Meer resultaten voor doorn haptonomie

 
doorn haptonomie
Academie voor Haptonomie Doorn in Doorn Onderwijs Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Academie voor Haptonomie Doorn. Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan. Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Academie Voor Haptonomie Doorn. Geef als eerste een beoordeling aan Academie voor Haptonomie Doorn. Gerelateerde bedrijven Academie voor Haptonomie Doorn.
disney dekbedovertrek 240x220
Links en literatuur.
Vergoedingen en kosten. Links en literatuur. Haptonomie en Haptotherapie Zaltbommel Bommelerwaard Bram Zaborszky Copyright 2010 2014 Website door Liv2Day.com. Links en literatuur. Vereniging voor Haptotherapeuten VVH. Academie voor Haptonomie te Doorn. Instituut voor Toegepaste Haptonomie ITH te Berg en Dal.
SEO
Franca van der Weijden, praktijk voor: Haptotherapie, Craniosacraaltherapie en Zwangerschapsbegeleiding.
Na de basiscursus haptonomie volgde de btacursus haptonomie gericht op de behandeling van existentile problematiek en de opleiding haptonomische zwangerschapsbegeleiding. Sinds 2002 is zij gecertificeerd cranio-sacraaltherapeut. Zowel in de cranio-sacraaltherapie als de haptotherapie heeft zij specialisaties voor kinderen gevolgd bij de academie voor haptonomie in Doorn.
leningen berekenen
Over ons Centrum voor Haptonomie en Haptotherapie.
In 1982 en 1983 heb ik de alpha-opleiding voor haptonomie gevolgd op de Academie voor Haptonomie te Doorn en in 1996 heb ik aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie te Berg en dal de opleiding voor haptotherapeut afgerond. Naast mijn werk in de psychiatrie ben ik sinds 1997 werkzaam in het Centrum voor Haptonomie.
woocommerce
Start.
Sinds 2006 heeft Roel ervaring met behandeling van SOLK klachten vanuit een multidisciplinaire aanpak. Roel heeft zijn opleidingen gevolgd aan de Haagse Academie voor lichamelijke opvoeding, de Academie voor Haptonomie in Doorn, het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Berg en Dal, Het Balkon in Vasse.
keuring brandblussers wetgeving
Over Loes Praktijk Haptotherapie Lelystad.
Het is een prachtig vak met zoveel facetten waarin ik een tijdje met je mee loop tijdens de ontwikkeling van jouw proces. De opleiding tot haptotherapeut volgde ik van 2000 tot 2005 aan de erkende Academie Haptonomie in Doorn. Sinds april 2006 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk in Lelystad.
Academie voor Haptonomie Doorn Doorn.
Drimble Bedrijvenregister Utrecht Regio Heuvelrug Academie voor Haptonomie Doorn. Academie voor Haptonomie Doorn. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Doorn. Het adres van Academie voor Haptonomie Doorn is Jan Ligthartlaan 1 in Doorn. informatie alleen over doorn.
Rene Steenbeek Haptotherapie Even voorstellen.
In de periode dat ik in Amsterdam werkte dook ook de naam Ted Troost ineens veelvuldig op in de topsport. Geïnspireerd geraakt door wat ik hoorde over zijn manier van werken ben ik in 1992 gestart met de opleiding Haptonomie in Doorn.
Maaike van Leur.
In 1996 ben ik gestart met de basisopleiding aan de erkende Academie voor Haptonomie in Doorn. Daarna heb ik de opleiding Haptotherapie gevolgd, die ik in 2004 heb afgerond. Ook heb ik de opleiding voor Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding in Doorn gedaan net als de specialisatie Relatiebegeleiding.
Astrid van Wakeren Haptotherapie.
Daarnaast had al die tijd de haptonomie mijn aandacht. Ik heb de opleiding tot haptotherapeut gevolgd aan de Academie voor Haptonomie in Doorn en later bij Synergos in Amersfoort. Ik ben werkzaam als haptotherapeut in Amersfoort en Scherpenzeel. 2017 Haptotherapie Astrid van Wakeren ontwerp: Ace grafische vormgeving.

Contacteer ons