden hapsis en nomos. Hapsis betekent tastzin, gevoelszin en nomos betekent wet, regel. Samengevoegd betekent haptonomie de wetmatigheid van het gevoelsleven, van de tast. Frans Veldman, grondlegger van de haptonomie, definieert kortweg met de wetenschap van de affectiviteit.
coach nijmegen
SARVATA, Centrum voor Gezondheid en Welzijn: Haptotherapie.
Haptonomie onderstreept het belang van gevoelsmatig contact, met jezelf en met andere mensen. Haptotherapie biedt de mogelijkheid opnieuw contact te maken met je lichaam en daarmee met je gevoelens, je grenzen en hoe je staat in je relaties met andere mensen.
loopbaanbegeleiding nijmegen
Hoe kan haptotherapie bijdragen aan het herstellen van depressie?
Bij haptotherapie, een behandeling die gebaseerd is op de haptonomie, is het uitgangspunt dat de cliƫnt opnieuw in contact wordt gebracht met zijn lichamelijke en innerlijke gevoel waardoor zijn problemen voor hemzelf voelbaar worden gemaakt. Deze klachten kunnen zowel lichamelijk als gevoelsmatig zijn en mogelijk ontstaan zijn door gevoelens te negeren of niet te uiten.
zoekmachine optimalisatie google
Home Haptonomie Nijmegen.
6525 PV Nijmegen. Tel: 06 52 42 87 42. AGB praktijk: 90-13748. AGB persoonlijk: 90-034799. Geregistreerd GZ-Haptotherapeut VVH: 428 A. Parkeergelegenheid is gratis en ruim aanwezig. Buslijn 14 stopt op 5 minuten lopen van de praktijk. Voor route kijkt u bij tabblad Route.
robot
Haptotherapie Amsterdam GOED Fysiotherapie Amsterdam Noord.
Onze haptotherapeut Jur Jonkhoff heeft zijn opleiding gevolgd bij het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Nijmegen. Hij werkt als geregistreerd haptotherapeut en is aangesloten bij de landelijke Vereniging van Haptotherapeuten VVH. Hij is inmiddels ruim 30 jaar werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut.
spanplafond
Yvonne Poels Haptotherapie.
Meer uitleg over haptonomie en hoe de behandeling eruit ziet lees je hier. Lees hier de ervaring van anderen. Denk je dat Haptotherapie iets voor jou kan zijn? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden. Afspraken zijn mogelijk in Horst en in Nijmegen.
binnendeuren
Millie de Jong Haptotherapeut.
Academie voor Haptonomie in Doorn: opleiding haptotherapie, opleiding haptotherapie en relatieproblematiek en diverse bij en nascholingen voor haptotherapie. Instituut voor toegepaste Haptonomie in Nijmegen: diverse nascholingen voor haptotherapie. Om mezelf te blijven ontwikkelen neem ik deel aan intervisie en volg ik bij en nascholingen.
motorrijles dordrecht
Haptonomie opleidingen. ITH-Haptonomie cursussen voor de haptonoom.
Het ITH is erkend als post-HBO studie door het SPHBO, welk onderdeel is van het CPION en het ITH is geaccrediteerd door de VVH Vereniging van Haptotherapeuten, de NFG Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en het NVPA Nederlands Verbond voor Psychologen, psychotherapeuten en Agogen. De opleiding tot haptotherapeut is door het SNRO geaccrediteerd als HBO-conform.
kbc hypothecaire lening
Praktijk voor Zielepsychologie en Haptonomie Nijmegen.
Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie.: Haas van Dorsser, H. Zorginstelling Praktijk voor Zielepsychologie en Haptonomie, Nijmegen. Alle psychologiepraktijken en psychotherapiepraktijken in Nijmegen. Alle psychologiepraktijken en psychotherapiepraktijken. Alle zorgaanbieders in Nijmegen.
google adwords boek
Winnie Gunsing Helen Dowling Instituut.
Vanaf 1999 is ze werkzaam in eigen praktijk Haptotherapiecentrum HTC in Nijmegen. Daarnaast verzorgt ze nascholingen onder andere in omgaan met kanker voor haptotherapeuten en geeft ze les op het Instituut voor Toegepaste Haptonomie I.T.H. In de haptonomie wordt onder andere gebruik gemaakt van aanraking.
zinzi horloge

Contacteer ons