Meer resultaten voor vvh hapto

 
vvh hapto
Vereniging van Haptotherapeuten VVH Vergoeding Haptotherapie.
Klik voor meer informatie over de premie, de polisvoorwaarden en de vergoedingen op het beeldmerk van de desbetreffende zorgverzekeraar. Voor collectief afgesloten pakketten kunnen andere voorwaarden gelden dan in deze lijst is weergegeven. Neem daarover contact op met uw zorgverzekeraar. De Vereniging van Haptotherapeuten VVH is niet aansprakelijk voor mogelijk onvolledig of foutief weergegeven informatie.
persoonlijke lening
Home Haptotherapeut Stephy Brackel.
Neem dan contact op, dan help ik je met je vraag. Als geregistreerd haptotherapeut ben ik aangesloten bij de VVH Vereniging van Haptotherapeuten en dat wil zeggen dat ik GZ-Haptotherapeut ben. Je kunt mij in het kwaliteits-register terugvinden onder nummer 322a.
heftrucks
Nascholingen haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
De Academie voor Haptonomie biedt ieder studiejaar een programma met scholingen aan voor mensen die een opleiding haptonomie of haptotherapie hebben afgerond. Bijscholing: Voor diegenen die minimaal de Opleiding Haptonomie hebben afgerond. Nascholing: Voor de beroepsgroep haptotherapeut met accreditatiepunten VVH.
puzzels
Vereniging van Haptotherapeuten VVH Downloads publiek.
Hoe gaat de behandeling? Waarmee naar een haptotherapeut? Algemeen Bestuur en commissies. Register GZ Haptotherapeuten adreslijst. Register GZ Haptotherapeuten kaart. De GZ-Haptotherapeut kwaliteitswaarborg. Vergoeding Haptotherapie printversie. Brochure / folders. Artikelen / onderzoek. Bekijk uw bestellingen. Artikelen / onderzoek / publicaties.
monikatattoo.nl
Alkmaar Praktijk voor Haptotherapie Praktijk.
Raadpleeg zelf de polisvoorwaarden van uw verzekering of kijk op de vergoedingenlijst van de Vereniging van Haptotherapeuten VVH. Ik ben erkend/geregistreerd bij de beroepsvereniging van haptotherapeuten de VVH. Voor haptotherapie is geen verwijzing nodig. U kunt rechtstreeks een afspraak maken voor een behandeling.
Alkmaar Praktijk voor Haptotherapie Haptotherapie en Zwangerschapshaptonomie.
Ik ben ben erkend GZ-Haptotherapeut, lid van de Vereniging Van Haptotherapeuten VVH en lid van de Vereniging VHZB, Vereniging voor Zwangerschapsbegeleiders en Haptonomische pré en postnatale Ouders en kindbegeleiding. Graag nodig ik je uit om op deze website te lezen over het aanbod in mijn praktijk.
Vereniging van Haptotherapeuten VVH Agenda.
Accreditatie VVH: 24 SBU/HTD medisch / psychosociaal 2 dagen. De dynamiek van emoties. Haptonomisch Centrum Nederland. Accreditatie VVH: 21 SBU/HTD 1 dag. OWS-4 Casuïstiek en supervisie. Accreditatie VVH: 8 SBU/HTD 1 dag. Werken met emoties. Accreditatie VVH: 8 SBU/ATD 1 dag.

Contacteer ons