Resultaten voor vvh hapto

 
vvh hapto
De Witte Steen Lidwien Gerritsen Medewerker.
Zij heeft de basisopleiding voor haptonomie en daarna de post-HBO opleiding voor haptotherapie gevolgd aan de Academie voor Haptonomie en Kinesionomie te Doorn. Sinds 2000 is zij geregistreerd haptotherapeut bij de beroepsvereniging VVH. Zij heeft, naast diverse bij en nascholingen, de specialisaties Haptotherapie voor Kinderen en Haptotherapie en Relaties gevolgd. Lidwien Gerritsen is lid van de Vereniging Voor Haptotherapeuten VVH onder lidnummer 57A, en is daarmee geregistreerd GZ-Haptotherapeut.
impregneren
Home Hapsis Haptonomie Den Bosch.
Vertellen over haptonomie is lastig, daarom maak je kennis met haptonomie door te ervaren. Pas dan kan je voelen of dit een weg voor je is. HAPSIS, praktijk voor haptonomie. maandag 13.00 21.00. woensdag 9.00 17.00. donderdag 9.00 17.00. Dit zijn standaardtijden. In overleg kan een ander moment mogelijk zijn. lidnummer VVH: 707A.
dames ringen
Start.
Roel is erkend GZ-Haptotherapeut., VVH geregistreerd en. lid van het Centraal Kwaliteitsregister. Vanaf het moment dat ik mijn diploma fysiotherapie behaalde ben ik bezig geweest met de mens achter de klacht. Wat de mens beweegt en hoe de mens tot zijn keuzes komt.
groepsaccommodatie zwembad
Geerda Warnet Haptowarnet.
Hapto Warnet Geerda Warnet. Ik ben Geerda Warnet-Meijer, GZ Haptotherapeut, Kinder-Haptotherapeut, en Psychosomatisch therapeut en heb sinds Juli 2011 mijn eigen praktijk voor haptotherapie in Tubbergen. Daarnaast werk ik sinds September 2015 ook op een lokatie in Den Ham. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in het werken met haptonomie en psychosomatiek.Mijn professionele basis heb ik gelegd in de fysiotherapie. Veiligheid, warmte en sfeer zijn voor mij belangrijke voorwaarden voor een praktijk. Dit hoop ik aan te kunnen bieden binnen mijn praktijk. De Vereniging van Haptotherapeuten VVH is de landelijke beroepsvereniging van geregistreerde GZ-Haptotherapeuten in Nederland.
ijzeren kroonluchter
Sentire Haptotherapie Tilburg Haptonomie in Tilburg.
Geregistreerd GZ Haptotherapeut. Registratienummer 567 VVH. Copyright 2019 Sentire Haptotherapie Tilburg. Tarieven en Vergoedingen. Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Er wordt aangenomen dat u hiermee akkoord gaat, zo niet kan u dit aangeven. Accepteren Weigeren Lees meer.
Checken
Praktijkinformatie Haptotherapie Leeuwarden Angelique Esser.
Als GZ-haptotherapeut ben ik geregistreerd bij de Vereniging voor Haptotherapeuten VVH. Daarvoor gelden speciale eisen zoals o.a. het volgen van de erkende post-HBO-opleiding Haptotherapie. Cliƫnten van GZ-Haptotherapeuten kunnen met eventuele klachten terecht bij de Commissie van Toezicht voor de Haptotherapie van de VVH.
Blind
Home Haptotherapie Bronckhorst.
Is je interesse gewekt of heb je behoefte aan meer informatie., neem dan gerust contact met me op. Samen op weg: jij met de handen aan het stuur, ik achterop. AGB code praktijk. AGB code zorgverlener. VVH lid, reg.nr. NL35 INGB 0006 1045 70.
https://fellmedia.nl/seo/zoekmachine-optimalisatie/
Nascholingen haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
De Academie voor Haptonomie biedt ieder studiejaar een programma met scholingen aan voor mensen die een opleiding haptonomie of haptotherapie hebben afgerond. Bijscholing: Voor diegenen die minimaal de Opleiding Haptonomie hebben afgerond. Nascholing: Voor de beroepsgroep haptotherapeut met accreditatiepunten VVH.
belfius
Haptotherapie.
Op de website van de beroepsverenigingen VVH vindt u naast algemene informatie ook informatie over de vergoedingen: www.haptotherapeuten-vvh.nl. Indien nog verdere vragen heeft of indien u een afspraak wilt maken, kunt u contact opnemen met het algemeen nummer van het MTC Huizen: 035 5241389.
Online krediet aanvragen
Haptotherapie Gezondheidscentrum Hazenkamp huisarts Nijmegen.
Om de week ben ik ook op dinsdagochtend aanwezig. Haptotherapie is te vinden op de eerste etage van het gezondheidscentrum. Voor algemene informatie over haptotherapie verwijs ik naar www.haptotherapeuten-vvh.nl/vvhpubliek/. AGB-code praktijk: 90-08419 AGB-zorgverlener 90-02947, lidnr. VVH 338a, kvk 09209182. 6531 SP Nijmegen Telefoon.:
professioneel schoonmaakbedrijf

Contacteer ons