Op zoek naar studie haptonomie?

 
studie haptonomie
Coaching Praktijk voor haptonomie SULIS-Patricia Wichman.
Via de OCP-Methodiek Ontwikkelingsgericht coachen van Perfectionisme, ontwikkeld door Marcel Hendrickx, van het Ontwikkelingsinstituut zorgen we samen in een 5 à 8 tal sessies dat je je kunt bevrijden van dit patroon en terug je eigenste zelf kunt zijn, nu en in de toekomst.
vulling
Over Feel Good Haptonomie.
Daarnaast heb ik verschillende logistieke functies vervuld bij een multinational en bij een middelgrote gemeente. In 2006 ben ik gestart met de vakopleiding Haptonomie bij Synergos. In 2011 heb ik mijn studie afgemaakt en mijn diploma als algemeen therapeut ontvangen.
SEO
Psychologiepraktijk in combinatie met Haptonomie Psychologiepraktijk in combinatie met Haptonomie.
Ietje heeft de Haptonomische opleiding in Doorn gevolgd en daarna de psychologie studie aan de RUG in Groningen. Zelf kreeg ze als verwoed sportster volleybal, schaatsen, hardlopen te maken met een flinke hersenkneuzing door een harde val op het ijs. Gedwongen kreeg ze tijd om na te denken en na 20 jaar sportlessen te hebben gegeven, begon ze aan de opleiding Haptonomie en 4 jaar later aan Psychologie.
Online krediet
Over mij.
Mijn naam is Odette Vlasblom. Na het afronden van mijn HBO-V studie ben ik gaan werken als verpleegkundige in het Erasmus MC, Rotterdam op de afdeling IC-neonatologie. Tijdens de opleiding tot IC-verpleegkundige ben ik een jaar naar India gegaan. Ik heb daar mogen werken in een kliniek voor de allerarmste mensen in Calcutta.
luchthaven airport
Haptonomie Haptonomie.
Scholings instituut in de authentieke haptonomie. In 1985 is het Scholings Instituut voor Haptonomie opgericht door Frans R. Na zijn studie medicijnen en psychologie heeft hij in navolging van zijn vader, de grondlegger van de haptonomie, de scholingen in de haptonomie ter hand genomen.
brandblusser kopen winkel
Informatie over mij Speelruimte.
In 1995 heb ik de tweejarige basisopleiding alpha Haptonomie afgerond, in 2006 de vierjarige Haptotherapie-opleiding en in 2008 de Kinderhaptotherapie nascholing. Al deze opleidingen en ook de andere bijscholingscursussen en workshops volgde ik in Doorn: Academie voor Haptonomie. In 2012-2013 heb ik in Amsterdam AMC de IBAIP opleiding gevolgd: Infant Behavioral Assessment and Intervention Program, dit is de scholing voor het ToP programma. Mijn werkervaring heb ik o.a. opgedaan in een algemene praktijk met kinderbehandeling in Dinslaken D van 1985 tot en met 1988, daarna in Centrum Vogelweyde kinderrevalidatie in Zwolle 1989, in een algemene praktijk in Silvolde 1990 en van 1991 tot en met 2012 als mede-praktijkhouder in de praktijk voor Kinderfysiotherapie, Reggelaan in Zwolle. Vanaf 1991 tot heden werk ik bij de Trias Jeugdhulp, afd. Behalve met werk en studie houd ik me graag bezig met sporten, b ij voorkeur buiten: hardlopen, fietsen, wintersport.
koop tweedehands auto
Haptonomie voor jongvolwassenen Wie zijn wij.
Assessoren opleiding Fontys Tilburg. Haptosynesie 1 en 2 aan het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie F.Veldman. Begeleiding met problemen rondom school en studie. Dick Hoitsma werkt naast zijn werkzaamheden binnen zijn eigen praktijk voor haptonomie, in het voortgezet onderwijs als docent en begeleider.
Over mij Haptonomie Time Out.
Ergens halverwege mijn studie fysiotherapie maakte ik. kennis met haptonomie. Frans Veldman, de grondlegger van de haptonomie, gaf een lezing voor fysiotherapeuten. Hij liet ons zien en ervaren wat er gebeurt en verandert als je vanuit je voelen contact maakt.
Rian Heijne Sentire Haptotherapie Tilburg.
Aan dit proces wil ik graag mijn bijdrage aan leveren. Voordat ik als haptotherapeut aan de slag ging heb ik in Nijmegen aan de Universiteit Sociale Pedagogie en Andragogie gestudeerd. Na mijn studie heb ik jaren gewerkt als docent Pedagogie en Psychologie aan verschillende onderwijsinstellingen in de gezondheidszorg en jeugdwelzijnswerk.
Haptotherapie Goedzorg Fysiotherapie Kampen IJsselmuiden.
Wat is het verschil tussen Haptonomie en Haptotherapie? Het is niet zo zeer een verschil, maar meer een uitbreiding. Haptonomie is de wetenschap van de affectiviteit, na jarenlange studie beschreven door Frans Veldman eind jaren 80. Haptonomie is een levenswijze gebaseerd op de ontwikkelingspsychologie.

Contacteer ons