Resultaten voor haptonomie nijmegen

 
haptonomie nijmegen
Haptonomie opleidingen. ITH-Haptonomie cursussen voor de haptonoom.
Kennismaken met het ITH en de haptonomie? Wilt u meer weten over haptonomie in het algemeen, u oriënteren op wat haptonomie voor u kan betekenen en wat u er allemaal mee kan in uw werk, privé en relaties dit door ervaringsgericht met elkaar bezig te zijn?
yoast seo
FIN Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen Haptonomie.
Als fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in de haptonomie, oedeemtherapie en ik ben daarnaast nog werkzaam in de neurorevalidatie. Als haptotherapeut kan ik je laten ervaren wat er in het gevoelsmatige contact met jezelf en met je omgeving gebeurt. VVH lidmaatschap A 713. mail naar Ciska. Mijn specialisatie in de fysiotherapie ligt in de sportsector. Ik ben graag bezig met alles wat met bewegen te maken heeft. Dit kan zijn in de amateursport of topsport maar ook het 1 op 1 trainen en revalideren, of juist het geven van groepslessen. Naast fysiotherapeut ben ik ook gediplomeerd yogadocent. Big registratie: 19914169204. mail naar Lenneke. Fysiotherapeut op haptonomische basis en oedeemtherapeut. Als fysiotherapeut ben ik naast regulier fysiotherapeut ook oedeemtherapeut. Gespecialiseerd in fysiotherapie bij oncologie waar ik ook mijn haptonomische vaardigheden in meeneem. Verder geef ik haptonomische zwangerschapsbegeleiding. mail naar Beate. Fysiotherapeut en manueel therapeut. Als manueel therapeut onderzoek en behandel ik de wervelkolom, schouder, heup en enkel. Als fysiotherapeut met een holistische blik ben ik gespecialiseerd in dry needling, stabiliteitstraining en de begeleiding van mensen met artrose. Copyright: Fysiotherapeutisch instituut Nijmegen Website ontwerp: Stilus grafisch ontwerp bno, Ton Lukassen.
vintage meubelen
Haptotherapie Nijmegen en Oss.
Wanneer u komt naar de haptotherapie praktijk van Raak in Nijmegen kunt u gerust zijn van een professionele en daadkrachtige aanpak. Graag maak ik kennis met u, dus belt u gerust voor een afspraak. Welkom bij de praktijk van Anita van Raak.
persoonlijke lening
Home Haptonomie Nijmegen.
Graafseweg 274 K.24. 6532 ZV Nijmegen. Tel: 06 52 42 87 42. AGB praktijk: 90-13748. AGB persoonlijk: 90-034799. Geregistreerd GZ-Haptotherapeut VVH: 428 A. Het gebouw is uitgerust met een oprit voor rolstoelgebruikers en een lift. Parkeergelegenheid is gratis en ruim aanwezig.
alarmsystemen
Haptonomie Nijmegen Cara Valk Haptotherapeut in Nijmegen.
Dit uit zich bijvoorbeeld in piekeren, jezelf vooral rationeel staande houden, stemmingswisselingen, strakke spieren of onverklaarde lichamelijke klachten. Haptotherapie is de therapeutische toepassing van haptonomie. Zij richt zich op herstel van het persoonlijk welzijn. De therapie combineert een psychologische met een lichamelijke benadering. Door het lijfelijk ervaren van uw gevoelens en deze zinvol te verbinden met denken en doen ontwikkelt u een nieuw persoonlijk evenwicht. U werkt aan vermindering van uw klachten en u vergroot uw persoonlijke veerkracht. Het resultaat is doorgaans een sterker gevoel van basiszekerheid en meer levenskwaliteit. Cara Valk is haptotherapeut en begeleidt mensen bij.: psychische en lichamelijke overbelasting stress, burn-out. onzekerheid en angst. verwerken van ingrijpende gebeurtenissen of ervaringen. onverklaarde lichamelijke klachten. stagnatie in de ontwikkeling naar een nieuwe levensfase adolescentievolwassenheidouderdom., acceptatie van jezelf, je eigen lichamelijkheid. rouw en verliesverwerking. chronische pijn en vermoeidheid. omgaan met ziekte en lichamelijke beperkingen. niet aangeboren hersenletsel CVA, beginnende dementie. veranderingen bij het ouder worden, levensvragen, verlies van vitaliteit. In geval van psychiatrische aandoeningen of ernstige lichamelijke pathologie wordt hapthotherapie alleen gegeven in samenwerking met de daarvoor gespecialiseerde hulpverleners. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel of neem contact op via het contactformulier. 6537 NK Nijmegen.
Haptotherapie Baak Nijmegen e.o. Haptotherapie Baak.
Burn out, haptotherapie helpt je weer jezelf zijn. Zoeken naar: Zoeken. Haptotherapie Baak Nijmegen. Welkom bij Haptotherapie Baak Nijmegen. Haptonomie praktijk waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Kort samengevat kom je m.b.v. haptonomie weer in contact met je voelende vermogen.

Algemene Voorwaarden Haptotherapie Nijmegen. iedereen volgt zijn eigen pad. die jij niet alleen hoeft te nemen. in de wetenschap dat elke belemmering weer nieuwe inzichten aanreikt. en jouw weg vandaag weer verder vorm geeft. Van harte welkom! Graag laten we je kennis maken met de mogelijkheden die de haptonomie je biedt.
Maayke Gieben Haptonomie.
Het woord haptonomie is afgeleid van de Griekse woorden hapsis en nomos. Hapsis betekent tastzin, gevoelszin en nomos betekent wet, regel. Samengevoegd betekent haptonomie de wetmatigheid van het gevoelsleven, van de tast. Frans Veldman, grondlegger van de haptonomie, definieert kortweg met de wetenschap van de affectiviteit.

Contacteer ons