Meer resultaten voor haptonomie opleiding nijmegen

 
haptonomie opleiding nijmegen
Instituut voor Toegepaste Haptonomie Millian.
Bezoek adres Hoofdlocatie. 6511 PS Nijmegen. Hampshire Landgoedhotel Holthurnsche Hof Zevenheuvelenweg 48 a. 6571 CK Berg en Dal. 6570 AA Berg en Dal. van Bilderbeek Directie. Niet praten maar doen. Met praten alleen kun je niet altijd een verandering bewerkstelligen. Soms moet je dingen ook voelen en ervaren. Dat doet de haptotherapie. En deze opleiding ook: je bent continu aan het oefenen, je leert niet uit boeken maar door iets te doen en ervaren. De opleiding van het ITH zit goed in elkaar, er zit duidelijk een opbouw in. Het eerste jaar gaat vooral over jezelf, het tweede jaar ben je bezig met de intake, het derde jaar gaat over de haptotherapeutische begeleiding en in het vierde jaar werk je aan de afronding. Heel fijn is dat je meteen in het tweede jaar al met cliƫnten aan de slag kunt. Docenten en studenten zijn gelijkwaardig. En wat de docenten zeggen over haptonomie, laten ze ook in hun gedrag zien: wat ze prediken brengen ze zelf ook in de praktijk.
ing
Opleiding haptotherapie tot hapto therapeut volgen bij ITH.
Deeltijd opleiding haptotherapeut. De haptotherapie opleiding is een 4-jarige deeltijdopleiding: u bent een vaste dag per week bezig met de opleiding haptotherapie. De ene week zit u op het opleidingsinstituut in Nijmegen, de andere week heeft u een werkgroepbijeenkomst met 5 tot 6 medestudenten in uw eigen regio.
ehbo cursus nijmegen
Hbo-opleiding tot haptonoom. Volg opleiding haptotherapie bij ITH.
We bieden cursussen en beroepsopleidingen en streven naar een brede toepassing van haptonomie in de samenleving. Het ITH is erkend als post-HBO studie door het SPHBO, welk onderdeel is van het CPION en het ITH is geaccrediteerd door de VVH Vereniging van Haptotherapeuten, de NFG Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en het NVPA Nederlands Verbond voor Psychologen, psychotherapeuten en Agogen. De opleiding tot haptotherapeut is door het SNRO geaccrediteerd als HBO-conform.
gepersonaliseerd fluohesje
Informatiebijeenkomst haptonomie ITH gratis Agenda Nijmegen.
Dan zijn onze jaarlijkse informatiebijenkomsten een uitstekende gelegenheid om u goed te oriƫnteren. U kunt dan uitgebreid kennismaken met ons instituut, onze visie op haptonomie en haptotherapie, ons cursusaanbod haptonomie, de mogelijkheden van een eigen praktijk als haptonomisch counselor en haptotherapeut en het perspectief dat onze opleiding op uw levenspad kan bieden. Voor ons volledige cursusaanbod haptonomie kunt u verder kijken op de site. Op 23 januari 2018 van 19.00 uur tot 21.15 uur. Voor meer informatie en aanmelden: www.ith-haptonomie.nl/aanbod/open-dag. Instituut voor Toegepaste Haptonomie ITH. 6511 PS Nijmegen.
De opleidingen haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
De Opleiding Haptonomie is geaccrediteerd voor het deelregister Algemeen fysiotherapeut van het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapie. De Opleiding Haptonomie is door StADAP geaccrediteerd voor de beroepsgroepen ergotherapeuten, huidtherapeuten en logopedisten en oefentherapeuten cesar en mensendieck. De Opleiding Haptotherapie is erkend door de Vereniging van Haptotherapeuten en de SPHBO.
Home haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
Ik zoek een workshop, cursus gericht op mijn persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Lees hier meer. Ik zoek een opleiding haptonomie, haptotherapie of haptonomisch verplaatsen. Lees hier meer. Ik zoek een nascholing of specialisatie als haptotherapeut of haptonomisch professional. Lees hier meer.
Haptotherapie Nijmegen en Oss.
89-92 en Opleiding voor Haptonomie te Doorn02-03. Mijn scholing in de seksuologische hulpverlening: RINO 95 bij Willeke Bezemer en VDO 01-02 bij Marijke IJff, cursus Systeem en Seks 11 bij Marianne Emmelkamp, cursus Seksverslaving 15 bij Gertjan van Zessen. In 2007-2009 heb ik de leergang: Haptotherapie en relatieproblematiek gevolgd. Vanaf 1989 ben ik twintig jaar werkzaam geweest in een groepspraktijk in Nijmegen.
Synergos.
Cursussen voor iedereen. Nascholingen en specialisaties. Haptonomie in jouw vakgebied. Kennismaken met Haptonomie. Waarom kiezen voor Synergos? Eigen Synergosvisie op Haptonomie. Vakopleiding Post HBO niveau. Een groot aanbod naast de vakopleiding. Wetenschappelijk onderbouwd en altijd doorontwikkelend. Aanbod op maat voor diverse doelgroepen.
Haptonomische benadering verder ontwikkelen na opleiding haptonoom.
De scholing is een gezamenlijk aanbod van drie opleidingen met haptonomische benadering: het ITH in Nijmegen, de Academie voor Haptonomie in Doorn en Synergos in Amersfoort. Voor de duidelijkheid: op alle drie de opleidingen wordt dezelfde scholing aangeboden, met dezelfde haptonomische benadering en hetzelfde programma en dezelfde docenten. Erkenning en studiepunten. De cursus is zowel door de VVH, de NVPA als de NFG erkend. De NFG geeft studiepunten aan de laatste 2 modules van de cursus gericht op de haptotherapie. In het jaar dat u de cursus volgt, hebt u als therapeut voldaan aan het onderdeel: bijscholing, workshops en literatuurstudie. De VVH geeft geen studiepunten. Aanmelden: Voor het aanmeldformulier en de kosten van de scholingsdagen, zie ZIE DEZE LINK of kunt u contact opnemen met Synergos. Wilt u meer weten over onze 3 en 4-jarige opleiding?

Contacteer ons