Resultaten voor haptonomie veldman

 
haptonomie veldman
Frans Veldman Wikipedia.
Veldman verhuisde naar Frankrijk, waar hij het Centre International de Recherche et de développement de l'Haptonomie' CIRDH oprichtte, dat tegenwoordig in Parijs is gevestigd. Hij ging door met het ontwikkelen van zijn haptonomie en gebruikte hierbij onder andere de filosofie van Maurice Merleau-Ponty.
loopbaancoach
Haptonomie Haptonomie.
Scholings instituut in de authentieke haptonomie. In 1985 is het Scholings Instituut voor Haptonomie opgericht door Frans R. Na zijn studie medicijnen en psychologie heeft hij in navolging van zijn vader, de grondlegger van de haptonomie, de scholingen in de haptonomie ter hand genomen.
belfius
Haptonomie F. Veldman ISBN: 9789061319788 De Slegte.
Boekhandel De Slegte. Kies een vestiging.: Alle vestigingen Alle vestigingen. Home Boeken Haptonomie. wetenschap van de affectiviteit. Beoordeel dit boek als eerste! Paperback Nieuw vanaf 2950. Zet op verlanglijst. Verhandeling over de wetenschappelijke grondslagen en uitgangspunten van de lichaamsgerichte therapie.
wc
Wie zijn wij? Naissance affective.
Van de haptonomie naar de affectieve voorbereiding op de geboorte. De haptonomie werd begin jaren 80 geïntroduceerd in Frankrijk door Frans Veldman. De haptonomie beschrijft zichzelf als de wetenschap van de affectiviteit en legt het accent op een affectief bevestigend contact dat het goede in de andere bevestigt.
gevelreiniging
Haptonomie Standaard Boekhandel.
0.0 Het leven waarvoor je geboren bent Nederlandstalig Dan Millman. 0.0 De evangeliën van Thomas, Maria Magdalena en Judas Nederlandstalig Gerard Luttikhuizen. 0.0 Ontdek je indigokracht Nederlandstalig Charles VirtueDoreen, Virtue. Van dezelfde auteur. 0.0 Haptonomie, Science De L'affectivité' Franstalig Frans Veldman.
Haptotherapie Frans Veldman FYSIOTHERAPIE DORST.
De adept van Frans Veldman wordt er vermaard en populair mee, maar ook omstreden omdat hij geen duidelijke verklaring voor zijn succesvolle behandeling kan geven. Met het stijgen van de populariteit van de haptonomie ontstaat er druk op de academieleiding omtrent de zuiverheid en de eenheid van de leer.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
bol.com Haptonomie 9789061319788 F. Veldman Boeken.
Dit boek is het boek over Haptonomie maar het lezen en bestuderen ervan vergt nogal wat van de lezer. In zijn angst dat haptonomie niet als wetenschap zou worden opgevat maar tot een therapie zou worden gereduceerd schrijft Veldman zo zorgvuldig, uitgebreid en breed-en-diep tegelijk dat het onderwerp juist moeilijker toegankelijk wordt.

Contacteer ons